İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Kafam cok karisik doktoea gitmeye korkuyorum gerçekten cesaretim yok
canım adetinden bayağ zaman geçmiş normalde düzenl mi olur ? bir de dediğim gibi tekrar test yap sen bence ama bence negatif çıksa da kanda bi baktırmanda fayda var belki geç döllenmedir çünkü kanda çıkan sonuç daha net olur. sen bu sıra da folik asit kullanmıyorsan folik asit e başlarsın durumundan beni de haberdar et canım :) iyi dileklerim seninle :)

Merhaba güzellikler benim testime bakarmısınız 12 gün geciktim iki tane test ikiside siilik soluk ikinci bi çizgi görünüyor

Selam kizlar.nasil gidiyor calismalar.ben kasimda baslamistim ama regl oldum.bu ay da antibiyotik ve b12 demir ilaclari kullandim.antibiyotik bugun itibariyle bitti.size birsey danismak istiyorum.benim adet tarihlerim.3 kasım sonrada 27 kasim oldu.otomatik hesaplayiciya göre 7 8 aralik ovuladyon diyor.benim 9 aralikta beyaz yumurta aki gibi bir alintim oldu.ama antibiyotik kullandigim icin o gun denemedik.sonra internetten arastirdim.hamileligini ogreninceye kadar kullanilan ilaclarin zarari yokmus.neyse 10 aralikta denememiz oldu.ama yumurtlama donemini gecirdim mi diye dusunuyorum.adet olana kadar gun asiri deneme olmali mi ihtimal var mi acaba?Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar bir uygulama indirdim gayet güzel adet tarihlerinizi kaydediyorsunuz yumurtlama tarihi gibi işimize yarayabilecek bilgiler var isterseniz sizde böyle uygulama indirin takibi de kolay oluyor hatırlatıcı falan da var

Kızlar bir uygulama indirdim gayet güzel adet tarihlerinizi kaydediyorsunuz yumurtlama tarihi gibi işimize yarayabilecek bilgiler var isterseniz sizde böyle uygulama indirin takibi de kolay oluyor hatırlatıcı falan da var
Ismi ney uygulamanin

Kuzucum sen gec kalmissin ya ..
Bende 2 tane birden var.takvimim,flo,
Birde lady timer var kullanilan genel olarak.
Doğrudur ya hiç dikkatimi çekmemişti böyle uygulamalar sonra tavsiye edilen uygulama olarak görünce yükledim beğendim. canım sen 3 tane birden mi yükledin

Janow bazen o takvimde tutmuo yaa ...
Bende bu ay yükledim canım ortalama yumurtlama tarihi hesaplanıyor ya netten ordaki tarihle takvimdeki birbirini tutuyor ama bakalım kullandıkça anlarım bu ay geçti zaten, nedense pek umutlu değilim his kaybı yaşıyorum

Doğrudur ya hiç dikkatimi çekmemişti böyle uygulamalar sonra tavsiye edilen uygulama olarak görünce yükledim beğendim. canım sen 3 tane birden mi yükledin
Yok tatlim iki tane var ama ona uymuyorum zaten ise yarasa 6 aydir belli olurdu demi.
Onda tek tutan adet gunlerim o yonu guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…