İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Kızlar birşey sorucam. Şimdi ben 10 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım kahverengi lekelenmem oldu biliyorsunuz. Şimdi ben bu ay ilşkiye devam edicem ama nasıl olacak. Yani yumurtam çatlamadı ya nasıl olacak.. :)

Canım doktor adet söktürücü iğne verdi demiştin yaptırdın mı? doktor ne dedi gecikmeye

Canım doktor adet söktürücü iğne verdi demiştin yaptırdın mı? doktor ne dedi gecikmeye
Ya bi arkadaşım yaptırma iğneyi dedi. Bi akrabası diğer adet zamanında öğrenmiş. Bana da doktor bişey görünmüyor dedi. Ultrasonda baktı kan testi yapmadı..Bilmiyorum canım kafam çok karışık
Zaten 2 hafta sonra ikinci adet zamanı geliyor. Ne olucak böyle??

Daha ilkkez bugun basladi canimm..
Ama icimde oyle hadi olsun havasi yoktu artik gun sayma kovalamaca ,ayak dikmece ,yatmaca yok.
Esime de dedim artik butun dusuncelerden arindim bebek fikrinde degilim Allah kizimiza saglikli ömur versin olursa olur napalim..
6 ayda yiprandim resmen..
Valla biliyorsun benim durumlar karışık sen naptın çalışmalara devam mı? Ben bu ay karmakarışıkta olsa çalışıyorum:)

Öyle oluyor canım, hep özenmişimdir habersiz hamile kalanlara ne güzel stres yok düşünmek yok vb şimdi isterken de zaman uzadıkça üzücü oluyor yıpratıyor

Gunaydin canim, Cook bilmekten kaynakli ,bazen esime katiliyorum o hep bu siteye girmekten kaynakli oldugunu dusunuyor surekli ordasin surekli takiptesi,hep bisey okuyup yapiyorsun ediyiyorsun ,hep aklinda hep aklinda dio..
Su son 2-3 aydir dengem sasti tamam yildim artik...cok ustune gittim..
Öyle oluyor canım, hep özenmişimdir habersiz hamile kalanlara ne güzel stres yok düşünmek yok vb şimdi isterken de zaman uzadıkça üzücü oluyor yıpratıyor

Tam benim icin bu konu.. 4 yaslarinda kizim var onuda 2 yillik tedavi sonrasi kaldim..simdi ikinciyi istiyorum yine olmuyo....benide ekleyin 7 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…