Canim ciiimmmmm önce cok tebrik.ederim.saglikla al.kucagina insallah cok güzel bir haberCanım bende öyle korundum hep yani ilaç kimyasal falan almadığımız için etkilemez diye düşünüyorum ne zaman korunmayı bıraksam o ay tuttu diyebilirim sende pozitif düşün çalışmaları aksatma :)
Tatlım çok teşekkür ederim :)canım aslında bu sefer belirtileri düşünmemeye çalıştım sadece adetim geçsin diye bekledim şimdi herkes te farklı olur ya da hiç olmayabilir bence çok düşünme psikolojik te oluyo belirtiler. Bende bir çok belirti vardı ama düşünmek istemedimCanim ciiimmmmm önce cok tebrik.ederim.saglikla al.kucagina insallah cok güzel bir haberbelirtileriniii yazarmisin rica etseeem
Haklisin tabi orasi öyle canim herkeste farkli..bende merak icerisindeyim regl olmadim bisede hissetmiyorum o yüzden sormak istedim.hadii bakalim.hayirlisi...Tatlım çok teşekkür ederim :)canım aslında bu sefer belirtileri düşünmemeye çalıştım sadece adetim geçsin diye bekledim şimdi herkes te farklı olur ya da hiç olmayabilir bence çok düşünme psikolojik te oluyo belirtiler. Bende bir çok belirti vardı ama düşünmek istemedim
Canım tutar elbet ama gün aşırı olsaydı hani 1 gün sonra tekrar deneseydin çünkü yumurtlama tarihi sadece 1 günle sınırlı değil. Bu ara da kaç gün geçti niye test yapmadın acepKiizlar uyuyomusunuz.ben.anca aksam girebiliyorum.malum ev hanimligi coluk cocuk yemek derkeeen anca firsatim oluyo
Ya canim yapardimda hissetmiorum yani yumurtlamam anca su siralar gibi geliyor bana bilemiyorum ki.düzensiz adet görmeninn zorlugu bilemiyo insan :) test alipta hüsraan yasamak istemiorum pozitif ciksin yaptigimda insCanım tutar elbet ama gün aşırı olsaydı hani 1 gün sonra tekrar deneseydin çünkü yumurtlama tarihi sadece 1 günle sınırlı değil. Bu ara da kaç gün geçti niye test yapmadın acep
İnşallah canım benim bize de haber ver :)Ya canim yapardimda hissetmiorum yani yumurtlamam anca su siralar gibi geliyor bana bilemiyorum ki.düzensiz adet görmeninn zorlugu bilemiyo insan :) test alipta hüsraan yasamak istemiorum pozitif ciksin yaptigimda ins
İnşallah canım benim bize de haber ver :)Ya canim yapardimda hissetmiorum yani yumurtlamam anca su siralar gibi geliyor bana bilemiyorum ki.düzensiz adet görmeninn zorlugu bilemiyo insan :) test alipta hüsraan yasamak istemiorum pozitif ciksin yaptigimda ins
Tamam canim tabikiii haber etmezmiyiim.yaaİnşallah canım benim bize de haber ver :)
GÜNAYDIN CANIM İŞE gidenler belli erkenden kalkıyoruz :) kaç gün geçti sende test yapmadınanlaşılan sizler ev hanımısınız yahu 2 de ne ediyonuz burada erken yatıp erken kalkınbu arada bir gün daha gebelik testi yapmamaya kendimi ikna ederek işe geldim yarınada kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum hayırlısı artık
benden geçen yok yaw daha adetime 5 gün varda dayanamayıp test yapim diyordum erken diye kendimi tutuyorumGÜNAYDIN CANIM İŞE gidenler belli erkenden kalkıyoruz :) kaç gün geçti sende test yapmadın
BENCEDE YAPMA BEKLEbenden geçen yok yaw daha adetime 5 gün varda dayanamayıp test yapim diyordum erken diye kendimi tutuyorumya 6 da kalktım çooook uykum var
Haha gec uyursa cocuk e o uyuyunca anca bos valit kaliyor evi toparlayip kendine vakit ayirio insan.siz bilmezsiniz calisiyormussunuz .isten ciktiginizda görüselim hahhaahanlaşılan sizler ev hanımısınız yahu 2 de ne ediyonuz burada erken yatıp erken kalkınbu arada bir gün daha gebelik testi yapmamaya kendimi ikna ederek işe geldim yarınada kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum hayırlısı artık
çocuğun uykusu konusunda çok gıcığım 8.3o dedinmi onun odasına geçeriz uyuması 1.30 saati bile bulsa pes etmem geç vakite bırakmıyorum çünkü uyku saati çocuk için önemli . walla çalıştığımdan akşam sadece kızla ilgileniyorum yemek bulaşık sonra kızla oyun onu yatırıyorum walla pertim çıkıyo bende yatıyorum çoğu zaman hoş uyku problemim var yatakta 2 saat kıvranıyorum bendeHaha gec uyursa cocuk e o uyuyunca anca bos valit kaliyor evi toparlayip kendine vakit ayirio insan.siz bilmezsiniz calisiyormussunuz .isten ciktiginizda görüselim hahhaah
Walla bendede hergun su gibi akinti olmaya basladi normalde yoktu biyle bisi ve kasik agrisi devam ediyor yarin sabah evde test yapcamHafif adet sancıları hissediyorum adet mi oldum diye kontrol ediyorum. Sonumuz hayır olsun bakalım.
25 i canimBat a kaç gün var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?