canım adetinden bayağ zaman geçmiş normalde düzenl mi olur ? bir de dediğim gibi tekrar test yap sen bence ama bence negatif çıksa da kanda bi baktırmanda fayda var belki geç döllenmedir çünkü kanda çıkan sonuç daha net olur. sen bu sıra da folik asit kullanmıyorsan folik asit e başlarsın durumundan beni de haberdar et canım :) iyi dileklerim seninle :)Kafam cok karisik doktoea gitmeye korkuyorum gerçekten cesaretim yok
Yurtdışındayim burda folic asit onermiyorlar.inşallah hayırlı haberlerini alırız canım yumurtlama günlerini boş geçme :) folik asiti ihmal etme olur mu
Ben de yurt dışındayım. Folik asit veriyorlar burda. Orda neden önermiyorlar? Hangi ülkedesin?Yurtdışındayim burda folic asit onermiyorlar.
Hep birlikte guzel haberler alalim bu ay inşallah
Ismi ney uygulamaninKızlar bir uygulama indirdim gayet güzel adet tarihlerinizi kaydediyorsunuz yumurtlama tarihi gibi işimize yarayabilecek bilgiler var isterseniz sizde böyle uygulama indirin takibi de kolay oluyor hatırlatıcı falan da var
"Takvimim" uygulamasıIsmi ney uygulamanin
"Takvimim" uygulaması
Doğrudur ya hiç dikkatimi çekmemişti böyle uygulamalar sonra tavsiye edilen uygulama olarak görünce yükledim beğendim. canım sen 3 tane birden mi yükledinKuzucum sen gec kalmissin ya ..
Bende 2 tane birden var.takvimim,flo,
Birde lady timer var kullanilan genel olarak.
Darısı bizim.başımıza canım hayırlı olsun :)Kizlar benimde bir kizim var bu ay ben hamileyim ikincisine biraz kaza gibi oldu ama hayirlisi artik
Bende bu ay yükledim canım ortalama yumurtlama tarihi hesaplanıyor ya netten ordaki tarihle takvimdeki birbirini tutuyor ama bakalım kullandıkça anlarım bu ay geçti zaten, nedense pek umutlu değilim his kaybı yaşıyorumJanow bazen o takvimde tutmuo yaa ...
Yok tatlim iki tane var ama ona uymuyorum zaten ise yarasa 6 aydir belli olurdu demi.Doğrudur ya hiç dikkatimi çekmemişti böyle uygulamalar sonra tavsiye edilen uygulama olarak görünce yükledim beğendim. canım sen 3 tane birden mi yükledin
Aynen ya en azından bir liste oluşturuyor işte kolaylık :)Yok tatlim iki tane var ama ona uymuyorum zaten ise yarasa 6 aydir belli olurdu demi.
Onda tek tutan adet gunlerim o yonu guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?