İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Kizlar simdi soyle bi sey oldu adet tarihim bu ayin 10 ve olmaadim bundan 3gun once test yaptim 2 tane 2side pozitif cikti 1nci tam kirmizi cizgi cikti 2nci test ise hafif silik ve ben bugun adet gibi kanamaa geciriyorum anlamadim ya nasil bi sey bu
Gebelik testleri sikintili olabiliyor burda okudugum kadariyla adet kanamasi gibi degilse yerlesme kanamasi olabiliyormys pembe renkte sen yarin kan testi yaptir istersen

Benim ilk kizima hamileligimde de 1bucuk aylik hamileydim sma haberim yoktu 3 gunluk kanamam olmustu bende adet olarak saymistim meger yerlesme kanamadiymis

Benim ilk kizima hamileligimde de 1bucuk aylik hamileydim sma haberim yoktu 3 gunluk kanamam olmustu bende adet olarak saymistim meger yerlesme kanamadiymis
Benim kyzenimin esindede oyle olmustu .test konusunda da ilkinin koyu diverinin silik cikmasida hormonlara ters cunku hergun hcg iki kati kadar artar gun gectikce koyulasir

Kızlar sabah A kadar adet olmazsam test yapıp haber veririm size dua edin bana :)

Hoş geldin canım bat ne zaman geri sayım başladı mı :)

Hoş geldin canım bat ne zaman geri sayım başladı mı :)
Benim 14 ünde olmam gerekti olmadim.. ama duzensiz oldgum icin suanlik bekliyorum.dogumdan sonra ilk regl im bu arada ikinci henuuuz yok hayirlisiii hipimiz adinaa insallah canm

Benim 14 ünde olmam gerekti olmadim.. ama duzensiz oldgum icin suanlik bekliyorum.dogumdan sonra ilk regl im bu arada ikinci henuuuz yok hayirlisiii hipimiz adinaa insallah canm
Amin canım baya geçmiş senin belirti falan yok mu ne kadar daha beklemeyi düşünüyorsun

Amin canım baya geçmiş senin belirti falan yok mu ne kadar daha beklemeyi düşünüyorsun
Canim hic bir fikrim yok belirti acisindan.emziriyorum bu yuzden pek anlasilmio.benim duzensizdi o yuzden umutlanmamaya bakiyorum.bir his gelirse ilk isim test yapmak olcak Gelismelerimi de yazarim bakalim zaman ne gostericek

Canim hic bir fikrim yok belirti acisindan.emziriyorum bu yuzden pek anlasilmio.benim duzensizdi o yuzden umutlanmamaya bakiyorum.bir his gelirse ilk isim test yapmak olcak Gelismelerimi de yazarim bakalim zaman ne gostericek
Canım hamileyken emzirilmez diyebiliyorum bi test faln yap istersen

Canım hamileyken emzirilmez diyebiliyorum bi test faln yap istersen
Aslinda yapasim var :)) amaaa atesimi takip etmeyi düsündüm egerki hamilelik varsa galiba 37 den düsmüyo diye biliyorum.benim 36.8 36.6 felan atesim birsz daha takip edip oyle yaparim test bilemedimkibirde ilk adetten sonra hemen hamis kalabilcegmi düsünmüorum.benim icin mucize olur heralde hayirlsi bakalim

Hayırlısı canım ama hamileyken emzirme ya da bir araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…