aynen sagliktan ote bisey yok ALLAH cocuklarimizin basinda olmayi nasip etsin srnin ne kadadir olmuyor ve yas kacEvet nasip kısmet canım bizde iyi haberler Veririz elbet. Rabbim sağlık versin
2.çocuğa hamile kalmak daha zor galiba ya da daha sabırsız oluyo insan... Bilemedim
Ayy canım hiç.sorma ne kadar çok şey bilirsek o kadar çekilmez oldu durumlar. Yaşım 28 :)7 8 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden 2. Ay olacak bu ay ama işte çok istemek ve beklemek zorBence 1. Lerde cok fazla bisey bilmiyirduk kafa rahatti stres yoktu..bende hemen hamile kalmistim kizimda hatta gecirdigim kimyasal ve kurtaj gebeliklerimdede hemen hamile kalmistim..
Simdi 7. Ayima ugrasiyorum gercekten cok stresli digerlerinde yumurtlama vs ovu testi yok kurlermis hic yapmamistim.
Masallah bu denemelerde yapmadigim sey kalmadi,dr muayeneler ,hormonlar testlercook bilmekte iyi degil anamm.
Cocugun var degilmi senin yasin normalmis sikinti etmeAyy canım hiç.sorma ne kadar çok şey bilirsek o kadar çekilmez oldu durumlar. Yaşım 28 :)7 8 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden 2. Ay olacak bu ay ama işte çok istemek ve beklemek zor
Folik asit e başladım ben ama düzenli kullanamadım bir türlü ama kür vs bişey yapmadım bu zamana kadar artık bakalım uzun sürerse deneyemeyeceğimiz bir.şey.yok bence :))Bende oyle folimis kur hala kullanmadim kullanamamda yok yumurta takibi oyle istedik denedik oldu bu biraz zorlicsk
Folik asit e başladım ben ama düzenli kullanamadım bir türlü ama kür vs bişey yapmadım bu zamana kadar artık bakalım uzun sürerse deneyemeyeceğimiz bir.şey.yok bence :))Bende oyle folimis kur hala kullanmadim kullanamamda yok yumurta takibi oyle istedik denedik oldu bu biraz zorlicsk
Evet oğlum var Ocak ta 4 yaşında olacakCocugun var degilmi senin yasin normalmis sikinti etme
Reflü var, hamilelikte tiroid de var hemde maximumlarda en son çikolata kisti de olabilir geçici kist de olabilir diye bir de kist çıktı başıma bakalım daha da bişey gelmese başıma da eksilseler süper olurBende mide rahatsixligi var herseyi kullanamiyorum bu yuzden kür falan yapamam
Aminn Rabbim evlatlarımızı bağışlasınAllah bagislasin sıkınti etme yasin ideal cok gec degil yem ilkide sen dogurdun her zaman oyle olacak diye bisey yok
Allah şifa versin bizlere. Bende öyleyim yahu
Yaaa bende de ülser var .Astim var . İkinci el araba gibi oldum ya
Canım sen kaç yaşındasın. Ne zamandır deniyorsunuz. Temiz çıkmasına çok sevindim ama eşin de istiyorsa eğer çocuk o da gerekeni yapmalı hep kadınlar koşturuyorKadin dr gittim rahim ici tertemiz cikti sukur adetim pazar gunu bitiyor bir sonraki adetimde hormon testi yaptircsm esiminde sperm testi istedi ana o pek yaptirmaktan yana degil
Benim esimde yaptirmaktan uzak duruyodu ilk cocuk ta bakti olmuyo yapti simdi tekrar yaptirtacam harekette sorun vardi cunkuKadin dr gittim rahim ici tertemiz cikti sukur adetim pazar gunu bitiyor bir sonraki adetimde hormon testi yaptircsm esiminde sperm testi istedi ana o pek yaptirmaktan yana degil
Canim tahlil yaptinniBundada vardir bir hayir ikinci kuzucugun zamani gelmemis daha demek ki onumuzdeki ay insallah ya p.tesi kan tahlili yapsam bisey cikarmi ki adetimden 5 gun once oluyor
Gerçekten kimse bu ay hamiş değil mi moral olsun bizeCanim tahlil yaptinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?