İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Merhabalar kızlar bende ikinci çocuğa niyetlendim kızım 5 yaşında geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bugün ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay neler olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun
güzel sonuçlar elde edersin inşallah Janow benimde testler geldi predictor early adetten 6 gün öncede %90 doğru sonuç diyo şeytan dürtüklüyo yapsammı diyrum ama o kadar düşündüm kafaya taktımki negatifse üzülecek haldeyim

Yapma canım sabret bence adet gününü bekle en azından inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Canım bence de beklee zor ama daha garanti

Bende varım yaaa. Yeni gördüm başlığı. Yılbaşıdan beri istiyoruz yeni yıl geldi tekrar. Yumurta tembelliği var ilk çocuğum da çatlatma iğnesi vurulmuştum o ay hamile kalmıştım şükür. Oglum üç buçuk yaşında. Şimdi doğsun isterdim ama kısmet. Ekim +kasım klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Sonuç negatif. Doktor iki ay ara verelim dedi. Şimdilerde beklemedeyiz sat 13 aralık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İki ay korunmasız dedi doktor ama normal şartlarda zaten büyümüyor yumurta onu da söyledi yine. İlaçların etkisi sürüyormuş galiba. Kısmet vesselam

herşey kader kısmet o bebeğin bu dünyada rızkı varsa tedavisizde rabbim ol der olur.bakalım yeni günler bize neler getirecek

Hosgeldin canim insAllah tedavisiz kalirsin

Bir müslümanın başka bir müslüman kardeşine duadı daha makbuldür bizler için de dua et
Hepimiz için hayırlısı olsun inş. Benim silik çizgi iki gün sonra daha silik oldu. Regl olmadım henüz ama yine kimyasal gibi gözüküyor...

Kizlar benimde reglime 11 gun kaldi ama yumurtlama olmadi sanki hic akintim olmadi bu ay ovulasyon testi kullanmiyorum akintimdan bilirdim daha adete var acaba gecmi yumurtliycam bilemedim hayirlisi bakalim

Çok net, tebrik ederim Hislerin seni yanıltmadı :) Bence her şey yolunda, Allah tamamına erdirsin.
Çok teşekkür ederim canım benim :)
Kizlar benimde reglime 11 gun kaldi ama yumurtlama olmadi sanki hic akintim olmadi bu ay ovulasyon testi kullanmiyorum akintimdan bilirdim daha adete var acaba gecmi yumurtliycam bilemedim hayirlisi bakalim
Valla bu ay ben ne zaman yumurtladım hiç.bir fikrim yok sadece takvim hesaplaması yaptım canım sen yine boş geçme çalışmaları

Adet duzensizligimde olunca hesap etmek yumurtlamayi anlamak zor oluyo evet dedigin gibi calismalara devam canimcm

15 aylık kızım var.geçen ay başladık ama tutmadı.Benimde adet ye nı bıttı calısmalara başlayacağım. Hamıle kalmayı kolaylastıran şeyler yapıyor musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…