İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Seninle aynı durumdayım canım. Bende kızımın tek kalmasını istemiyorum.Çünkü ben tek çocuğum çok zor tek olmak. Umutsuzluğa kapılma ya sağlık sorunun yoksa olur inşallah.

merhaba arkadaşlar bende geldim :) 6 yaşında bir oğlum var ikincisi de olsun dedik 1 buçuk yıl oldu korunmayalı olmadı.bu ay ilk defa klomen kullandım doktorum başladı çarşamba gübü de çatlatma iğnemi oldum bekiliyorum bakalım bu ay ne olacak.dua edelim birbirimize

Doktora 5 ay önce gittim alttan muayene etti kan tahlilleri yaptı herhangi birsey yok dedi. Sabırla bekliyecegiz

Bat larınızı yazarsanız listeye ekleyeyim sizi kızlar hoşgeldiniz.İnşallah isteyen herkese bebiş versin Rabbim.

Benim de adet yeni bitti bir daha ki 8 ocak insallah olmaz bekleyip göreceğiz. Sizlerde uzun süre olmayanlar doktora gittiniz mi? Gittiyseniz ne dedi doktor?

Kızlar benim de 18 aralık yani 1 2 güne kadar ya adet olucam ya da güzel haberler le size yazıcam 2.
Seçeneği tercih ederim :) enteresan sancılar var bende de adet olacakmışım gibi ağrıların haricinde de batmalar oluyo dikişlerde de hafif sızı var bakalım nolcak sanırım benden gelecek haberlerin eli kulağında :/

Evet nasip kısmet canım bizde iyi haberler Veririz elbet. Rabbim sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…