- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
Naslindajggg,Gorun birinz ltfn cvp yazin
Kist olabilir hamilelikte bebeğin et şekline dönüşmesi 5 haftayı alıyor senin adetin gecitmismiydi??Gorun birinz ltfn cvp yazin
Hyr gecikmedi hatta 4 gun erken veldi kahverengi leke olarak. Acile gitsem kan testi yaparlar mi bakarlar mi bilmiyrmNaslindajggg,
Kist olabilir hamilelikte bebeğin et şekline dönüşmesi 5 haftayı alıyor senin adetin gecitmismiydi??
Hyr gecikmedi hatta 4 gun erken veldi kahverengi leke olarak. Acile gitsem kan testi yaparlar mi bakarlar mi bilmiyrm[/QUO
Açıldı pek ilgilenmezler sen bir kadın doğuma git bence sonra bir sorun çıkmasın.
Hamileymissin yeni okudum hayirli olsun guzelim ne mutlu sana. B vitamini mi D vitamin eksikligi mi tam olarak?Kızlar geçen gün burdan soru sormuştum gerçi pek yardım alamadım ama ben sizinle tecbulerimi paylaşmak istiyorum geçen ay aile hakimime gittim çocuk istiyorum dedim ve tahlil yaptı b vitami eksik hamile kalamaz sin dedi üç tanede iğne verdi kullandım birde bu ay incir kuru yaptım on gün son üç gün havucta ekledim yumurtlama takibi yapmadım sadece 9 günü başlayıp 22 güne kadar gün aşırı ilişki oldu adet gününde kan tahlili yaptırdım 1.20 çıkmadı gene olmadı derken üç gün sonra 663 yani hamileeeyimmm
D canım bu arada üçüncü cocuguma hamileyim bir kızım bir oğlum varHamileymissin yeni okudum hayirli olsun guzelim ne mutlu sana. B vitamini mi D vitamin eksikligi mi tam olarak?
Ben oğluma hamileyken büyük büyük parçalar geliyordu çok korkum doktora kaç defa sordum kan sızıntı yapıyor sonra pıhtılaşma olup atıyor demiştiCok sagol guzelim ilgilendigin icin.acile gittim kan tahlili yaptrdm ve gebelik degilmis ki dusuk olsun. Derdimj de anlatamadim o kadar yogun ki orasi. Iyi de neydi peki ilk defa boyle bisi gordum seffaf kati jel gibj bisi. Kist olsa her adetimde zaten cok buyuk et parcalari atiyrm her ay mi tekrarliyo bu kistler. Ne bileyim ya kafa yormakta zor:)
Çok erken canım ya emzirmiyormusun??Kızlar bebişim 9 aylık , ikincisi için 1,5 yaşında olsun öyle düşüneyim diyorum, dizinkiler kaç yaşında? İdeali ne
Ay kız öyle bisey mi var , ne cahil kalmışım :)benim de yaşım 36..yaşa takılma bence, rahat ol..
ovulasyon testi 30 TL ye aldım internetten..içinde 30 ovulasyon testi, 10 adet de gebelik testi vardı, rakamlardan tam emin değilim..
her gün sabah akşam yapıyorsun, aynı gebelik testi gibi..LH hormonunun düzeyini ölçüyor..yumurtanın çatlayacağı günün bir öncesinde testte çift çizgi çok koyu çıkıyor..onu gördükten sonra o gece veya ertesi geceyi değerlendirmek gerekiyor..böyle bi test işte..zaten üzerinde uygulanamasını anlatıyor..bu sitede de forumlarda bol bol konu edilmiş..
laboquick mi neydi benim adlığım marka..memnunum
Evet, simdilik erken canımÇok erken canım ya emzirmiyormusun??
Ben kızım 11 oğlum 3 yaşındaEvet, simdilik erken canım
Ozaman hiç bekleme ben 31 yaşındayım 3 olsun diye bir yıl ugrastim ama çok şükürBen 35 yaşındayım, zaman geçiyor
1 sene bekleyeyim diyorum, bir de sezeryanliyim, seninde gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.Ozaman hiç bekleme ben 31 yaşındayım 3 olsun diye bir yıl ugrastim ama çok şükür
Amin benimkilerde Sezeryan zaten bir yıl doktor yasak diyor gerçi allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle olmayanlara versin inşallah. .1 sene bekleyeyim diyorum, bir de sezeryanliyim, seninde gözün aydın, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
MasaAllah Allahim saglikli hayrli imanli bir omur nasip etsin Evlatlarina. Benim 13 yasinda bir oglum var ikinciyi cok seneler once aldirdm ve o gun bugun izdirap cekiyrm. Allahim o yuzden de vermiyr galiba diye dusunuyrm yas ilerleyince oglumun tek kalmasi esimle beni uzmeye basladi o yuzden istiyrz yasim 39 oldu.butun testler yapildi guzelim benim hersey normal sadece prolaktinim yuksek sorun o dedi2ay dostinex kullandm ve cok dustu sukur bu ayda boyle bi durum yasayinca cok umutlandim ama hayrlisi isteD canım bu arada üçüncü cocuguma hamileyim bir kızım bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?