Az kalmis seninkide canim umarim o bebis o gobuse gelirHepiniz gececimisiniz ya aksam bakindim durdum cit yok ben ciktiktan sonra kopmussunuz
kesinlikle cok sey bilmek iyi degil edki zamanlarda hamile oldugunu ikinci ayda ogreniyorlardi biz bir hafta geciyo pacamiz tutusuyor hos ilk cocukta rabbim ilk denemede nasip etti ilkte lacagina ihtimal vermedigimden beklemiyordum 7 haftalikken ogrendim simdi yumurtlamanin ertesi gunu merak basladi
yok canim ya p.tesi insallah benim sat 25 aralik daha cook var gunler gecmiyor
Bizim dedigim gibi planli degildi bende aynen yazdigin gibi 2-3 ay araverip hormonlarin etkisinden kurtulduktan sonra deneriz diyordum ilac ictigim 3 ay da dahil evlendigimdendir korunan esim ilaci hala iciyorum sanip ilk defa korunmadi hamile kalirsamda hersey bu bebegin rizki var diye siralandi diye dusunecem cunku endokrin tedavim 6 aydi ben doktora bile sormadan pat diye biraktim ve yumurtlamadan 1 gun once birlikte oldukAncak kişilerin doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra birkaç ay beklemeleri daha doğru olur. Hapları bıraktıktan sonra iki üç ay normal korunma yöntemleri ile korunup hamile kalmamak gerekir. Bu süre içerisinde kadın birkaç kez adet görür ve hamilelik için hazır hale gelir.
Doğum kontrol hapları kullanımından hemen sonra hamile kalınırsa hamileliğin ikiz bebek ile sonuçlanma ihtimali çok daha fazladır. Doğum kontrol haplarının bırakılmasından sonra hamile kalınma olasılığının kadınların yaşı ile ilgili bir bağlantısı yoktur. Hapların bırakılmasından sonra çiftlerin bir yıl boyunca normal yollarla hamile kalmaya çalışması gerekir. Eğer bir yıl boyunca normal yollarla gebe kalınmaz ise doktora başvurulmalıdır.
Insallah canim rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin saglikli hayirli evlatlarimiz olur cocuklarimiz kardessiz kalmaz insallahAz kalmis seninkide canim umarim o bebis o gobuse gelir
Canim cok sevindim insAllah devamida gelir kucagina alirsin yavrunuSlmlar, benim regl perşembeydi, olmadım. Dün test yaptım, silik ama pozitif :) İkinci yavru yine yola çıktı umarım bu sefer vazgeçmez kızlar. Eylülde bir kimyasalım var. Bunun devamı gelsin inş. Ben bu sefer de kimyasal olursa devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası.
Hepimiz vaktiyle yasımız iyice geçmeden bir daha hamile kalalım. Bir aksilik olmazsa perşembe yine test yapar durumu bildiririm.
Insallahhh canim ya hergun birinizden guzel haber alirim bakalimbunlar canım nette olanlar benzeri şeyler inşallah biraz rahatlamışsındır. İnşallah bi sorun olmadan hamile kalırsıninşallah bende bu ay alırım güzel haber yarın adet günüm
Cok tesekkurler ilgilendigin icinKızlar doğum kontrol ilacı bırakıp hemen hamile kalanların bilgilerine ihtiyacımız var arkadaşımızın biraz rahatlaması gerekiyor :)
Amin canım Aminn inşallah buraya her geldiğimizde birimizi tebrik ederiz :)sonra da 9 ay var konuşacak çok konu eminim daha keyifli olur :)Insallahhh canim ya hergun birinizden guzel haber alirim bakalim
Kan daha dogru olur canimBu arada gebelik testi bi tane netten siparis verdim adetten 6 gun oncede yapilir diye acaba dogrumudur p.tesi elimde olacak ben hastanede calisiyorum o yuzden kan tahlilimi yaptirsam dedim kolay olur benim icin
Ben kk ya nisanliyken uye olmustum evlenince ara verdim hamileyken girdim yine 2013 kasim anneleri grubumuz vardi hala gorusuruz facete grup actik cok guzel arkadasliklarim oldu belki 2017 eylul annesi oluruz bizlerde demiAmin canım Aminn inşallah buraya her geldiğimizde birimizi tebrik ederiz :)sonra da 9 ay var konuşacak çok konu eminim daha keyifli olur :)
Güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar benim de 18 aralık yani 1 2 güne kadar ya adet olucam ya da güzel haberler le size yazıcam 2.
