Hanımlar cuma reglimin ilk günüydü ve oldum ama şöyle bir durum var. Cumailk kahverengi sonra pembe geldi tamam dedim oldum. Ama öle yoğunlul yok. Sonra yarın çoğunluk kahverengi akıntı pembe yok denecek kadar az. ve akşam tamamen kesildi hala bişey yok. 2 günde 2 pet bile dolmadı. Acaba implantasyon ya da üstüne görme gibi bir durum mu yaşadım. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı?
Kan vermeye geldim 14.30 da çıkıyor bakalım inşallah...İnşallah hamişsindir
sonuç çıktımı canımKan vermeye geldim 14.30 da çıkıyor bakalım inşallah...
Canım sonuç 1.34 çıktı 1hafta önce adetten önce de 1.20 di anlamadım hasta da değilim leke geliyor. Kadın doğuma gidicem. Bir arkadaşımın 1 hafta sonra çıkmış dr söktürücğ verirse kullanma dedi. Hamile olabilirsin sonradan çıkabilir dedi ama çok karışığım..sonuç çıktımı canım
Canım sonuç 1.34 çıktı 1hafta önce adetten önce de 1.20 di anlamadım hasta da değilim leke geliyor. Kadın doğuma gidicem. Bir arkadaşımın 1 hafta sonra çıkmış dr söktürücğ verirse kullanma dedi. Hamile olabilirsin sonradan çıkabilir dedi ama çok karışığım..[/QU
olabilir. hakkına hayırlısı olsun canım.
İnşallah canım hayırlısı hakkımızdaHAKKINA HAYIRLISI OLSUN CANIM
Canımm kızına hamılelıgınız Nasıl gecmıstı rahatım yanıgünaydın herkeseeeeee ...
bizimde 10 aylık bir kızımız var. kendisi bir yaşına girince ikinci bebek çalışmalarına başlamayı planlıyoruz. biz henüz başlamadık ama yine de bir selam vereyim dedim.. 2 ay sonra takılırım bende ,hala buralarda olursanız :)
k[/QU
bu bebeğim ilk :)
MERHABA , oğlum 4 yaşına girecek ben ikinciyi düşünüyorum. biraz tercih meselesi
evet canım. şükür kolay bir hamilelik geçirdim benn .)Canımm kızına hamılelıgınız Nasıl gecmıstı rahatım yanı
Ozaman sıkıntı yok Canımm kotu gecseydı bekle derdım benım 4 yasında oğlum var ıkıncıye hamısım ve çok kotu gecıyor oğlumla ılgılenemıyorum ondan dedım Can'ım ıyı gecıyosa guzellevet canım. şükür kolay bir hamilelik geçirdim benn .)
GÜNAYDIN KIZLAR ilk çocugum 4 yaşında ikinci için çalışmalara devam :)Günaydın kızlarr.. ilk çocuğunuz kaç yaşında. İkinci ile arasında tabi eğer hamileyseniz şuan kaç yaş olacak. Bu arada inşallah 2017 ye hepimiz hamile olarak gireriz
Benim de nisan 2012 doğumlu bir oğlum var. Olursa 5 buçuk yaş olacak aralarında.GÜNAYDIN KIZLAR ilk çocugum 4 yaşında ikinci için çalışmalara devam :)
aslında ondan korkmuyor değilim. yani her hamilelik bir olmaz biri iyi geçer biri zor geçer falan diyorlar. benim ilki çok kolay geçti eğer buda öyle geçerse bana hiç zorluk olmaz ama bakalım kısmet artık .))Ozaman sıkıntı yok Canımm kotu gecseydı bekle derdım benım 4 yasında oğlum var ıkıncıye hamısım ve çok kotu gecıyor oğlumla ılgılenemıyorum ondan dedım Can'ım ıyı gecıyosa guzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?