İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Ancak kişilerin doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra birkaç ay beklemeleri daha doğru olur. Hapları bıraktıktan sonra iki üç ay normal korunma yöntemleri ile korunup hamile kalmamak gerekir. Bu süre içerisinde kadın birkaç kez adet görür ve hamilelik için hazır hale gelir.

Doğum kontrol hapları kullanımından hemen sonra hamile kalınırsa hamileliğin ikiz bebek ile sonuçlanma ihtimali çok daha fazladır. Doğum kontrol haplarının bırakılmasından sonra hamile kalınma olasılığının kadınların yaşı ile ilgili bir bağlantısı yoktur. Hapların bırakılmasından sonra çiftlerin bir yıl boyunca normal yollarla hamile kalmaya çalışması gerekir. Eğer bir yıl boyunca normal yollarla gebe kalınmaz ise doktora başvurulmalıdır.

bunlar canım nette olanlar benzeri şeyler inşallah biraz rahatlamışsındır. İnşallah bi sorun olmadan hamile kalırsın inşallah bende bu ay alırım güzel haber yarın adet günüm

Az kalmis seninkide canim umarim o bebis o gobuse gelir

Bizim dedigim gibi planli degildi bende aynen yazdigin gibi 2-3 ay araverip hormonlarin etkisinden kurtulduktan sonra deneriz diyordum ilac ictigim 3 ay da dahil evlendigimdendir korunan esim ilaci hala iciyorum sanip ilk defa korunmadi hamile kalirsamda hersey bu bebegin rizki var diye siralandi diye dusunecem cunku endokrin tedavim 6 aydi ben doktora bile sormadan pat diye biraktim ve yumurtlamadan 1 gun once birlikte olduk

Canim cok sevindim insAllah devamida gelir kucagina alirsin yavrunu

bunlar canım nette olanlar benzeri şeyler inşallah biraz rahatlamışsındır. İnşallah bi sorun olmadan hamile kalırsın inşallah bende bu ay alırım güzel haber yarın adet günüm
Insallahhh canim ya hergun birinizden guzel haber alirim bakalim

Kızlar doğum kontrol ilacı bırakıp hemen hamile kalanların bilgilerine ihtiyacımız var arkadaşımızın biraz rahatlaması gerekiyor :)

Insallahhh canim ya hergun birinizden guzel haber alirim bakalim
Amin canım Aminn inşallah buraya her geldiğimizde birimizi tebrik ederiz :)sonra da 9 ay var konuşacak çok konu eminim daha keyifli olur :)

Amin canım Aminn inşallah buraya her geldiğimizde birimizi tebrik ederiz :)sonra da 9 ay var konuşacak çok konu eminim daha keyifli olur :)
Ben kk ya nisanliyken uye olmustum evlenince ara verdim hamileyken girdim yine 2013 kasim anneleri grubumuz vardi hala gorusuruz facete grup actik cok guzel arkadasliklarim oldu belki 2017 eylul annesi oluruz bizlerde demi

Güzel haberlerle gel inşallah.
benimde 9 ocak bende ikinci icin ugrasiyorum ALLAH saglik versin oncelik o ondan sinra sapasaglam bir evlat versin kimseyi evladiyla sinsmasin
Amin.
Gözün aydın sağlıkla zamanı gelince kucağına alırsın inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına.

Kızlar birsey sormak istiyorum ben de allah nasip ederse bir yavrum daha olsun istiyorum bu ay incir kuru kullandım aile hakimim d vitamini eksik hamile kalamazsin dedi üç tane iğne verdi hamileliğin d vitaminiyle ilgisi varmi??
Hamileliğe engel mi bilmiyorum ama düşüğe sebep olabiliyor, bana doktor bir vitaminin azdır bebek beslenememiştir ondan bile düşük olmuş olabilir demişti.
Kızlar doğum kontrol ilacı bırakıp hemen hamile kalanların bilgilerine ihtiyacımız var arkadaşımızın biraz rahatlaması gerekiyor :)
Ben 5 sene aralıksız hap kullandım, bıraktığım ay hamile kalamadım ama 2. Ay hamileydim.

Ne guzel insAllah bizede nasip olur bende 2 yil kullandim hala bekliyoomm ..ilk hamileligindede hemen kalmistin canim

Ben ilaci biraktim yanliz yumurtlama donemimde korunmadik esimle edim ilaca devam ettigimi saniyormus bebege zarari olurmu onun derdindeyim tabi hamile kalirsam

Tabi ki canım neden olmasın. İnşallah erken den alırız güzel haberler ama Eylül olmassa Ekim olur olmassa Kasım olur inşallah gelsinler de hayırlısıyla. Tabi insan çok isteyince beklemek çok zor
Ben kk ya nisanliyken uye olmustum evlenince ara verdim hamileyken girdim yine 2013 kasim anneleri grubumuz vardi hala gorusuruz facete grup actik cok guzel arkadasliklarim oldu belki 2017 eylul annesi oluruz bizlerde demi

Arkadaslar bu dunya bizim sinavimiz bebegine hemen kavusmayan varsa belki sabrimizdir sinavimiz birseyi cok istemekten ote hayirlisini isteyelim olmuyorsada vardir rabbimin bi bildigi lutfen kafaya takip motivasyonunuzu dusurmeyin butun bebeler vaktini bekliyor

Bir müslümanın başka bir müslüman kardeşine duadı daha makbuldür bizler için de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…