İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Adet döngüsü şaştı canım ya aralık 11 de kimyasal gebelik geçirdim kanama açıldı normalde 26 günde bir olurdum günler karışınca ovulasyon testiyle netleştirmek istedim
Sen yumurtlsmayimi hesapliyorsun iki cizgide koyu olunca yumurtlama gunu oluyormus burada oyle okudum

Değerlendirdim canım teşekkürler cvb için benimki bugünde pozitif ama silikleşme olmamış niyeki acaba
3 gün daha kalın çıkar cızgı canım sen gün aşırı dene canım bu zamanlar onemlı

3 gün daha kalın çıkar cızgı canım sen gün aşırı dene canım bu zamanlar onemlı
Hızır gibi yetiştin canımakşam 6 da test yaptım tekrar silikleşmiş bugün üde değerlendireyim bırakim artık adamın yakasını diye düşünüyorum planlı olunca bizim iş biraz sıkıntıya giriyor

Canım gunde 2 keremi yapıyorsun avulasyon testini

Günün belli saatinde mümkünse öğleden sonra 3 gibi yap ve bol su icmeden ve 3 saat oncesine wc ye çıkma tut öyle hergun ayni saatte yap. Günde iki kere yaparsan test dogru sonuç vermez. Ayni saatlerde yaptigin test kalın çıktıysa o teste inan. Silik çıkana değil. 3 gün şansın yüksek demek. Bu sabah denediyseniz bu aksam deneme.Sperm kalitesi düşer sayı azalır boşa yapmis b olursunuz sadece. Bu sabah yaptığınız ilişkide spremler 3 gün canlı yaşıyor yumurtlamayida yakaladığına göre tutma olasılığı zaten yüksek Allah in izni ile. P.tesi sabahi tekrar dene. Ve adete 3 gün kala ya kadar gün aşırı böyle dene.

Testleri boşa harciyorsun kiz
Dün akşam oldu canım gece 2 gibi sabah olmadı bide bu gece olsun diyorum testleri aynı saatlerde yapıyorum int aldım ya test çok susuzluktan geberdim resmen bugün test işini sonlandırıyorumda adam planlı olunca sitrese giriyor ne yapacağını şaşırıyor şapşal ona nasıl çözüm bulacam

Kızlar geçen gün burdan soru sormuştum gerçi pek yardım alamadım ama ben sizinle tecbulerimi paylaşmak istiyorum geçen ay aile hakimime gittim çocuk istiyorum dedim ve tahlil yaptı b vitami eksik hamile kalamaz sin dedi üç tanede iğne verdi kullandım birde bu ay incir kuru yaptım on gün son üç gün havucta ekledim yumurtlama takibi yapmadım sadece 9 günü başlayıp 22 güne kadar gün aşırı ilişki oldu adet gününde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmadı gene olmadı derken üç gün sonra 663 yani hamileeeyimmm

Hayirli olsun sevindim senin adina.b vitaninin engel oldugunu bilmiyordum bendede eksik cikiyor genelde bi baktirayim bende tekrar.

Son 2 gün bat a , birkaç saat önce pembe akıntı oldu acaba implantasyon mudur ? Yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Canım hayırlı olsun.cok sevindim masallah.

Kizlar hepinize hayırlı sabahlar.kizlar benim sat 21 aralik.24 günde bir adet oluyorum 2 aydır.otomatik hesaplayıcılara göre 31 aralik yumurtlama günüm.bugün regl bitti gibi bir sey.banyo yapabilirim.simdi 31 aralik yumurtlama gunumse gunleri bir dolu bir bos olarak mi degerlendirmek gerekiyor acaba?mesela 27 29 31 aralik gunlerinde denesek olur mu acaba?esimde rahatsiz sinüziti var basi cok ağrıyor bugünlerde.kışın bu is zormus valla.2 aydir deniyoruz bizde.gunleri denk getirmek zor oluyor bir de soguk olunca

Hiç belli olmuyor yumurtlama bence gunasiri yada üç gün de bir denemeler yapın birde benim tavsiyem incir kuru yumurtaliklar çok kaliteli oluyor

Herkese mrb, sorum olucakti bilen varsa cvp yazsin Ltfn. Dun adetimin yogundu cok agrjm vardi civanpercemi ictm agrim kesildi ara ara vurdu. Aksamda tekrarlaynca agri kesici ictim hemen gecti agri fakat wc ye gittim ve peceteye ten rengi seffaf tavuk derisi gibi bisiyle beyaz fasulye buyuklugunde kati jel gibi bisi geldi bakakaldim bu ne diye. Acaba dusuk muydu?

Gecede uykum kacti meraktan arastrdm dursm netten ama cok kafa karistirici seyler yaziyor anlamadim ne oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…