İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Aminnn aynı benim oğlum gibi ya insanı daha çok heycanlandırıyorlar ama işte bilmiyorlarki bir kardeş kolay gelmiyor dünya ya

Aminnn aynı benim oğlum gibi ya insanı daha çok heycanlandırıyorlar ama işte bilmiyorlarki bir kardeş kolay gelmiyor dünya ya

Aynen öyle canım vakti bekliyoruz inşallah en erken vakit olur :))

Canım idrarında tortu gibi şeyler var mı

Dikkat etmedim hic aksam.uzeri sekeride denedim 3 dak beklettim hepsi erimedi kucuk kucuk topcuklar olustu...
Şekeri çamaşır suyunu bana da anlatırsın onları duymadım idrarda tortular olurmuş ben denemiştim gerçekten öyleydi arkadaşımda da denedik öyle çıktı sana da söyleyim dedim

Şekeri çamaşır suyunu bana da anlatırsın onları duymadım idrarda tortular olurmuş ben denemiştim gerçekten öyleydi arkadaşımda da denedik öyle çıktı sana da söyleyim dedim
Csuyu bardaga icine dokuyorsun ve uzerine idrarini dokuyorsun ve bira gibi kabardimi hamilesin yoksa kabarma degilsin..sekeri dokuon bardaga uzerine idrar ilave edion hepsi eridimi gebe degilsin eger tortu yaparsa gebesin..

Kızlarr ya çok fena kasık ağrım var pazartesi dr ye gidicem en son 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Sağlık ocağına yaptırmıştım. Doktor kadın doğuma git dedi zaten kahve lekelemem oluştu normal adet olmadım. şuan da baya kasık ağrım var ve göğsümde sızı

Canım adetin kaç gün gecikti? sıcak su torbası yapıp ayaklarını ısıt biraz hafifletir ağrısını kasıkların tutma ama

Canım adetin kaç gün gecikti? sıcak su torbası yapıp ayaklarını ısıt biraz hafifletir ağrısını kasıkların tutma ama
Bugün 9.gün canım ara ara koyuyorum sıcak su torbasını hafifletiyor dediğin gibi. Bakalım yarın gidicem doktora inşallaah hamişimdir dua edin:) Öyle hissediyorum belirtilerden dolayı bakalım.

Bugün 9.gün canım ara ara koyuyorum sıcak su torbasını hafifletiyor dediğin gibi. Bakalım yarın gidicem doktora inşallaah hamişimdir dua edin:) Öyle hissediyorum belirtilerden dolayı bakalım.
Arkadaşım inşallah yarın çook güzel haberlerle dönersin bize bu kadar gecikmişse adetin test negatif se belki geç döllenmedir negatif düşünmemek gerek her ihtimale hazır ol tabi ama anladığım kadarıyla ben umutluyum senden :)

Sağol canım inşallah sizlere güzel haber verebilirim.. Allah hepimizin gönlüne versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…