İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Brnim oglumda 27 aylik olmuyor 5 6 aydir olmuyor tarihlere de dikkat ediyorum sorun ne dir acaba deliricem kafama cok takiyorum

Eczaneden mi aldiniz

Ben rahatim.ne zaman isterse ozaman uyur ayrica günde iki kez uyuyo zaten ikinci uykusundan sekizde kalkio.canimm yaa kimseye düsmez benim cocugmu ne zaman uyutup uyutmayacagim konu bu degil.sen de iyi yapiosun benim kizim daha 10 aylik ...her neyse konuyu dagitmayalim bir zahmet.

Kizlar siz yine bat bekliyorsunuz. Oda bi umut...benim kizim rahatsiz bu ay hic calisma olmadi yumurtlama gunumde bu iki gundur ama kizim rahatsiz degerlendiremedik...obur aya kaldi artik umutlarim...insAllah sizlerinki bu ay olur

Merhabalar..bizde artık ikinci evladı isteyenlerden:)konuya denk gelince hemen burda buldummkendimi.. yaşım 34 kızım var birtane önümüzdeki ay 6 yaşına girecek..yıllar olmuş buraya uğramayalı..ocak 2011 Annelerindendimm bir zamanlar..bakalım şimdi nezaman olacak rabbim bilir..ilk hamileliğimde denemeye başladığımız ay kalmıştım..
En son 19 kasım adet oldum.sonra başladık çalışmalara ama öle ilk hamileliğimdeki gibi iki günde falan değil..her ay günüm şaşmaz hep 2-3 gün geri atar..bugün hala adet olmamıştımm sabah..öğlen doktora gittim tahlil yaptırdım sonra tekrar akşam sonucu almaya giderken belime bir sancı saplandı..eyvahh dedim galiba adet oluyorum tuvalete girdim baktım ki pespembe bir leke..neyse gittim sonucu aldım baktım negatif..eve geldim şiddetli bel ağrısı..vurdum kafayı yattım..kalkınca tuvalete gittim kahvemsi adet sonunda olur ya öle leke şeklinde duruyor..ya sökülemedim yada üzerine görme dedikleri yarın anlıcam :)adet olduysam artık çalışmlara devam.. herkes için hayırlısı olsun inş..rabbimm nezaman ol derse olur..

Sanki beni anlatmissin tek far 2013 kasim annesiyim bi kizim var benimde dogduktan sonra hic girmemustim

Kızlar ben bugün adet oldum23 aralıkta bekliyordum.biz korunmayı birakali 2 gün erken oluyo adetlerim..2 adet arası 25 gün sürüyor 2 aydir.bakalım bu ay da kıymet değilmiş.allah yardımcınız olsun ya hepimizin..

Amin canim belki yeni yıl da verecekler bize sürprizi üzülme calismalara devam insAllah. Kur dene birde

Kızlar benim yumurtlama ya yakın kasık ağrım olurdu bu sefer hiç birşey yok testler gittikçe koyulaşmaya başlıyor acaba ağrı falan olmadan da yumurtlama olurmuki yoksa kimyasal gebelik den sonra vücut dengemmi şaştı

benımde dun karın agrım oldu gercı sat 30 kasımdı beklıycem

Evet canim her bunye ayni degil hervay yumurtlama belirtisi olacak fark edilecek diye bise yok cak arastrdim bu konuyu...mutlaka bugunleri degerlendir

Evet canim her bunye ayni degil hervay yumurtlama belirtisi olacak fark edilecek diye bise yok cak arastrdim bu konuyu...mutlaka bugunleri degerlendir
Şuan isyanları oynuyorum canım adam gececi oldu ve bir hafta gecede o testleri eşimin kafasına fırlatasım var

Ovulasyon testi hic kullanmadim.daha cok strese sokmaz mi bu testler insanı bilemedimreglimin 3.gunundeyim.janow canım sen takvimim uygulamasindan bahsetmistin.benim regl tarihlerim 3 kasim 27 kasim 21 aralık oldu.buna göre benim yumurtlama günüm 30 aralik diyor.bana yardımcı olur musun.yani benim regl biter bitmez calismalara baslamammi gerekiyor yani?

Eki Görüntüle 1929067 kızlar bugün kü ovulasyon testi bekliyeyimmi bir gün daha ne yapayım sizce
hic kullanmadim canim bilmiyorum bat ne zaman ona gore birsey diyebilirim

adetten 5 gun sonra gun asiri diyorlar genelde hergun olursa sperm kalitesi dusuyor

hic kullanmadim canim bilmiyorum bat ne zaman ona gore birsey diyebilirim

adetten 5 gun sonra gun asiri diyorlar genelde hergun olursa sperm kalitesi dusuyor
Adet döngüsü şaştı canım ya aralık 11 de kimyasal gebelik geçirdim kanama açıldı normalde 26 günde bir olurdum günler karışınca ovulasyon testiyle netleştirmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…