İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Cok sagol guzelim ilgilendigin icin.acile gittim kan tahlili yaptrdm ve gebelik degilmis ki dusuk olsun. Derdimj de anlatamadim o kadar yogun ki orasi. Iyi de neydi peki ilk defa boyle bisi gordum seffaf kati jel gibj bisi. Kist olsa her adetimde zaten cok buyuk et parcalari atiyrm her ay mi tekrarliyo bu kistler. Ne bileyim ya kafa yormakta zor:)

Hamileymissin yeni okudum hayirli olsun guzelim ne mutlu sana. B vitamini mi D vitamin eksikligi mi tam olarak?

Ben oğluma hamileyken büyük büyük parçalar geliyordu çok korkum doktora kaç defa sordum kan sızıntı yapıyor sonra pıhtılaşma olup atıyor demişti

Kizlar benim bata 3 gun var dayanamayip test yapma olasiligim cook fazlaaa kizimda 3 gun once ogrenmistim bakalim hayirlisi

Kızlar bebişim 9 aylık , ikincisi için 1,5 yaşında olsun öyle düşüneyim diyorum, dizinkiler kaç yaşında? İdeali ne

Kızlar bebişim 9 aylık , ikincisi için 1,5 yaşında olsun öyle düşüneyim diyorum, dizinkiler kaç yaşında? İdeali ne

A
Ay kız öyle bisey mi var , ne cahil kalmışım :)

1 sene bekleyeyim diyorum, bir de sezeryanliyim, seninde gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Amin benimkilerde Sezeryan zaten bir yıl doktor yasak diyor gerçi allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle olmayanlara versin inşallah. .

D canım bu arada üçüncü cocuguma hamileyim bir kızım bir oğlum var
MasaAllah Allahim saglikli hayrli imanli bir omur nasip etsin Evlatlarina. Benim 13 yasinda bir oglum var ikinciyi cok seneler once aldirdm ve o gun bugun izdirap cekiyrm. Allahim o yuzden de vermiyr galiba diye dusunuyrm yas ilerleyince oglumun tek kalmasi esimle beni uzmeye basladi o yuzden istiyrz yasim 39 oldu.butun testler yapildi guzelim benim hersey normal sadece prolaktinim yuksek sorun o dedi2ay dostinex kullandm ve cok dustu sukur bu ayda boyle bi durum yasayinca cok umutlandim ama hayrlisi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…