- 15 Haziran 2016
- 93
- 54
- 8
- 35
Canım doktor adet söktürücü iğne verdi demiştin yaptırdın mı? doktor ne dedi gecikmeyeKızlar birşey sorucam. Şimdi ben 10 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım kahverengi lekelenmem oldu biliyorsunuz. Şimdi ben bu ay ilşkiye devam edicem ama nasıl olacak. Yani yumurtam çatlamadı ya nasıl olacak.. :)
Ya bi arkadaşım yaptırma iğneyi dedi. Bi akrabası diğer adet zamanında öğrenmiş. Bana da doktor bişey görünmüyor dedi. Ultrasonda baktı kan testi yapmadı..Bilmiyorum canım kafam çok karışıkCanım doktor adet söktürücü iğne verdi demiştin yaptırdın mı? doktor ne dedi gecikmeye
Valla biliyorsun benim durumlar karışıkİyi aksamlar kizlar nasilsiniz durumlar ne alemde ne yapar edersininiz ?
Valla biliyorsun benim durumlar karışıksen naptın çalışmalara devam mı? Ben bu ay karmakarışıkta olsa çalışıyorum:)
Öyle oluyor canım, hep özenmişimdir habersiz hamile kalanlara ne güzel stres yok düşünmek yok vb şimdi isterken de zaman uzadıkça üzücü oluyor yıpratıyorDaha ilkkez bugun basladi canimm..
Ama icimde oyle hadi olsun havasi yoktu artik gun sayma kovalamaca ,ayak dikmece ,yatmaca yok.
Esime de dedim artik butun dusuncelerden arindim bebek fikrinde degilim Allah kizimiza saglikli ömur versin olursa olur napalim..
6 ayda yiprandim resmen..
Öyle oluyor canım, hep özenmişimdir habersiz hamile kalanlara ne güzel stres yok düşünmek yok vb şimdi isterken de zaman uzadıkça üzücü oluyor yıpratıyor
Canım senin pozitif mi çıkmış tı?Kahve rengi kanama geldi ama hiç ağrım yok bu testlere inanmayın silik çıksa bile
Kahve rengi kanama geldi ama hiç ağrım yok bu testlere inanmayın silik çıksa bile
Neresindedir Fransanin acaba?Fransadayim ben
Lyona yakinimNeresindedir Fransanin acaba?
İnşallah canım sende biz de 2. bebeklerimize çabucak kavuşuruz :)Evet canim 2 yil ugrastim ..insAallah bunun icin okadar surmez hepimizede nasip olur
Aminnn Az kalmis insAllah nasip olur adet olmazsin canimİnşallah canım sende biz de 2. bebeklerimize çabucak kavuşuruz :)
Bende 18 aralık bekliyorum bakalım hangisi gelecek :)
İnşallah olmam. insan bir şeyi çok isteyince sanki hep çok uzak gibi geliyoAminnn Az kalmis insAllah nasip olur adet olmazsin canim
Aynen katiliyorum ama anne olmak okadar harika bi duygu ki yeniden anne olmak icin can atiyo insan InsAllah hepimze nasip olur yenidenİnşallah olmam. insan bir şeyi çok isteyince sanki hep çok uzak gibi geliyohayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?