- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Insallah olmazsin hamissindirKızlar hâlâ adet olmadım... Olmaz inşallah
AminnnnnnnnInsallah olmazsin hamissindir
Çok şükür canım çok haklısın Rabbim evlatsız bırakmasın sanki onlar yokken hayat çok boş geçmiş gibi bende çok üzülüyorum hep dua ediyorum inşaallah isteyen arkadaşlara da nasip olur bize de 2. Bebişler nasip olurBurada cok sukur herkesin bi evladi var o yuzden cokta kasilmiyoruz bi forumu daha takip ediyorum cogunun ilk cocuk coook stresliler uzuluyorum ama butun bebeler vaktini bekliyor sukur rabbim bana evladimi aratmadan nasip etti insallah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasip eder
Baskasinin pozitif sonucunu duyunca muhakkak o kisi adina seviniyordur ama kendi durumu daha cok uzuyordur ben bi kac ay denesem olmasa sanirim foruma girip okuyamam canim acir gibi geliyokalplerasi öyle canım ya gülmeyi ve ağlamayı aynı anda yaşıyor insan :)
Zaman zaman öyle hisseder insan ama genelde destek olma durumu var bunda güzel bişeyB
Baskasinin pozitif sonucunu duyunca muhakkak o kisi adina seviniyordur ama kendi durumu daha cok uzuyordur ben bi kac ay denesem olmasa sanirim foruma girip okuyamam canim acir gibi geliyo
Bilmiyorum sadece empati yaptim kimsenin uzulmesine dayanamiyorum 3 gundur giriyorum kk ya kizim dogduktsn sonra hic girmemistim 3 yil olmus. Adet olanlarin o mutsuzlugu oyle icime oturuyorki anlatamam birde bu bi kacgundur asiri duygusalim biri adimi sorsa agliyorum zatenZaman zaman öyle hisseder insan ama genelde destek olma durumu var bunda güzel bişey
Hamilelik mi var acepppBilmiyorum sadece empati yaptim kimsenin uzulmesine dayanamiyorum 3 gundur giriyorum kk ya kizim dogduktsn sonra hic girmemistim 3 yil olmus. Adet olanlarin o mutsuzlugu oyle icime oturuyorki anlatamam birde bu bi kacgundur asiri duygusalim biri adimi sorsa agliyorum zaten
gecen dedim ya dusunce gucuyle bile hamis olabilirim cok taktim kafaya gunler gecmiyo ama bazi belirtiler var kandirikcida olabilir yumurtlama gunundendir surekli kasik agrim igne batar gibi gogsumde cizlama duygusallik ve halsizlikHamilelik mi var aceppp
Canım bat ne zaman dı unuttum benG
gecen dedim ya dusunce gucuyle bile hamis olabilirim cok taktim kafaya gunler gecmiyo ama bazi belirtiler var kandirikcida olabilir yumurtlama gunundendir surekli kasik agrim igne batar gibi gogsumde cizlama duygusallik ve halsizlik
25 daha coook var bakalip bir bebegin bu dunyada rizki varmi hayirlisi olsunCanım bat ne zaman dı unuttum ben
Ne gibi karamsarİnşallah vardır canım, ama sanki seni karamsar gördüm?
Bat neydi rabbim hayirlisini nadip etsin insallahMeraba kizlar bende 2nci bebis denemelerinde yim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?