Mrb lorii hosgeldin guzelim:) bende sonunda aradigim yeri buldum diye seviniyrmSonunda buldum aradıgım konuyuMerhaba kızlar
Hosbulduk umutla gel.Mrb lorii hosgeldin guzelim:) bende sonunda aradigim yeri buldum diye seviniyrm
Oyy ne guzel Allah bagislasin canim:)insaAllah nasip olur ikinci de. Burasi cok guzel bir site ve bu formu acandan da Allah razi olsun ikinci ucuncu evlat ozlemi cekenlerin paylasimlari cok sey katiyo insana.Hosbulduk umutla gel.Ilk hamılelıgımı burada yasadım sonra uzun bır zaman sonra gırdım.Sımdı ıkıncıyı dusunuyorum sanırım Oglum 3 yasında bu arada
Aynen oyle canım buradakı dostluklarda cok guzelOyy ne guzel Allah bagislasin canim:)insaAllah nasip olur ikinci de. Burasi cok guzel bir site ve bu formu acandan da Allah razi olsun ikinci ucuncu evlat ozlemi cekenlerin paylasimlari cok sey katiyo insana.
Oo masallah canım buyumus oglun. Ben 26 yasındayım. Kolay hamıle kaldım bı sorunum yoktu kızlar sogan kuru denıyolardı bende bı denıyım dedım o ay hamıle kaldım. 2. Henuz hıc denemedım bakalım hayırlısı :)Ewt guzelim 2.yi istiyrm 13 yasinda bir oglum var yasta ilerleyince bizi bir telas sardi:) yas kac senin? Kolay hamile kaldin mi yoksa bjtkisel kur filan kullandn mi? Com form gezdim bitkisel kurlerin yararinj goren de cok
Cok gencsin daha ikinci ucuncu de rahat olur Allahin izniyle guzelim benim:) hayit tohumu aldim bende onu denicem bakalim cok okudum burda faydasini ama bi umut isteOo masallah canım buyumus oglun. Ben 26 yasındayım. Kolay hamıle kaldım bı sorunum yoktu kızlar sogan kuru denıyolardı bende bı denıyım dedım o ay hamıle kaldım. 2. Henuz hıc denemedım bakalım hayırlısı :)
Dene tabıkı ınsallah kısa zamanda haberını alırız :)) ya bılmıyorum ama ılk cocuk buyunce bende bır bebek ozlemı geldı. Gorunce bıle dayanamıyorum. Hazır suanda cesaretımıde bulmuskenCok gencsin daha ikinci ucuncu de rahat olur Allahin izniyle guzelim benim:) hayit tohumu aldim bende onu denicem bakalim cok okudum burda faydasini ama bi umut iste
Canım hosgeldinSonunda buldum aradıgım konuyuMerhaba kızlar
Selam canım hosgeldin.ben de 37 yasindayim.oglum 8 yaşında.2.icin ugrasiyoruz iki aydir.ama malesef olmadı.bende sogan kuru denedim 15 gun ictim.ama tabii regl oldum.sogan kuru 15 gun mu sadece baska uygulanacak mı?Oo masallah canım buyumus oglun. Ben 26 yasındayım. Kolay hamıle kaldım bı sorunum yoktu kızlar sogan kuru denıyolardı bende bı denıyım dedım o ay hamıle kaldım. 2. Henuz hıc denemedım bakalım hayırlısı :)
Regl bitti banyo yaptım.esime diyorum bos durmak yok.1 dolu bir bos calisalim.bu havada nasil olucaksa banyo vs..Cok gencsin daha ikinci ucuncu de rahat olur Allahin izniyle guzelim benim:) hayit tohumu aldim bende onu denicem bakalim cok okudum burda faydasini ama bi umut iste
Hosbulduk canım :) evet 15 gun yapmıstım. Sabah aksamdı yanılmıyosam. Insallah olur ya hayırlısı Allahtan :)Selam canım hosgeldin.ben de 37 yasindayim.oglum 8 yaşında.2.icin ugrasiyoruz iki aydir.ama malesef olmadı.bende sogan kuru denedim 15 gun ictim.ama tabii regl oldum.sogan kuru 15 gun mu sadece baska uygulanacak mı?
Hazir sende cesaret bulmusken sakin erteleme gelsin iki uc dort evin mutlulugu artar:) aradan uzun zaman gecince istemiyo insan Yas ilerleyince de ben gibi ugrasiyo boyleDene tabıkı ınsallah kısa zamanda haberını alırız :)) ya bılmıyorum ama ılk cocuk buyunce bende bır bebek ozlemı geldı. Gorunce bıle dayanamıyorum. Hazır suanda cesaretımıde bulmusken
Ahahah umutla gel uc dort bes naptın ya :)) ıkı yeter bana :)) Almanyada yasıyorum ailem ıstanbulda burada tekım dogumum fln cok zor oldu lohusalık donemımdede yalnızdım,zordu yanı anlıyacagın. Delı cesaretı geldı heralde bende anlamıs degılım :)))Hazir sende cesaret bulmusken sakin erteleme gelsin iki uc dort evin mutlulugu artar:) aradan uzun zaman gecince istemiyo insan Yas ilerleyince de ben gibi ugrasiyo boyle
InsaAllah leylimley Allahim isteyen herkese versin.bende bu sene cok istiyrm onun oncelerinde istemiyrdm. 6 ay oldu doktora kontrole gdyrm. Hormon testlerim iyi cikti sadece proklaktin cok yuksek ilac kullandm dustu biraktm yukseldi twkrar kullandm yine dustu ve bu ayda erken lekelendm ve adetten afedersinz ama seffaf kati jel bayaz fasulye gibi bjsi ve yaninda da tavuk derisi gibi bisi dusunce dusuk yaptm sandim dun acile gittm kanda gebe bile olmadigm goruldu:) ve husran..Umutla gel insallah bebeklerimize kavusuruz canım.benim de nugu
Regl bitti banyo yaptım.esime diyorum bos durmak yok.1 dolu bir bos calisalim.bu havada nasil olucaksa banyo vs..
Allah yardimcimiz olsun insallah.canım sen kac aydir bebek istiyorsun olmuyor.biz 2 aydir deniyoruz olmadı.dr gitmek icin erken mi?oglumda hic beklemedik cok sukur istedik ve ilk iliskimizde oldu
Niye kiz ne guzel iste:) ben 3 tane istrdim keske ikiz bebek dogursamda uclesem:) yurtdisinda zor bilirim bende hollanda da yasadim bi sure ogluma orda dogum yaptm ve benim hamileligimi tahmin edemezsin il aydan itibaren hastaneden cikamadim hep serum. Hakkinda hayrlisi canm benim Allah kolaylik versn sana ordaAhahah umutla gel uc dort bes naptın ya :)) ıkı yeter bana :)) Almanyada yasıyorum ailem ıstanbulda burada tekım dogumum fln cok zor oldu lohusalık donemımdede yalnızdım,zordu yanı anlıyacagın. Delı cesaretı geldı heralde bende anlamıs degılım :)))
Amin canım hepimize insallah. Niye surekli hastanedeydın?Niye kiz ne guzel iste:) ben 3 tane istrdim keske ikiz bebek dogursamda uclesem:) yurtdisinda zor bilirim bende hollanda da yasadim bi sure ogluma orda dogum yaptm ve benim hamileligimi tahmin edemezsin il aydan itibaren hastaneden cikamadim hep serum. Hakkinda hayrlisi canm benim Allah kolaylik versn sana orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?