BEN BU AY BOŞ GEÇTİ GİBİ DÜZENLİ ÇALIŞMADIM PEK UMUDUM YOK gerçi bat daha varİnşallah kızlar yok mu aranızda hamile yaaa. Bende herhangi bir belirti yok soğan kürüne devam ediyorum.5 gün daha içicem. Hamile kalmış olsaydım belirti olurdur herhalde hiçbir şey yok
Benim daha yeni bitti bakalim zamanda gecmiyorAralık ortası geliyor
Hayırlı haberler gelir arka arkaya inşallah
Biz 2 deneme yaptıkBEN BU AY BOŞ GEÇTİ GİBİ DÜZENLİ ÇALIŞMADIM PEK UMUDUM YOK gerçi bat daha var
Benim farklı olarak midem bulanıyor belki erken belki üşüttüm ama 3 gündür bulanıyor .. Bir de ara ara sersemlik geliyorBende 9- 12 aralık bat bende ikinci olcakkk inşallah.ARKADASLAR degişik hisseden yada bu ay farklı bir belirtisi olan yazsın bence.Tamam adet belirtisi aynı zamanda hamilelikle çok benziyor ama benim bu ay göguslerim kaşınıyor ve adetten önce işrahım çok acık olur o bu ay yok bende
Doğru canım vücut kendini inandırıyor :) ben tam bat günüm de yapıcam bi test daha fazla bekleyemicem negatif çıkarsa battan 3-5 gün sonra yine yaparım gecikirse tabiYa insan hamile kalmayı isteyince psikoloji hep o yönde belirti vwriyor sanki ama bence uzulmemel için brklemrk lazım hendede bu ay bir üşengeclik yorgunluk gibi ama bu belirtiler havalardan bile olur.
BİRAZDA PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENİYORUZ ASLINDA HİÇ TAKMAMAMIZ GEREKİYOR.Valla suan bile agrım var bu yuzden bende gecsın 1-2 gun oyle yaparım ama hıc umudum yok
Elimizde olmadan fazla düşünüyoruz aslında bundan dolayı da belirtileri hissediyor olabiliriz bende bel ağrısı, kasık ağrısı, göğüste şişlik, arada miğdeni bulantısı be baş dönmesi,halsizlik şuan aklıma gelenlergerçi bu belirtilere bakılırsa hamileyim ama işten birde psikoloji girince araya beklemek ve düşünmemeye çalışmak gerek hayırlısı daha 10 gün beklicem
Çok erken daha belirti için. Soğan kürünü dikkatli kullan ama, yumurtlama döneminde kullanılması sakıncalı olabilir. Bildiğim kadarıyla gebelik denemeden önce iciliyor o. Aynı anda nasıl olur bilemedim, içeriyi temizliyor ya...İnşallah kızlar yok mu aranızda hamile yaaa. Bende herhangi bir belirti yok soğan kürüne devam ediyorum.5 gün daha içicem. Hamile kalmış olsaydım belirti olurdur herhalde hiçbir şey yok
Adete 10 gün mü var? Bütün bunarı yaşıyor musun şimdiden? İnş hepsi döllenme gerçekleştiği içindir :) Hayırlısı :)
Adete 10 gün mü var? Bütün bunarı yaşıyor musun şimdiden? İnş hepsi döllenme gerçekleştiği içindir :) Hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?