Aminnn. Bende de adet belirtileri başladı umarım olmamSanirim guzel haber yokkk insAllah yeni yila yeniden Anne olarak gireriz hepimiz
Kac gunun bar bataAminnn. Bende de adet belirtileri başladı umarım olmam
18 aralıkkKac gunun bar bata
Ayy cok az kalmis insAllah adet olmazsin hayirli haberinle bize yol acarsin18 aralıkk
Aminn canım inşallah kendime istediğim kadar sizin için de istiyorumAyy cok az kalmis insAllah adet olmazsin hayirli haberinle bize yol acarsin
kesinlikle cok sey bilmek iyi degil edki zamanlarda hamile oldugunu ikinci ayda ogreniyorlardi biz bir hafta geciyo pacamiz tutusuyor hos ilk cocukta rabbim ilk denemede nasip etti ilkte lacagina ihtimal vermedigimden beklemiyordum 7 haftalikken ogrendim simdi yumurtlamanin ertesi gunu merak basladiBence 1. Lerde cok fazla bisey bilmiyirduk kafa rahatti stres yoktu..bende hemen hamile kalmistim kizimda hatta gecirdigim kimyasal ve kurtaj gebeliklerimdede hemen hamile kalmistim..
Simdi 7. Ayima ugrasiyorum gercekten cok stresli digerlerinde yumurtlama vs ovu testi yok kurlermis hic yapmamistim.
Masallah bu denemelerde yapmadigim sey kalmadi,dr muayeneler ,hormonlar testlercook bilmekte iyi degil anamm.
yok canim ya p.tesi insallah benim sat 25 aralik daha cook var gunler gecmiyorCanim tahlil yaptinni
34 yasındayım ya istemiuor yaptırmak ama çocuk istiyotrBenim esimde yaptirmaktan uzak duruyodu ilk cocuk ta bakti olmuyo yapti simdi tekrar yaptirtacam harekette sorun vardi cunku
Hadi hayirlisi olsun ins guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsan daha iyi olmaz mi kesin sonuc alirsin dayanabilecekmisin bi benmiyim boyle aceleci p.tesi adetime daha 5-6 gun varken kan tahlili dusunuyorum cikar de miSlmlar, benim regl perşembeydi, olmadım. Dün test yaptım, silik ama pozitif :) İkinci yavru yine yola çıktı umarım bu sefer vazgeçmez kızlar. Eylülde bir kimyasalım var. Bunun devamı gelsin inş. Ben bu sefer de kimyasal olursa devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası.
Hepimiz vaktiyle yasımız iyice geçmeden bir daha hamile kalalım. Bir aksilik olmazsa perşembe yine test yapar durumu bildiririm.
Slmlar, benim regl perşembeydi, olmadım. Dün test yaptım, silik ama pozitif :) İkinci yavru yine yola çıktı umarım bu sefer vazgeçmez kızlar. Eylülde bir kimyasalım var. Bunun devamı gelsin inş. Ben bu sefer de kimyasal olursa devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası.
Hepimiz vaktiyle yasımız iyice geçmeden bir daha hamile kalalım. Bir aksilik olmazsa perşembe yine test yapar durumu bildiririm.
