İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Aynen katiliyorum ama anne olmak okadar harika bi duygu ki yeniden anne olmak icin can atiyo insan InsAllah hepimze nasip olur yeniden
İnşallah canım hani diyoruz ya düşünme stres yapma evet doğru ama insan ister istemez düşünüyor. Zor zamanlar geçirdik ailece ve 2 düşük te olunca hamile kalmayı istediğim kadar korkuyorum da ama inşallah bu sefer güzel bir haber alırım ve öyle gider :)

hım bende size katılayım 3 yaşında bir kızım var 34 yaşındayım endokrin tedavisi için yasmin kullanıyordum kasımda bıraktım yeni yeni 2. çocuğu düşünmeye başlıyordum bu ilaçtan sonra 2-3 ay en az bekleyip deneriz diye düşünürken ( 4 yıllık evliyim hep eşim korunurdu) eşim hala ilacı aldığımı düşünerek korunmadı tamda yumurtlamamdan bir gün önceydi yumurtlamam 11 aralık . 3 gündür kasıklarımda ağrı dün beyaz bir akıntı geldi ve sabahtandır haberlere bakıp ağlıyorum şayet hamileysem büyük bir sürpriz olacak benim için 2 gün önce kas spazmı yaşadım acile kaldırıldım hamile olabilirim diye tomografi çektirmemek için direttim kas gevşetici iğne vuracaklardı müsade etmedim 3 gündür ağrıdan ölüyorum resmen nefes alamıyorum ama belki hamileyimdir diye her türlü ilacı içmektende uzak duruyorum bakalım ne çıkacak rabbim herkesin gönlüne göre versin

Kızlar bu ay soğan kürü yapmıştım.adetten önce beyaz akıntım vardı .ıkı gündür adet olacakmışım gibi agrılar oluyo ama çok hafif.akıntımda sarıya döndü acaba hamilelik olabilir mi bugün adetimin 28 .günü? Başka belirtim yok

Belirti arama zaten, regl gününü bekle sadece, umarım hamilelikten dolayı gecikir. Benim bugündü, henüz olmadım ama bir iki gün gecikme olabilir, hemen umutlanmıyorum o yüzden. Bekleyelim bakalım, yakında öğreniriz. Güzel haberler verelim inş.

InsAllah canim diledigine kavusman nasip olur

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

Ilac almamakta iyi yapmissin insAallah gebeliktir canim

Gebelik istiyomusun yoksa daha dusunmuyomusun

Rabbim herseyi
Ilac almamakta iyi yapmissin insAallah gebeliktir canim
rabbim hersiyin hayirlisini nasip etsin yasmini biraktiktan sonra 2-3 ay vucudun o hormonlardan temizlenmesini ve kendimi hazirlamayi istiyordum ama kismet tabi daha birsey yok ortada ama sabahtandir adimi sorana aglamakli karsilik vermemde bir belirti olabilir sat 25 aralik o zamana kadar dayanamam sanirim kanda ne zaman cikar acaba

benim de 4.5 yaşında oğlum var. 2. çocuk için bu ay çalışmalara başladık sat:23 kasım bat:20 aralık herkes için hayırlısı olsun. kısa zamanda kavuşuruz inşallah meleklerimize

Kızlar adet agrısı gelio ama kan yok ıkı gündür.bugun 29.gun üşüttüm mü acaba erzurumdayım ve çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 3 yasinda bir kızım var. Ikinci için 5 aydir çalışıyoruz ama yok. Artık hiç olmayacakmış gibi umidimi yitirdim. Kızım hemen kalmıştı niye böyle oluyor acaba her ayın sonunda çok uzuluyorum. Yaşım 34 o yüzden mi acaba kizim yanlız kalacak diye korkuyorum. Bu yolda birbirimize destek olalım çünkü kimseyle paylasamiyorum. Soranlara düşünmüyorum diyorum ama içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…