İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Bence 1. Lerde cok fazla bisey bilmiyirduk kafa rahatti stres yoktu..bende hemen hamile kalmistim kizimda hatta gecirdigim kimyasal ve kurtaj gebeliklerimdede hemen hamile kalmistim..
Simdi 7. Ayima ugrasiyorum gercekten cok stresli digerlerinde yumurtlama vs ovu testi yok kurlermis hic yapmamistim.
Masallah bu denemelerde yapmadigim sey kalmadi,dr muayeneler ,hormonlar testler cook bilmekte iyi degil anamm.
2.çocuğa hamile kalmak daha zor galiba ya da daha sabırsız oluyo insan... Bilemedim

Bende oyle folimis kur hala kullanmadim kullanamamda yok yumurta takibi oyle istedik denedik oldu bu biraz zorlicsk

Ayy canım hiç.sorma ne kadar çok şey bilirsek o kadar çekilmez oldu durumlar. Yaşım 28 :)7 8 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden 2. Ay olacak bu ay ama işte çok istemek ve beklemek zor

Ayy canım hiç.sorma ne kadar çok şey bilirsek o kadar çekilmez oldu durumlar. Yaşım 28 :)7 8 ay önce kürtaj olmuştum o yüzden 2. Ay olacak bu ay ama işte çok istemek ve beklemek zor
Cocugun var degilmi senin yasin normalmis sikinti etme

Bende oyle folimis kur hala kullanmadim kullanamamda yok yumurta takibi oyle istedik denedik oldu bu biraz zorlicsk
Folik asit e başladım ben ama düzenli kullanamadım bir türlü ama kür vs bişey yapmadım bu zamana kadar artık bakalım uzun sürerse deneyemeyeceğimiz bir.şey.yok bence :))

Folik asit e başladım ben ama düzenli kullanamadım bir türlü ama kür vs bişey yapmadım bu zamana kadar artık bakalım uzun sürerse deneyemeyeceğimiz bir.şey.yok bence :))

Cocugun var degilmi senin yasin normalmis sikinti etme
Evet oğlum var Ocak ta 4 yaşında olacak
Şimdi sıkıntım da farklı hamile kalmak ayrı devamının sağlıklı gelmesi ayrı stres sıkıntı üzücü

Allah bagislasin sıkınti etme yasin ideal cok gec degil yem ilkide sen dogurdun her zaman oyle olacak diye bisey yok

Bende mide rahatsixligi var herseyi kullanamiyorum bu yuzden kür falan yapamam
Reflü var, hamilelikte tiroid de var hemde maximumlarda en son çikolata kisti de olabilir geçici kist de olabilir diye bir de kist çıktı başıma bakalım daha da bişey gelmese başıma da eksilseler süper olur

Kadin dr gittim rahim ici tertemiz cikti sukur adetim pazar gunu bitiyor bir sonraki adetimde hormon testi yaptircsm esiminde sperm testi istedi ana o pek yaptirmaktan yana degil

Yaaa bende de ülser var .Astim var . İkinci el araba gibi oldum ya
Allah şifa versin bizlere. Bende öyleyim yahu o yüzden stres oluyorum ya bende şimdi inşallah hamile kalırım da tiroid çok yüksek oluyo 9 ay ilaç kullandım oğlumda diğer 2 hamileliğimde o üzüyor beni korkutuyor bir kist bakalım hâlâ var mı varsa zararı olmaz inşallah artık doktora gidemiyorum ki

Kadin dr gittim rahim ici tertemiz cikti sukur adetim pazar gunu bitiyor bir sonraki adetimde hormon testi yaptircsm esiminde sperm testi istedi ana o pek yaptirmaktan yana degil
Canım sen kaç yaşındasın. Ne zamandır deniyorsunuz. Temiz çıkmasına çok sevindim ama eşin de istiyorsa eğer çocuk o da gerekeni yapmalı hep kadınlar koşturuyor

Benim esimde yaptirmaktan uzak duruyodu ilk cocuk ta bakti olmuyo yapti simdi tekrar yaptirtacam harekette sorun vardi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…