Seçeneği tercih ederim :) enteresan sancılar var bende de adet olacakmışım gibi ağrıların haricinde de batmalar oluyo dikişlerde de hafif sızı var bakalım nolcak sanırım benden gelecek haberlerin eli kulağında :/
Amin.benimde 9 ocak bende ikinci icin ugrasiyorum ALLAH saglik versin oncelik o ondan sinra sapasaglam bir evlat versin kimseyi evladiyla sinsmasin
Gözün aydın sağlıkla zamanı gelince kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına.Slmlar, benim regl perşembeydi, olmadım. Dün test yaptım, silik ama pozitif :) İkinci yavru yine yola çıktı umarım bu sefer vazgeçmez kızlar. Eylülde bir kimyasalım var. Bunun devamı gelsin inş. Ben bu sefer de kimyasal olursa devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası.
Hepimiz vaktiyle yasımız iyice geçmeden bir daha hamile kalalım. Bir aksilik olmazsa perşembe yine test yapar durumu bildiririm.
Hamileliğe engel mi bilmiyorum ama düşüğe sebep olabiliyor, bana doktor bir vitaminin azdır bebek beslenememiştir ondan bile düşük olmuş olabilir demişti.Kızlar birsey sormak istiyorum ben de allah nasip ederse bir yavrum daha olsun istiyorum bu ay incir kuru kullandım aile hakimim d vitamini eksik hamile kalamazsin dedi üç tane iğne verdi hamileliğin d vitaminiyle ilgisi varmi??
Ben 5 sene aralıksız hap kullandım, bıraktığım ay hamile kalamadım ama 2. Ay hamileydim.Kızlar doğum kontrol ilacı bırakıp hemen hamile kalanların bilgilerine ihtiyacımız var arkadaşımızın biraz rahatlaması gerekiyor :)
Amin canimInsallah canim rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin saglikli hayirli evlatlarimiz olur cocuklarimiz kardessiz kalmaz insallah
Ne guzel insAllah bizede nasip olur bende 2 yil kullandim hala bekliyoomm ..ilk hamileligindede hemen kalmistin canimGüzel haberlerle gel inşallah.
Amin.
Gözün aydın sağlıkla zamanı gelince kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına.
Hamileliğe engel mi bilmiyorum ama düşüğe sebep olabiliyor, bana doktor bir vitaminin azdır bebek beslenememiştir ondan bile düşük olmuş olabilir demişti.
Ben 5 sene aralıksız hap kullandım, bıraktığım ay hamile kalamadım ama 2. Ay hamileydim.
Ben kk ya nisanliyken uye olmustum evlenince ara verdim hamileyken girdim yine 2013 kasim anneleri grubumuz vardi hala gorusuruz facete grup actik cok guzel arkadasliklarim oldu belki 2017 eylul annesi oluruz bizlerde demi
Bir müslümanın başka bir müslüman kardeşine duadı daha makbuldür bizler için de dua etSlmlar, benim regl perşembeydi, olmadım. Dün test yaptım, silik ama pozitif :) İkinci yavru yine yola çıktı umarım bu sefer vazgeçmez kızlar. Eylülde bir kimyasalım var. Bunun devamı gelsin inş. Ben bu sefer de kimyasal olursa devam edeceğimi sanmıyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?