İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Tskler Janow insallah 41.5 kere masallah bi oglum var 4.5 yasinda hem yas araligi cok fazla olmasin diye istiom bide rahat kavusmadan olsun istedim ama hersey allahdan
Öyle canım benim oğlumda 4 olacak bende senin gibi hem yaş farkı olmasın hem ikisi bir ara da büyüsün istiyorum kardeş çok istiyor bende istiyorum ama dediğim gibi herşey ALLAH tan benim daha 7 günüm var ama işte bu sefer hislerimden emin olamıyorum. çok istiyorum size ne kadar stres yapmayın diyorsam o kadar stresliyim aslında çabucak ve güzel sonuçlar almaya çok ihtiyacım var sanırım maşallah allah evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin

Mubarek kandil gününde sizler için duam olsun. Allahım hayırlı zamanda yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere.
Aminn canım çok sağ ol kul'un kul'a dua sı kabul olurmuş inşallah :) Rabbim senin de isteyen bizlere de sağ sağlim nasip etsin inşallah :)

Amin cok saol stanki dualarin icin ...malesef bu ay adet oldum insallah gelecek aylarda tutar ..oglumda 3 gundur yataga bebeginle girio ve dio anne ben kardesimle uyuyorum diye..ve bu beni cok uzuyor...
Canım biz evlendiğimizde 3 yıl çocuk düşünmedik ve korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım. 2. de eşimde ve bende olmaması için hiç bir neden yokken 4 ay sonra hamile kaldım ve sonradan 4 ay içinde hamile kalmadığım için Allaha çok şükür ettim. Çünkü hamilelikten sonraki ilk yapılan testlerde hamilelik öncesi bir virüse bağışıklık kazandığımı öğrendim. Allahıma şükürler olsunki bu virüse hamileyken yakalansam düşük yapmam yada bebeğin engelli olması yüksek bir ihtimalmiş. O yüzden sizede dua ederken hayırlı zamanda diye dua ettim. Mevlam neylerse güzel eyler, şu an olmuyorsa da muhakkak bir nedeni vardır.

Hayirli kandiller kızlar. Rabbim bu mubarek günde dualarinizi kabul etsin.tez zamanda hamile haberlerimizi paylaşalım inşallah. Allah evlatlarimizi bagislasin.anali babali buyutelim inşallah. Bakalim ilk hamilemz kim olucak ses yokmu

Merhabaalaaar

Ben de ikinciyi istiyorum. 4 aydır uğraşıyorum. Bir kızım var 2.5 yaşında. Son adet tarihim 23 kasım. 1 hafta erken regl olmuştum hayal kırıklığıydı :-(

Merhabaalaaar

Ben de ikinciyi istiyorum. 4 aydır uğraşıyorum. Bir kızım var 2.5 yaşında. Son adet tarihim 23 kasım. 1 hafta erken regl olmuştum hayal kırıklığıydı :-(
üzülme olmaması için daha cok etken kaç yasındasın

25 yad ikinci çocuk bana gore üzülmek için cok etken yaştasın ve oğlun çok küçük. benim oğlum 7 yaşında ve34 yadındayım benimkide uzun bir sure sma en axından 4 yas falan olsa neden bu acele

Kandiliniz mübarek olsun kizlar ben 12 gundur adet olmadim besinci gunu kan testi yaptim sifir cikti simdi 12.gun oldu hiçbişey yok ve sag kasigim agriyor ara ara 2 gun oncede test yaptim 2 saat sonra silik cizgi cikti gec dollenmemi nedir bu simdi

25 yad ikinci çocuk bana gore üzülmek için cok etken yaştasın ve oğlun çok küçük. benim oğlum 7 yaşında ve34 yadındayım benimkide uzun bir sure sma en axından 4 yas falan olsa neden bu acele

4 ay denemeden sonra tutmayınca üzüldüm. 2.5 yaşında tuttu/tutmadı 3-3.5-4 olur zaten araları.

Bence kan tahlilini tekrarlatabilirsin. Silik 2 çizgi mi çıktı?

neden böyle oluyor gerçekten psikolojiyi en fazla zorlayan durumlar yani ilk çocuğuma kavuşmam da zor olmuştu , öncesinde bir düşük ... şimdi 2. bir evlat istiyoruz öncesinde yine bir düşük bakalım şimdi iyi haberler alma zamanı bence ama yine bekle bekle gelmiyo sanki

Evet ama iki saat sonra
cnım umarım pozitiftir ama hani testlerde bir süre oluyor ya o önemli yeni bir kaç dakikalık süreçte çıkan sonuç önemli oluyor 2 saat geçmesi biraz düşündürücü istersen tekrar yap :s

Merhaba bende 2. Cocugu dusunuyorum .
Oglum 2 yasinda bu ay olmadi.
Diger aya insallah
Bat 3 ocak
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım yumurtlama günlerini boş geçme :) folik asiti ihmal etme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…