İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?
canım üşütmüş olabilirsin, enfeksiyon olabilir, yumurtlama da olabilir yani bir çok sebebi olabilir başka belirtilerin varmı hissediyormusun birşeyler

Selam kızlar.nasılsınız?hamis olan var mı?benim bat 23 aralık.son 5 gün.bakalım bekliyorum heyecenla.kasimda bebis calismalarina başladık.o ay olmadı.bakalim bu ay tutturabildik miadetimin 14.16.18.gunlerini degerlendirdik ama bilmiyorum yumurtlama oldu mu o gunlerde.sat 27 kasimdi.nasip artik.Allahım Hayırlısını versin insallah

benim sat 23 kasım. bende 11 ve 12. günleri değerlendirdik sonradan öğrendim ki 16.gün yumurtlama olmuş. 5 gün öncesinden yapılan bir illişkiden umudumu kaybetmedim. bata 2 gün var bugün gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı. yarın tekrarlıcam testi. ama hislerim yanıltmaz inşallah

İnşallah bebisiniz gelmistir

Tek iliski derken anlamadim. Korunmasiz tek iliski mi yoksa o ay tek iliski mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…