Canım bekle biraz daha adet günün geçsin en azından acele etme :)Hadi hayirlisi olsun ins guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsan daha iyi olmaz mi kesin sonuc alirsin dayanabilecekmisin bi benmiyim boyle aceleci p.tesi adetime daha 5-6 gun varken kan tahlili dusunuyorum cikar de mi
Çıkar ama yeni olunca kandan da anlamıyorsun ki bir şey. Net olmuyor yani. İdrarda silik çizgi kanda düşük seviyede hcg demek zaten, o beni rahatlatmaz ki. Çizgi koyu olsaydı da kana gerek duymaz 6 hafta doldurup doktora giderdim. Yani benim erkenden idrar testi yapmam bile meraktan tamamen. Mecbur dayanıcam. Çizgi koyulasacak ya da geçen seferki gibi hcg yükselmeden düşüşe geçecek. Biz ne kadar sabırsız olursak olalım, her şey olacağına varıyor. Umarım sen de testlerde pozitif görürsün ama hepiniz daha daha koyu pozitifler görün... Geç öğrenmek net olmak açısından iyi, tabii önlem gerektiren bir sağlık sorunu yoksa.Hadi hayirlisi olsun ins guzel haberlerle gelirsin kan testi yaptirsan daha iyi olmaz mi kesin sonuc alirsin dayanabilecekmisin bi benmiyim boyle aceleci p.tesi adetime daha 5-6 gun varken kan tahlili dusunuyorum cikar de mi
İnş. Sağlıkla tamamına ermesini ben de çok istiyorum bu sefer. Burdaki herkes için istiyorum aynı şeyi. Regl günü kimse hayal kırıklığı yaşamasın :)Canım çok sevindim ya valla heyecanlandım :)inşallah sağ sağlim kucağına da alırsın
Ben sali gunu acildeydim cok siddetli kramplar yasiyorum doktor kad gevsetici igne vuracakto vurdurmadim ilacta alamiyorum cok canimda aciyor ogrensem belki ilacta icerim birde yasmin iciyordum biraktim esim hala ilaca devam ediyorum sanip korunmadi yani cok planli degildi yasminin bebege zarari olurmu korkumda var 2-3 ay vucudum temuzlense dahami iyi olurdu korunma icin icmiyordum endokrin doktoru yazmisti sirf bi kac ay sonra bebek dusundugumden tedaviyi erken biraktim bebegin kismeti vardir insallah cokk heyecanliyim.Çıkar ama yeni olunca kandan da anlamıyorsun ki bir şey. Net olmuyor yani. İdrarda silik çizgi kanda düşük seviyede hcg demek zaten, o beni rahatlatmaz ki. Çizgi koyu olsaydı da kana gerek duymaz 6 hafta doldurup doktora giderdim. Yani benim erkenden idrar testi yapmam bile meraktan tamamen. Mecbur dayanıcam. Çizgi koyulasacak ya da geçen seferki gibi hcg yükselmeden düşüşe geçecek. Biz ne kadar sabırsız olursak olalım, her şey olacağına varıyor. Umarım sen de testlerde pozitif görürsün ama hepiniz daha daha koyu pozitifler görün... Geç öğrenmek net olmak açısından iyi, tabii önlem gerektiren bir sağlık sorunu yoksa.
Hepiniz ayni seyi diyorsaniz bi bildiginiz var demek ilk hamileligime benzer belirtiler var onlar aklimi celiyor ama yaniltici birsey sanirim psikolojikte etkiliyor olabilirim kendimiCanım bekle biraz daha adet günün geçsin en azından acele etme :)
bu ara da madem hastane de çalışıyorsun direk kan testi yaptır bence daha net olurHepiniz ayni seyi diyorsaniz bi bildiginiz var demek ilk hamileligime benzer belirtiler var onlar aklimi celiyor ama yaniltici birsey sanirim psikolojikte etkiliyor olabilirim kendimi
Kan testinde ne zaman belli olur onu bilmiyorum o yuzden beklemedeyim .birde yasmin ilacindan hemen sonra hamile kalmanin bir sakincasi varmidir en cok o kafama takiliyorOlabilir tabi insan ne kadar düşünürse okadar hissediyor belirtileri
Bende öyleyim ama şimdi adet günüm geldi ya belirtiler kayboldu korkudan:)
bu ara da madem hastane de çalışıyorsun direk kan testi yaptır bence daha net olur
Canım bi kaç mesaja öncesinde bir arkadaş ta kullanıyormuş 3 ay kadar sonra hamile kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bence ilacı bırakıp hemen hamile kalan çok kişi var bir sakıncası olacağını sanmıyorum ama doktor daha iyi bilgi verir.Kan testinde ne zaman belli olur onu bilmiyorum o yuzden beklemedeyim .birde yasmin ilacindan hemen sonra hamile kalmanin bir sakincasi varmidir en cok o kafama takiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?