Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 3 yasinda bir kızım var. Ikinci için 5 aydir çalışıyoruz ama yok. Artık hiç olmayacakmış gibi umidimi yitirdim. Kızım hemen kalmıştı niye böyle oluyor acaba her ayın sonunda çok uzuluyorum. Yaşım 34 o yüzden mi acaba kizim yanlız kalacak diye korkuyorum. Bu yolda birbirimize destek olalım çünkü kimseyle paylasamiyorum. Soranlara düşünmüyorum diyorum ama içim içimi yiyor
gebeliktede adet sancısı gibi oluyor 2 gün daha sabret sonra testte çıkar sanırım
25 aralık sat . sat geçenler var onlardan hayırlı haberler varmı acaba ?Bat larınızı yazarsanız listeye ekleyeyim sizi kızlar hoşgeldiniz.İnşallah isteyen herkese bebiş versin Rabbim.
Amin canım hoşbuldum bat 2 ocak benim.Bat larınızı yazarsanız listeye ekleyeyim sizi kızlar hoşgeldiniz.İnşallah isteyen herkese bebiş versin Rabbim.
Bundada vardir bir hayir ikinci kuzucugun zamani gelmemis daha demek ki onumuzdeki ay insallah ya p.tesi kan tahlili yapsam bisey cikarmi ki adetimden 5 gun once oluyorKızlar geldi kırmızılar
Yeni bat 8 ocakBat larınızı yazarsanız listeye ekleyeyim sizi kızlar hoşgeldiniz.İnşallah isteyen herkese bebiş versin Rabbim.
Benim de 8 ocak insallah olmaz da hamis haberlerimizi alırızYeni bat 8 ocak
Hadi inşallah hayırlı haberlerle yeni seneye gireriz.Benim de 8 ocak insallah olmaz da hamis haberlerimizi alırız
benimde 9 ocak bende ikinci icin ugrasiyorum ALLAH saglik versin oncelik o ondan sinra sapasaglam bir evlat versin kimseyi evladiyla sinsmasinYeni bat 8 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?