İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Canim ciiimmmmm önce cok tebrik.ederim.saglikla al.kucagina insallah cok güzel bir haber belirtileriniii yazarmisin rica etseeem

Canim ciiimmmmm önce cok tebrik.ederim.saglikla al.kucagina insallah cok güzel bir haber belirtileriniii yazarmisin rica etseeem
Tatlım çok teşekkür ederim :)canım aslında bu sefer belirtileri düşünmemeye çalıştım sadece adetim geçsin diye bekledim şimdi herkes te farklı olur ya da hiç olmayabilir bence çok düşünme psikolojik te oluyo belirtiler. Bende bir çok belirti vardı ama düşünmek istemedim

Haklisin tabi orasi öyle canim herkeste farkli..bende merak icerisindeyim regl olmadim bisede hissetmiyorum o yüzden sormak istedim.hadii bakalim.hayirlisi...

Kizlaar bise sorayim bende..yumurtladim diyelim bir gün öncesinde ilski olmus olsa yumurtlama günü olmasa.yinede sans varmi hamilelik...iki üc gün yasiyor diye biliorum ama spermn.insan utanioda bunlari yazarken

Kiizlar uyuyomusunuz.ben.anca aksam girebiliyorum.malum ev hanimligi coluk cocuk yemek derkeeen anca firsatim oluyo

Kiizlar uyuyomusunuz.ben.anca aksam girebiliyorum.malum ev hanimligi coluk cocuk yemek derkeeen anca firsatim oluyo
Canım tutar elbet ama gün aşırı olsaydı hani 1 gün sonra tekrar deneseydin çünkü yumurtlama tarihi sadece 1 günle sınırlı değil. Bu ara da kaç gün geçti niye test yapmadın acep

Canım tutar elbet ama gün aşırı olsaydı hani 1 gün sonra tekrar deneseydin çünkü yumurtlama tarihi sadece 1 günle sınırlı değil. Bu ara da kaç gün geçti niye test yapmadın acep
Ya canim yapardimda hissetmiorum yani yumurtlamam anca su siralar gibi geliyor bana bilemiyorum ki.düzensiz adet görmeninn zorlugu bilemiyo insan :) test alipta hüsraan yasamak istemiorum pozitif ciksin yaptigimda ins

Ya canim yapardimda hissetmiorum yani yumurtlamam anca su siralar gibi geliyor bana bilemiyorum ki.düzensiz adet görmeninn zorlugu bilemiyo insan :) test alipta hüsraan yasamak istemiorum pozitif ciksin yaptigimda ins
İnşallah canım benim bize de haber ver :)

İnşallah canım benim bize de haber ver :)

anlaşılan sizler ev hanımısınız yahu 2 de ne ediyonuz burada erken yatıp erken kalkın bu arada bir gün daha gebelik testi yapmamaya kendimi ikna ederek işe geldim yarınada kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum hayırlısı artık

GÜNAYDIN CANIM İŞE gidenler belli erkenden kalkıyoruz :) kaç gün geçti sende test yapmadın

GÜNAYDIN CANIM İŞE gidenler belli erkenden kalkıyoruz :) kaç gün geçti sende test yapmadın
benden geçen yok yaw daha adetime 5 gün varda dayanamayıp test yapim diyordum erken diye kendimi tutuyorum ya 6 da kalktım çooook uykum var

Haha gec uyursa cocuk e o uyuyunca anca bos valit kaliyor evi toparlayip kendine vakit ayirio insan.siz bilmezsiniz calisiyormussunuz .isten ciktiginizda görüselim hahhaah

Haha gec uyursa cocuk e o uyuyunca anca bos valit kaliyor evi toparlayip kendine vakit ayirio insan.siz bilmezsiniz calisiyormussunuz .isten ciktiginizda görüselim hahhaah
çocuğun uykusu konusunda çok gıcığım 8.3o dedinmi onun odasına geçeriz uyuması 1.30 saati bile bulsa pes etmem geç vakite bırakmıyorum çünkü uyku saati çocuk için önemli . walla çalıştığımdan akşam sadece kızla ilgileniyorum yemek bulaşık sonra kızla oyun onu yatırıyorum walla pertim çıkıyo bende yatıyorum çoğu zaman hoş uyku problemim var yatakta 2 saat kıvranıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…