Valla sonucu bende bekliyorum hadi hayırlısı :)Janow durum nedir uyandınmı test yaptın mı??
sürekli birileri silik çizgi var deyip foto koyuyordu ben hiç sili çizgide görmüyordum seninki çok belirgin rabbimin izniyle kan testinide yapta ona göre tam sevinelimamaninnnnnn kız hamişsinnn süperrrrr bu çok güzel bi haber oldu sabah sabah ya senin adına çok sevindim hadi ayağını sürüde herkesten güzel haberler alalım kaç gün geçişti bat tan
janow canımmmm tebrik ederim.hayirli olsun.hamissin sen masallah.darisi biz bekleyenletin badina insallah.benim bat da 23 aralik.merak icindeyimkalplerasi çok sağ ol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah. Canım adet günüm dündü zaten hissediyordum baktım olmadım bugün de test yaptım ama hala adet oluyormuşum gibi ve ağrılar aynı adet gibi
Canım çoook teşekürler inşallah sende.bize güzel haberler verirsin :)janow canımmmm tebrik ederim.hayirli olsun.hamissin sen masallah.darisi biz bekleyenletin badina insallah.benim bat da 23 aralik.merak icindeyim
bende aynı durumdayım çok şiddetli kas spazmı yaşıyorum hele başlarda kalbim öyle acıyorduki ölcem sandım ama karnımda bi can olablir diye ilaç almadım inşallah hamileyizdir yaAdete 9 gün var ve çok hastayım. Belki bebek vardır diye ilaç kullanamıyorum , kaldım ortada
İnşallah canımbende aynı durumdayım çok şiddetli kas spazmı yaşıyorum hele başlarda kalbim öyle acıyorduki ölcem sandım ama karnımda bi can olablir diye ilaç almadım inşallah hamileyizdir ya
o ağrılar normal ki canım bi can var içinde yerini sağlamlaştırıyor şuanda ağrı olacak tabii walla çok heyecanlandım rabbim bu gebelik testi gibi bebişlerimizin footosunu paylaşmayıda nasip eder inşallah. bebek düşündğün ilk ayın mıydı?kalplerasi çok sağ ol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah. Canım adet günüm dündü zaten hissediyordum baktım olmadım bugün de test yaptım ama hala adet oluyormuşum gibi ve ağrılar aynı adet gibi
Canım aynen yaa kalp krizi geçircem sandım hâlâ ara ara sızlıyor panik atak olcam yabende aynı durumdayım çok şiddetli kas spazmı yaşıyorum hele başlarda kalbim öyle acıyorduki ölcem sandım ama karnımda bi can olablir diye ilaç almadım inşallah hamileyizdir ya
Canım geçen ay denedik birde Aralık ilk hafta 2 ay da oldu gibio ağrılar normal ki canım bi can var içinde yerini sağlamlaştırıyor şuanda ağrı olacak tabii walla çok heyecanlandım rabbim bu gebelik testi gibi bebişlerimizin footosunu paylaşmayıda nasip eder inşallah. bebek düşündğün ilk ayın mıydı?
çok şükür rabbim çok aratmadı sana .sahi sen neden bana karamsar gibisin dediydin bak içime dert olduCanım geçen ay denedik birde Aralık ilk hafta 2 ay da oldu gibi
Kız canın sıkkın gibi konuştun üzüldüm bende olumsuz düşündün gibi geldi ondan dediydimçok şükür rabbim çok aratmadı sana .sahi sen neden bana karamsar gibisin dediydin bak içime dert oldu
Çok şükür bin şükür canımKız canın sıkkın gibi konuştun üzüldüm bende olumsuz düşündün gibi geldi ondan dediydim
Testleri de almışsın iyi değerlendir canım güzel haberlerini bekliyoruz :)Merhabalar kızlar bende ikinci çocuğa niyetlendim kızım 5 yaşında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bugün ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay neler olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun
benim şartlar biraz zor korkuyrum açıkçası eşim haftada 1 gün tek evde ilk hamileliğim çok zordu 9 ay kustum 6 ay yataktan kalkamadım yanımda bir eş yoktu bütün kontrollerime tek gittim herkes eşiyle heyecan içinde beklerken çocuk doğdu yine tekim bi yandan kızım bi yandan ev bi yandan iş çoook yorgun bitkinnim normalde kız 2 yaşına gelince hemen 2. yi düşünürüm sanıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı bütün sorumluluk bende olunca tükendim normalde 3-4 ay bi kafa toparlarım ilacın etkisini atarım diyordum ama gerisini biliyorsun hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum eşim ilkindeki gibi destek olmazsa mahvolurum çünkü şuan 3 yaşında bir kızım var amannnn bilmiyotum ya rabbim kolaylığını verir ve aynı süreçleri yaşamam inşallahKız canın sıkkın gibi konuştun üzüldüm bende olumsuz düşündün gibi geldi ondan dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?