- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Biz ilacı bıraktık nasılsa 6 ay 1 sene olmaz vücut yerine oturtur sistemi falan diyorduk ama 2. Ay olmuştu. Doktora söylemedim o da sormadı.Azkullanilmiskaynanamvar canım doktor herhangi bir şey söyledi mi peki erken hamile kalman ile ilgili ilacı yeni bırakmışsın falan
Her bunye bir degil canim ben kac aydir biraktim olmamis da .. Ilk cocuktada 2 yil olmadiBiz ilacı bıraktık nasılsa 6 ay 1 sene olmaz vücut yerine oturtur sistemi falan diyorduk ama 2. Ay olmuştu. Doktora söylemedim o da sormadı.
Demek ki her bunyede farkli etki gosteriyor bende 1 yila kadar olmayabilir diye okumustum bir arkadasim ilaci birakmis hemen hamile kalmis yeni ogrendimHer bunye bir degil canim ben kac aydir biraktim olmamis da .. Ilk cocuktada 2 yil olmadi
Bir sıkıntı yoktur inşallah canım olur hayırlısıyla kendini üzmeHer bunye bir degil canim ben kac aydir biraktim olmamis da .. Ilk cocuktada 2 yil olmadi
Nasip isi bu birazda...Demek ki her bunyede farkli etki gosteriyor bende 1 yila kadar olmayabilir diye okumustum bir arkadasim ilaci birakmis hemen hamile kalmis yeni ogrendim
InsAllah Allah her isteyene banada nasip etsin insAllah yeniden anne olmayi..Allah razi olsun canimBir sıkıntı yoktur inşallah canım olur hayırlısıyla kendini üzme
Aminnn canım inşallahInsAllah Allah her isteyene banada nasip etsin insAllah yeniden anne olmayi..Allah razi olsun canim
canım üşütmüş olabilirsin, enfeksiyon olabilir, yumurtlama da olabilir yani bir çok sebebi olabilir başka belirtilerin varmı hissediyormusun birşeylerAyın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?
Selamcanım.bugun regl gunundu sanirim.insallah guzel haberler verirsin canım.ama her seyin Hayırlısını dilemel lazım.Kızlar nerdesiniz
Ben burdayim gun ici bakiyorum kimseden ses yok napiimKızlar nerdesiniz
İnşallah bebisiniz gelmistirbenim sat 23 kasım. bende 11 ve 12. günleri değerlendirdik sonradan öğrendim ki 16.gün yumurtlama olmuş. 5 gün öncesinden yapılan bir illişkiden umudumu kaybetmedim. bata 2 gün var bugün gebelik testi yaptım ve silik bir çizgi çıktı. yarın tekrarlıcam testi. ama hislerim yanıltmaz inşallah
İnşallah bebisiniz gelmistir
Ben yumurtlama gunlerini gecirdim sanirim.çünkü 27 kasım da regl oldum.aralik 10 12 ve 15 de iliski oldu sizce umut var mı dirİnşallah bebisiniz gelmistir
Tek iliski derken anlamadim. Korunmasiz tek iliski mi yoksa o ay tek iliski mi:)Kizlar iliski durumu nasıl olmalı?mesela adet biter bitmez baslanmali mi?bir gun dolu bir gun bos seklinde mi yoksa bir gun dolu 2 gun bos mu?ogluma hamile kaldigiminda sat31 agustostu.ve beraberligimiz 18 eylül de oldu vok iyi hatirliyorum.tek iliski ile hamile kaldim.adetime 8 gun filan vardi.acaba diyorum ben sonlara dogrumu yumurtluyorum bilemedim ki simdi
Valla karar verdik o korunmasiz tek iliskiTek iliski derken anlamadim. Korunmasiz tek iliski mi yoksa o ay tek iliski mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?