Aminnn aynı benim oğlum gibi ya insanı daha çok heycanlandırıyorlar ama işte bilmiyorlarki bir kardeş kolay gelmiyor dünya yaHele benimki bebek bebek diye cildiriyor bizimde bebegimiz olsun,buyusun oynayayim ben onunla,ikimiz senin elinden tutalim ,seninle bebegimizi yikayalim saclarinj tarayalim kurutalim diyor...
Bunlari saydiginda gozlerim dolmustu,beni birakiyor babasina kosuyor baba nolur bebegimiz olsun diye
Gercekten kizim hersyimiz ,kimse evlat sevgisinden mahrum kalmasin,hep dua ediyorum.
Aminnn aynı benim oğlum gibi ya insanı daha çok heycanlandırıyorlar ama işte bilmiyorlarki bir kardeş kolay gelmiyor dünya yaHele benimki bebek bebek diye cildiriyor bizimde bebegimiz olsun,buyusun oynayayim ben onunla,ikimiz senin elinden tutalim ,seninle bebegimizi yikayalim saclarinj tarayalim kurutalim diyor...
Bunlari saydiginda gozlerim dolmustu,beni birakiyor babasina kosuyor baba nolur bebegimiz olsun diye
Gercekten kizim hersyimiz ,kimse evlat sevgisinden mahrum kalmasin,hep dua ediyorum.
Aminnn aynı benim oğlum gibi ya insanı daha çok heycanlandırıyorlar ama işte bilmiyorlarki bir kardeş kolay gelmiyor dünya ya
Benimde oglum nisan 2012 eger hemen hamile kalirsam 5.5 yas olucakBenim de nisan 2012 doğumlu bir oğlum var. Olursa 5 buçuk yaş olacak aralarında.
İnşallah tutmuştur canım bir de o var ara da çok yaş farkı olsun istemiyorum bendeBenimde oglum nisan 2012 eger hemen hamile kalirsam 5.5 yas olucak
..insallah bu ay artik tutmustur ya..
Dikkat etmedim hic aksam.uzeri sekeride denedim 3 dak beklettim hepsi erimedi kucuk kucuk topcuklar olustu...Canım idrarında tortu gibi şeyler var mı
Şekeri çamaşır suyunu bana da anlatırsın onları duymadım idrarda tortular olurmuş ben denemiştim gerçekten öyleydi arkadaşımda da denedik öyle çıktı sana da söyleyim dedimDikkat etmedim hic aksam.uzeri sekeride denedim 3 dak beklettim hepsi erimedi kucuk kucuk topcuklar olustu...
Csuyu bardaga icine dokuyorsun ve uzerine idrarini dokuyorsun ve bira gibi kabardimi hamilesin yoksa kabarma degilsin..sekeri dokuon bardaga uzerine idrar ilave edion hepsi eridimi gebe degilsin eger tortu yaparsa gebesin..Şekeri çamaşır suyunu bana da anlatırsın onları duymadım idrarda tortular olurmuş ben denemiştim gerçekten öyleydi arkadaşımda da denedik öyle çıktı sana da söyleyim dedim
Canım adetin kaç gün gecikti? sıcak su torbası yapıp ayaklarını ısıt biraz hafifletir ağrısını kasıkların tutma amaKızlarr ya çok fena kasık ağrım var pazartesi dr ye gidicem en son 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım negatifti. Sağlık ocağına yaptırmıştım. Doktor kadın doğuma git dedi zaten kahve lekelemem oluştu normal adet olmadım. şuan da baya kasık ağrım var ve göğsümde sızı
Bugün 9.gün canım ara ara koyuyorum sıcak su torbasını hafifletiyor dediğin gibi. Bakalım yarın gidicem doktora inşallaah hamişimdir dua edin:) Öyle hissediyorum belirtilerden dolayı bakalım.Canım adetin kaç gün gecikti? sıcak su torbası yapıp ayaklarını ısıt biraz hafifletir ağrısını kasıkların tutma ama
Arkadaşım inşallah yarın çook güzel haberlerle dönersin bize bu kadar gecikmişse adetin test negatif se belki geç döllenmedir negatif düşünmemek gerek her ihtimale hazır ol tabi ama anladığım kadarıyla ben umutluyum senden :)Bugün 9.gün canım ara ara koyuyorum sıcak su torbasını hafifletiyor dediğin gibi. Bakalım yarın gidicem doktora inşallaah hamişimdir dua edin:) Öyle hissediyorum belirtilerden dolayı bakalım.
Canım sağlıklı olduktan sonra elbet olur sıkma canını en yakın zaman da bizlerde güzel haberler veririz inşallahCalismalar fos cikti benim 28 gunde bir adet oluyordum 2 aydir 26 gunde gelio..anlamadim gitti
Sağol canım inşallah sizlere güzel haber verebilirim.. Allah hepimizin gönlüne versin..Arkadaşım inşallah yarın çook güzel haberlerle dönersin bize bu kadar gecikmişse adetin test negatif se belki geç döllenmedir negatif düşünmemek gerek her ihtimale hazır ol tabi ama anladığım kadarıyla ben umutluyum senden :)
TsklerCanım sağlıklı olduktan sonra elbet olur sıkma canını en yakın zaman da bizlerde güzel haberler veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?