İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Kizlar bizde hep esim korundu,yani prezvatif kullandı.ben hiç hap igne vs kullanmadım.biz daha yeni başladık gecen ay olmadı.bat 23 aralık bakalım bu ay sonuc ne olur!bir de korunmadan dolayı yumurtalar tembellesiyormuymus neymiş sanirim boyle bir sey bar mi acaba

Canım bende öyle korundum hep yani ilaç kimyasal falan almadığımız için etkilemez diye düşünüyorum ne zaman korunmayı bıraksam o ay tuttu diyebilirim sende pozitif düşün çalışmaları aksatma :)

Kızlar diğer forum da arkadaşlar yakı yapıştırmış beline falan bi araştırın derim

Agridan oluyordum esim yaki yapistir dedi hamileysem zarar verir dite yapistirmadim pehhh bi hafta once ogreneydim iyiydi
Sor kızlara tatlım bende yakı alacaktım sırtım için almadım zararı olur diye ama işte bak yeni şeyler öğreniyoruz :)

Insallah canım.yumurtlama gunune cok dikkat etmedim bu ay.ama adetin 14.gunu 16.gunu bir de 19.gununu degerlendirdik bakalım nasipte varsa olur canım

Yani her ay adete 10 gün kala adet sancıları çekmeye başlardım hafiften , o yok. Çok hafif bel ağrım var ama hiç belirti hissetmiyorum . Ha bir de 2 gün önce çok koyu sarı alıntım oldu sonra beyaza döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…