İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Burada cok sukur herkesin bi evladi var o yuzden cokta kasilmiyoruz bi forumu daha takip ediyorum cogunun ilk cocuk coook stresliler uzuluyorum ama butun bebeler vaktini bekliyor sukur rabbim bana evladimi aratmadan nasip etti insallah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasip eder

Çok şükür canım çok haklısın Rabbim evlatsız bırakmasın sanki onlar yokken hayat çok boş geçmiş gibi bende çok üzülüyorum hep dua ediyorum inşaallah isteyen arkadaşlara da nasip olur bize de 2. Bebişler nasip olur

Insallah ben kizima evlenince 8 ay korundum korunmayi biraktim 1 ayda sadece 2 defa birlikte olduk hamile kaldim hic beklemiyordumda hemen olmaz saniyordum hatta adeti 1 hafta gecti cift cizgiyi gorunce sadkinliktan elim ayagim titredi o an kiymetini anlayamadim simdi forumlara bakinca binlerce defa sukrediyorum her ay bugun yasadigim stresi yasasaydim tabi takdiri ilahi ama yipratici bir surec

B

Baskasinin pozitif sonucunu duyunca muhakkak o kisi adina seviniyordur ama kendi durumu daha cok uzuyordur ben bi kac ay denesem olmasa sanirim foruma girip okuyamam canim acir gibi geliyo
Zaman zaman öyle hisseder insan ama genelde destek olma durumu var bunda güzel bişey

Zaman zaman öyle hisseder insan ama genelde destek olma durumu var bunda güzel bişey
Bilmiyorum sadece empati yaptim kimsenin uzulmesine dayanamiyorum 3 gundur giriyorum kk ya kizim dogduktsn sonra hic girmemistim 3 yil olmus. Adet olanlarin o mutsuzlugu oyle icime oturuyorki anlatamam birde bu bi kacgundur asiri duygusalim biri adimi sorsa agliyorum zaten

Hamilelik mi var aceppp

G
gecen dedim ya dusunce gucuyle bile hamis olabilirim cok taktim kafaya gunler gecmiyo ama bazi belirtiler var kandirikcida olabilir yumurtlama gunundendir surekli kasik agrim igne batar gibi gogsumde cizlama duygusallik ve halsizlik
Canım bat ne zaman dı unuttum ben

Bu forumda hamis kalan yokmu yaa ilk sayfaya baktimda . Biri hamile kalsada ayagini suruse bari ardina herkescikler hamile kalsa

Kizlar simdi soyle bi sey oldu adet tarihim bu ayin 10 ve olmaadim bundan 3gun once test yaptim 2 tane 2side pozitif cikti 1nci tam kirmizi cizgi cikti 2nci test ise hafif silik ve ben bugun adet gibi kanamaa geciriyorum anlamadim ya nasil bi sey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…