- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Sen yumurtlsmayimi hesapliyorsun iki cizgide koyu olunca yumurtlama gunu oluyormus burada oyle okudumAdet döngüsü şaştı canım ya aralık 11 de kimyasal gebelik geçirdim kanama açıldı normalde 26 günde bir olurdum günler karışınca ovulasyon testiyle netleştirmek istedim
Canim evet yumurtlama guzel. 3 gün iyi degerlendir. Dun girmedim keşke girseydim. Umarim bu sabah i dgerlendirmissindir.Eki Görüntüle 1929067 kızlar bugün kü ovulasyon testi bekliyeyimmi bir gün daha ne yapayım sizce
Değerlendirdim canım teşekkürler cvb için benimki bugünde pozitif ama silikleşme olmamış niyeki acabaCanim evet yumurtlama guzel. 3 gün iyi degerlendir. Dun girmedim keşke girseydim. Umarim bu sabah i dgerlendirmissindir.
3 gün daha kalın çıkar cızgı canım sen gün aşırı dene canım bu zamanlar onemlıDeğerlendirdim canım teşekkürler cvb için benimki bugünde pozitif ama silikleşme olmamış niyeki acaba
Hızır gibi yetiştin canım3 gün daha kalın çıkar cızgı canım sen gün aşırı dene canım bu zamanlar onemlı
Canım gunde 2 keremi yapıyorsun avulasyon testiniHızır gibi yetiştin canımakşam 6 da test yaptım tekrar silikleşmiş bugün üde değerlendireyim bırakim artık adamın yakasını diye düşünüyorum planlı olunca bizim iş biraz sıkıntıya giriyor
3 hatta 4 netleştirmek için kaçırmak istemiyorum günüCanım gunde 2 keremi yapıyorsun avulasyon testini
Testleri boşa harciyorsun kiz3 hatta 4 netleştirmek için kaçırmak istemiyorum günü
Dün akşam oldu canım gece 2 gibi sabah olmadı bide bu gece olsun diyorum testleri aynı saatlerde yapıyorum int aldım ya test çokTestleri boşa harciyorsun kiz
Bu arada bir kızım var 5 yaşında bu sitresle birde erkek olsun diye uğraşıyoruz benim hamile kalmam bile mucize olacak gibiTestleri boşa harciyorsun kiz
Hayirli olsun sevindim senin adina.b vitaninin engel oldugunu bilmiyordum bendede eksik cikiyor genelde bi baktirayim bende tekrar.Kızlar geçen gün burdan soru sormuştum gerçi pek yardım alamadım ama ben sizinle tecbulerimi paylaşmak istiyorum geçen ay aile hakimime gittim çocuk istiyorum dedim ve tahlil yaptı b vitami eksik hamile kalamaz sin dedi üç tanede iğne verdi kullandım birde bu ay incir kuru yaptım on gün son üç gün havucta ekledim yumurtlama takibi yapmadım sadece 9 günü başlayıp 22 güne kadar gün aşırı ilişki oldu adet gününde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmadı gene olmadı derken üç gün sonra 663 yani hamileeeyimmm
Canım hayırlı olsun.cok sevindim masallah.Kızlar geçen gün burdan soru sormuştum gerçi pek yardım alamadım ama ben sizinle tecbulerimi paylaşmak istiyorum geçen ay aile hakimime gittim çocuk istiyorum dedim ve tahlil yaptı b vitami eksik hamile kalamaz sin dedi üç tanede iğne verdi kullandım birde bu ay incir kuru yaptım on gün son üç gün havucta ekledim yumurtlama takibi yapmadım sadece 9 günü başlayıp 22 güne kadar gün aşırı ilişki oldu adet gününde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmadı gene olmadı derken üç gün sonra 663 yani hamileeeyimmm
Hiç belli olmuyor yumurtlama bence gunasiri yada üç gün de bir denemeler yapın birde benim tavsiyem incir kuru yumurtaliklar çok kaliteli oluyorKizlar hepinize hayırlı sabahlar.kizlar benim sat 21 aralik.24 günde bir adet oluyorum 2 aydır.otomatik hesaplayıcılara göre 31 aralik yumurtlama günüm.bugün regl bitti gibi bir sey.banyo yapabilirim.simdi 31 aralik yumurtlama gunumse gunleri bir dolu bir bos olarak mi degerlendirmek gerekiyor acaba?mesela 27 29 31 aralik gunlerinde denesek olur mu acaba?esimde rahatsiz sinüziti var basi cok ağrıyor bugünlerde.kışın bu is zormus valla.2 aydir deniyoruz bizde.gunleri denk getirmek zor oluyor bir de soguk olunca
Hakka tüp bebek yaptiranlar iki ay önceden d vitamini kullanıyorlar eczanedende alabilirsin 1.80 krs fiyatiHayirli olsun sevindim senin adina.b vitaninin engel oldugunu bilmiyordum bendede eksik cikiyor genelde bi baktirayim bende tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?