Öyle canım benim oğlumda 4 olacak bende senin gibi hem yaş farkı olmasın hem ikisi bir ara da büyüsün istiyorum kardeş çok istiyor bende istiyorum ama dediğim gibi herşey ALLAH tan benim daha 7 günüm var ama işte bu sefer hislerimden emin olamıyorum. çok istiyorum size ne kadar stres yapmayın diyorsam o kadar stresliyim aslında çabucak ve güzel sonuçlar almaya çok ihtiyacım var sanırımTsklerJanow insallah 41.5 kere masallah bi oglum var 4.5 yasinda hem yas araligi cok fazla olmasin diye istiom bide rahat kavusmadan olsun istedim ama hersey allahdan
Aminn canım çok sağ ol kul'un kul'a dua sı kabul olurmuş inşallah :) Rabbim senin de isteyen bizlere de sağ sağlim nasip etsin inşallah :)Mubarek kandil gününde sizler için duam olsun. Allahım hayırlı zamanda yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere.
Amin canım.Aminn canım çok sağ ol kul'un kul'a dua sı kabul olurmuş inşallah :) Rabbim senin de isteyen bizlere de sağ sağlim nasip etsin inşallah :)
Amin cok saolMubarek kandil gününde sizler için duam olsun. Allahım hayırlı zamanda yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere.
Canım biz evlendiğimizde 3 yıl çocuk düşünmedik ve korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım. 2. de eşimde ve bende olmaması için hiç bir neden yokken 4 ay sonra hamile kaldım ve sonradan 4 ay içinde hamile kalmadığım için Allaha çok şükür ettim. Çünkü hamilelikten sonraki ilk yapılan testlerde hamilelik öncesi bir virüse bağışıklık kazandığımı öğrendim. Allahıma şükürler olsunki bu virüse hamileyken yakalansam düşük yapmam yada bebeğin engelli olması yüksek bir ihtimalmiş. O yüzden sizede dua ederken hayırlı zamanda diye dua ettim. Mevlam neylerse güzel eyler, şu an olmuyorsa da muhakkak bir nedeni vardır.Amin cok saolstanki dualarin icin ...malesef bu ay adet oldum insallah gelecek aylarda tutar ..oglumda 3 gundur yataga bebeginle girio ve dio anne ben kardesimle uyuyorum diye..ve bu beni cok uzuyor...
üzülme olmaması için daha cok etken kaç yasındasınMerhabaalaaar
Ben de ikinciyi istiyorum. 4 aydır uğraşıyorum. Bir kızım var 2.5 yaşında. Son adet tarihim 23 kasım. 1 hafta erken regl olmuştum hayal kırıklığıydı :-(
25 yaşındayımüzülme olmaması için daha cok etken kaç yasındasın
25 yad ikinci çocuk bana gore üzülmek için cok etken yaştasın ve oğlun çok küçük. benim oğlum 7 yaşında ve34 yadındayım benimkide uzun bir sure sma en axından 4 yas falan olsa neden bu acele
Bence kan tahlilini tekrarlatabilirsin. Silik 2 çizgi mi çıktı?Kandiliniz mübarek olsun kizlar ben 12 gundur adet olmadim besinci gunu kan testi yaptim sifir cikti simdi 12.gun oldu hiçbişey yok ve sag kasigim agriyor ara ara 2 gun oncede test yaptim 2 saat sonra silik cizgi cikti gec dollenmemi nedir bu simdi
cnım umarım pozitiftir ama hani testlerde bir süre oluyor ya o önemli yeni bir kaç dakikalık süreçte çıkan sonuç önemli oluyor 2 saat geçmesi biraz düşündürücü istersen tekrar yap :sEvet ama iki saat sonra
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım yumurtlama günlerini boş geçme :) folik asiti ihmal etme olur muMerhaba bende 2. Cocugu dusunuyorum .
Oglum 2 yasinda bu ay olmadi.
Diger aya insallah
Bat 3 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?