İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

İnşallah hamişsindir

günaydın herkeseeeeee ...
bizimde 10 aylık bir kızımız var. kendisi bir yaşına girince ikinci bebek çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. biz henüz başlamadık ama yine de bir selam vereyim dedim.. 2 ay sonra takılırım bende ,hala buralarda olursanız :)

gunaydin kizlar bir oglumvar 7 yasındaikinciyi ıstıyoruz benim bat gunu 9-12 aralık arası olcak sanırım benıde yazın

sonuç çıktımı canım
Canım sonuç 1.34 çıktı 1hafta önce adetten önce de 1.20 di anlamadım hasta da değilim leke geliyor. Kadın doğuma gidicem. Bir arkadaşımın 1 hafta sonra çıkmış dr söktürücğ verirse kullanma dedi. Hamile olabilirsin sonradan çıkabilir dedi ama çok karışığım..

Canımm kızına hamılelıgınız Nasıl gecmıstı rahatım yanı

Günaydın kızlarr.. ilk çocuğunuz kaç yaşında. İkinci ile arasında tabi eğer hamileyseniz şuan kaç yaş olacak. Bu arada inşallah 2017 ye hepimiz hamile olarak gireriz

evet canım. şükür kolay bir hamilelik geçirdim benn .)
Ozaman sıkıntı yok Canımm kotu gecseydı bekle derdım benım 4 yasında oğlum var ıkıncıye hamısım ve çok kotu gecıyor oğlumla ılgılenemıyorum ondan dedım Can'ım ıyı gecıyosa guzell

aslında ondan korkmuyor değilim. yani her hamilelik bir olmaz biri iyi geçer biri zor geçer falan diyorlar. benim ilki çok kolay geçti eğer buda öyle geçerse bana hiç zorluk olmaz ama bakalım kısmet artık .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…