İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Canım foto attım yarın da kan testi sonucu çıkacak dua et bana bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah R reklam
amaninnnnnn kız hamişsinnn süperrrrr bu çok güzel bi haber oldu sabah sabah ya senin adına çok sevindim hadi ayağını sürüde herkesten güzel haberler alalım kaç gün geçişti bat tan

amaninnnnnn kız hamişsinnn süperrrrr bu çok güzel bi haber oldu sabah sabah ya senin adına çok sevindim hadi ayağını sürüde herkesten güzel haberler alalım kaç gün geçişti bat tan
sürekli birileri silik çizgi var deyip foto koyuyordu ben hiç sili çizgide görmüyordum seninki çok belirgin rabbimin izniyle kan testinide yapta ona göre tam sevinelim

janow canımmmm tebrik ederim.hayirli olsun.hamissin sen masallah.darisi biz bekleyenletin badina insallah.benim bat da 23 aralik.merak icindeyim

Adete 9 gün var ve çok hastayım. Belki bebek vardır diye ilaç kullanamıyorum , kaldım ortada
bende aynı durumdayım çok şiddetli kas spazmı yaşıyorum hele başlarda kalbim öyle acıyorduki ölcem sandım ama karnımda bi can olablir diye ilaç almadım inşallah hamileyizdir ya

o ağrılar normal ki canım bi can var içinde yerini sağlamlaştırıyor şuanda ağrı olacak tabii walla çok heyecanlandım rabbim bu gebelik testi gibi bebişlerimizin footosunu paylaşmayıda nasip eder inşallah. bebek düşündğün ilk ayın mıydı?

bende aynı durumdayım çok şiddetli kas spazmı yaşıyorum hele başlarda kalbim öyle acıyorduki ölcem sandım ama karnımda bi can olablir diye ilaç almadım inşallah hamileyizdir ya
Canım aynen yaa kalp krizi geçircem sandım hâlâ ara ara sızlıyor panik atak olcam ya

Canım geçen ay denedik birde Aralık ilk hafta 2 ay da oldu gibi

çok şükür rabbim çok aratmadı sana .sahi sen neden bana karamsar gibisin dediydin bak içime dert oldu
Kız canın sıkkın gibi konuştun üzüldüm bende olumsuz düşündün gibi geldi ondan dediydim

Merhabalar kızlar bende ikinci çocuğa niyetlendim kızım 5 yaşında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bugün ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay neler olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Merhabalar kızlar bende ikinci çocuğa niyetlendim kızım 5 yaşında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bugün ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay neler olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Testleri de almışsın iyi değerlendir canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kız canın sıkkın gibi konuştun üzüldüm bende olumsuz düşündün gibi geldi ondan dediydim
benim şartlar biraz zor korkuyrum açıkçası eşim haftada 1 gün tek evde ilk hamileliğim çok zordu 9 ay kustum 6 ay yataktan kalkamadım yanımda bir eş yoktu bütün kontrollerime tek gittim herkes eşiyle heyecan içinde beklerken çocuk doğdu yine tekim bi yandan kızım bi yandan ev bi yandan iş çoook yorgun bitkinnim normalde kız 2 yaşına gelince hemen 2. yi düşünürüm sanıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı bütün sorumluluk bende olunca tükendim normalde 3-4 ay bi kafa toparlarım ilacın etkisini atarım diyordum ama gerisini biliyorsun hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum eşim ilkindeki gibi destek olmazsa mahvolurum çünkü şuan 3 yaşında bir kızım var amannnn bilmiyotum ya rabbim kolaylığını verir ve aynı süreçleri yaşamam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…