İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

İnşallah kızlar yok mu aranızda hamile yaaa. Bende herhangi bir belirti yok soğan kürüne devam ediyorum.5 gün daha içicem. Hamile kalmış olsaydım belirti olurdur herhalde hiçbir şey yok

Selam,bizde ikinci çocuk için on aydır korunmuyoruz .iki ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım.11 yaşında bi çocuğum var,biraz geçte olsa ikinciyi çok istiyoruz....7 gün var hastalanmama umarım bu ay boş geçmez ....

Merhaba kızlar bende sizler gibi 2.kez anne olmak için çalışmalara.başladım inşallah bu ay çok güzel haberler alırız. tek çizgisiz,problemsiz bir ay olsun bizlere 

Merhaba kızlar bizde 2. Bebek için bu ay bıraktık bat 13 Aralık 4 gün kaldı eşimin işi nedeniyle pek değerlendiremedik bizde ama umut hep var sonuşta :)

Salı günü test yapayım diyorum

Bende 9- 12 aralık bat bende ikinci olcakkk inşallah.ARKADASLAR degişik hisseden yada bu ay farklı bir belirtisi olan yazsın bence.Tamam adet belirtisi aynı zamanda hamilelikle çok benziyor ama benim bu ay göguslerim kaşınıyor ve adetten önce işrahım çok acık olur o bu ay yok bende

Benim farklı olarak midem bulanıyor belki erken belki üşüttüm ama 3 gündür bulanıyor .. Bir de ara ara sersemlik geliyor

Ya insan hamile kalmayı isteyince psikoloji hep o yönde belirti vwriyor sanki ama bence uzulmemel için brklemrk lazım hendede bu ay bir üşengeclik yorgunluk gibi ama bu belirtiler havalardan bile olur.

Ya insan hamile kalmayı isteyince psikoloji hep o yönde belirti vwriyor sanki ama bence uzulmemel için brklemrk lazım hendede bu ay bir üşengeclik yorgunluk gibi ama bu belirtiler havalardan bile olur.
Doğru canım vücut kendini inandırıyor :) ben tam bat günüm de yapıcam bi test daha fazla bekleyemicem negatif çıkarsa battan 3-5 gün sonra yine yaparım gecikirse tabi

Valla suan bile agrım var bu yuzden bende gecsın 1-2 gun oyle yaparım ama hıc umudum yok

Elimizde olmadan fazla düşünüyoruz aslında bundan dolayı da belirtileri hissediyor olabiliriz bende bel ağrısı, kasık ağrısı, göğüste şişlik, arada miğdeni bulantısı be baş dönmesi,halsizlik şuan aklıma gelenler gerçi bu belirtilere bakılırsa hamileyim ama işten birde psikoloji girince araya beklemek ve düşünmemeye çalışmak gerek hayırlısı daha 10 gün beklicem

Adete 10 gün mü var? Bütün bunarı yaşıyor musun şimdiden? İnş hepsi döllenme gerçekleştiği içindir :) Hayırlısı :)

İnşallah kızlar yok mu aranızda hamile yaaa. Bende herhangi bir belirti yok soğan kürüne devam ediyorum.5 gün daha içicem. Hamile kalmış olsaydım belirti olurdur herhalde hiçbir şey yok
Çok erken daha belirti için. Soğan kürünü dikkatli kullan ama, yumurtlama döneminde kullanılması sakıncalı olabilir. Bildiğim kadarıyla gebelik denemeden önce iciliyor o. Aynı anda nasıl olur bilemedim, içeriyi temizliyor ya...

Adete 10 gün mü var? Bütün bunarı yaşıyor musun şimdiden? İnş hepsi döllenme gerçekleştiği içindir :) Hayırlısı :)

Aslına bakarsan neredeyse bilinen bütün belirtileri yaşıyorum ama dediğim gibi bu sefer aklımın oyunları olabilir bu ara da 3 hamilelik yaşadım 2 si zorunlu kürtaj oldu hepsinde ilk zamanlarda hissetmiştim ve hiç adeti beklemeden test yapıp görmüştüm hisslerim bu konuda fazla aktif ama bu sefer kafam karışık. ay inşallah birbirimize güzel haberler veririz ama.tek çizgi görünce üzülmek yok, nasip ne zaman sa o zaman geliyor zaten

Bu ara da soğan kürü benimde bildiğim kadarıyla zararlı olabilir hamilelik beklerken, birde aklınızda bulunsun kızlar biliyorsunuz bir çoğunuz folik asit almaya başlamakta fayda var

Kızlar mrb bende 1.5 yaşında bi kızım var 1 hafta önce 3 aylık bebeğim karşımda öldü aldırmak zorunda kaldım şimdi sırf onu yaşatmak adına bi daha istiyorum dha henüz baslamadik ama napmam gerekio akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…