İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Neler kullandin soylermisin d vitamini disinda folik asitte aldin mi guzelim. Bir de benim yasa bagli mi diyrm acaba ama tum hersey cok iyi dedi doktor ama.

Hosbulduk umutla gel. Ilk hamılelıgımı burada yasadım sonra uzun bır zaman sonra gırdım.Sımdı ıkıncıyı dusunuyorum sanırım Oglum 3 yasında bu arada
Oyy ne guzel Allah bagislasin canim:)insaAllah nasip olur ikinci de. Burasi cok guzel bir site ve bu formu acandan da Allah razi olsun ikinci ucuncu evlat ozlemi cekenlerin paylasimlari cok sey katiyo insana.

Oyy ne guzel Allah bagislasin canim:)insaAllah nasip olur ikinci de. Burasi cok guzel bir site ve bu formu acandan da Allah razi olsun ikinci ucuncu evlat ozlemi cekenlerin paylasimlari cok sey katiyo insana.
Aynen oyle canım buradakı dostluklarda cok guzel sende 2. Cocugumu dusunuyosun?

Ewt guzelim 2.yi istiyrm 13 yasinda bir oglum var yasta ilerleyince bizi bir telas sardi:) yas kac senin? Kolay hamile kaldin mi yoksa bjtkisel kur filan kullandn mi? Com form gezdim bitkisel kurlerin yararinj goren de cok

Ewt guzelim 2.yi istiyrm 13 yasinda bir oglum var yasta ilerleyince bizi bir telas sardi:) yas kac senin? Kolay hamile kaldin mi yoksa bjtkisel kur filan kullandn mi? Com form gezdim bitkisel kurlerin yararinj goren de cok
Oo masallah canım buyumus oglun. Ben 26 yasındayım. Kolay hamıle kaldım bı sorunum yoktu kızlar sogan kuru denıyolardı bende bı denıyım dedım o ay hamıle kaldım. 2. Henuz hıc denemedım bakalım hayırlısı :)

Cok gencsin daha ikinci ucuncu de rahat olur Allahin izniyle guzelim benim:) hayit tohumu aldim bende onu denicem bakalim cok okudum burda faydasini ama bi umut iste

Cok gencsin daha ikinci ucuncu de rahat olur Allahin izniyle guzelim benim:) hayit tohumu aldim bende onu denicem bakalim cok okudum burda faydasini ama bi umut iste
Dene tabıkı ınsallah kısa zamanda haberını alırız :)) ya bılmıyorum ama ılk cocuk buyunce bende bır bebek ozlemı geldı. Gorunce bıle dayanamıyorum. Hazır suanda cesaretımıde bulmusken

Selam canım hosgeldin.ben de 37 yasindayim.oglum 8 yaşında.2.icin ugrasiyoruz iki aydir.ama malesef olmadı.bende sogan kuru denedim 15 gun ictim.ama tabii regl oldum.sogan kuru 15 gun mu sadece baska uygulanacak mı?

Umutla gel insallah bebeklerimize kavusuruz canım.benim de nugu
Regl bitti banyo yaptım.esime diyorum bos durmak yok.1 dolu bir bos calisalim.bu havada nasil olucaksa banyo vs..
Allah yardimcimiz olsun insallah.canım sen kac aydir bebek istiyorsun olmuyor.biz 2 aydir deniyoruz olmadı.dr gitmek icin erken mi?oglumda hic beklemedik cok sukur istedik ve ilk iliskimizde oldu

Selam canım hosgeldin.ben de 37 yasindayim.oglum 8 yaşında.2.icin ugrasiyoruz iki aydir.ama malesef olmadı.bende sogan kuru denedim 15 gun ictim.ama tabii regl oldum.sogan kuru 15 gun mu sadece baska uygulanacak mı?
Hosbulduk canım :) evet 15 gun yapmıstım. Sabah aksamdı yanılmıyosam. Insallah olur ya hayırlısı Allahtan :)

Dene tabıkı ınsallah kısa zamanda haberını alırız :)) ya bılmıyorum ama ılk cocuk buyunce bende bır bebek ozlemı geldı. Gorunce bıle dayanamıyorum. Hazır suanda cesaretımıde bulmusken
Hazir sende cesaret bulmusken sakin erteleme gelsin iki uc dort evin mutlulugu artar:) aradan uzun zaman gecince istemiyo insan Yas ilerleyince de ben gibi ugrasiyo boyle

Hazir sende cesaret bulmusken sakin erteleme gelsin iki uc dort evin mutlulugu artar:) aradan uzun zaman gecince istemiyo insan Yas ilerleyince de ben gibi ugrasiyo boyle
Ahahah umutla gel uc dort bes naptın ya :)) ıkı yeter bana :)) Almanyada yasıyorum ailem ıstanbulda burada tekım dogumum fln cok zor oldu lohusalık donemımdede yalnızdım,zordu yanı anlıyacagın. Delı cesaretı geldı heralde bende anlamıs degılım :)))

InsaAllah leylimley Allahim isteyen herkese versin.bende bu sene cok istiyrm onun oncelerinde istemiyrdm. 6 ay oldu doktora kontrole gdyrm. Hormon testlerim iyi cikti sadece proklaktin cok yuksek ilac kullandm dustu biraktm yukseldi twkrar kullandm yine dustu ve bu ayda erken lekelendm ve adetten afedersinz ama seffaf kati jel bayaz fasulye gibi bjsi ve yaninda da tavuk derisi gibi bisi dusunce dusuk yaptm sandim dun acile gittm kanda gebe bile olmadigm goruldu:) ve husran..

Niye kiz ne guzel iste:) ben 3 tane istrdim keske ikiz bebek dogursamda uclesem:) yurtdisinda zor bilirim bende hollanda da yasadim bi sure ogluma orda dogum yaptm ve benim hamileligimi tahmin edemezsin il aydan itibaren hastaneden cikamadim hep serum. Hakkinda hayrlisi canm benim Allah kolaylik versn sana orda

Amin canım hepimize insallah. Niye surekli hastanedeydın?

5ay asiri mide bulantisi bas donmesi hic bisi yiyemiyrdm su icsem cikariyrdm.58 kilo hamile kaldim 4aylik hamileyken 54 e dusmustm. Birde kaynanamla oturuyodm hic ilgilenmemisti hem gurbet hem hamile hemde o donem babam vefat etti hastanede yatiyodm apar topar turkiye ye geldim burda da hastane de yattim vs.. olaylar olaylar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…