Basın sagolsun canım. Zormus gercekten ama allahtan unutuluyo ıste hersey5ay asiri mide bulantisi bas donmesi hic bisi yiyemiyrdm su icsem cikariyrdm.58 kilo hamile kaldim 4aylik hamileyken 54 e dusmustm. Birde kaynanamla oturuyodm hic ilgilenmemisti hem gurbet hem hamile hemde o donem babam vefat etti hastanede yatiyodm apar topar turkiye ye geldim burda da hastane de yattim vs.. olaylar olaylar:)
Allah razi olsun guzelimBasın sagolsun canım. Zormus gercekten ama allahtan unutuluyo ıste hersey
Hıc bır problem yoksa akısına bırakmak en guzelıGecen ay incir kürü denedim.Kanamam aşırı oldu. Bu ay hiç bişey yapmadan denicem.İnş.miniklerimiz fazla bekletmez bizleri
Allah razi olsun eflen senin basin sagolsun guzelim. Allah nasip etsin insaAllah bebisini:) peki bu kanaman iyiye mi isaret kotuye. Ise yarar umarim incir kuruU umutla gel basin sağolsun bende babami kaybettim ,anliyorum seni.
Teşekkür ederim Canım ben çörekotu kürü denedim bakalim insallah ise yarar.Allah razi olsun eflen senin basin sagolsun guzelim. Allah nasip etsin insaAllah bebisini:) peki bu kanaman iyiye mi isaret kotuye. Ise yarar umarim incir kuru
Ca
Teşekkür ederim Canım ben çörekotu kürü denedim bakalim insallah ise yarar.
Hadi bakalim InsaAllah :) guzel haberlerini paylas mutlakapost: 49468250, member: 650859"]Ca
Teşekkür ederim Canım ben çörekotu kürü denedim bakalim insallah ise yarar.
Aleykum Selam canim, benimde oyle oluyordu son 1 senedir 33 35 gune kadar cikiyordu duzensizlik doktora gittm hormon testimde proklaktinim yuksek cikti dostinex kullandim ve son 3 4 aydir normale dondu. Sende de olabilir mi acaba?
Cok gecmis olsun...demek sende benim gibiymissin bende 5 ay bulantidan 3 ayda erken dogum yuzunden hastanede yattim 8 ayda prameture dogurdum cok zordu herkesin abartma ye naz yapiyosun laflari hala kulagimda yedigim serumlar aldigim iki unite kan da cabasi..tek umudum ikinci hamileligin oyleolmamasi insAllah seninkide oyle olur..5ay asiri mide bulantisi bas donmesi hic bisi yiyemiyrdm su icsem cikariyrdm.58 kilo hamile kaldim 4aylik hamileyken 54 e dusmustm. Birde kaynanamla oturuyodm hic ilgilenmemisti hem gurbet hem hamile hemde o donem babam vefat etti hastanede yatiyodm apar topar turkiye ye geldim burda da hastane de yattim vs.. olaylar olaylar:)
Ewt canim buyuk ihtimalle oyle olmustur bence bu ayin 30 zunu bekle olmasan mutlaka kan ver insAllah gec dollenmedirSelamlar...
Daha önce de yazmıştım. Son adet tarihi 23 kasım. Bu gün 27 aralık ama henüz regl olmadım. Regl olacakmışım gibi belirtiler var çünkü ben de her regl öncesi sağ memem çok ağırır dokununca. Son 5 gündür ağırıyor. Test yaptım negatif çıktı ama olmuyorum bir türlü :-(
Bir sorum olacak. Son 2 ay regl tarihleri şöyle.
30 ekim
23 kasım
Kasımda 7 gün erken gelmişti. Şimdi acaba tekrar 30una göre mi ayarladı vücudum kendini? Regl olmamama başka bir açıklama bulamadım. Bu mümkün mü?
Sagol canm sanada buyuk gecmis olsun insaAllah nasip olursa kolay gecer senin de.aynen canimizla ugrasirken birde laf soz cekmekte ayri bi bunalimCok gecmis olsun...demek sende benim gibiymissin bende 5 ay bulantidan 3 ayda erken dogum yuzunden hastanede yattim 8 ayda prameture dogurdum cok zordu herkesin abartma ye naz yapiyosun laflari hala kulagimda yedigim serumlar aldigim iki unite kan da cabasi..tek umudum ikinci hamileligin oyleolmamasi insAllah seninkide oyle olur..
InnsaAllah bebistir canm ya olabilir de.Ben onu sorayım bir kadın doktoruma. Çok istiyorum 2. Bebek. Ama ayın 30una kadar beklicem regl gelmezse tekrar ederim testi.
Her hapşırmada karnımın altına pıt pıt bir atma oluyor normalden farklı olarak. Midem bi tuhaf. Ama asla umutlanmak istemem. Geçen ay 7 gün erken regl olmadan evvel 10 gün meme ağrısı çekmiştim :-( şimdi yine ağırıyor :-(
Geçmiş olsun canım benim geçen ay adetime 5 gün vardı kan testi yaptırdım hamile çıktım değerler yükseldi ama adetin bir hafta falan geçmişdi bende sendeki gibi et parçası na benzer birşey düştü sonrada kanama başladı Dr gittik beta HCG sıfırlanmıştı kimyasal gebelik olabilir seninkideKizlar 2 gun once adetimde yogun karin agrim vardi civanpercemi ictm hafifledi ama ara ara vurdu aksam tekrar basladi agri ve ilac ictm gecti wc ye gittm ve peceteye ten rengine yakin kati jel gibi findik buyuklugunde bi parca ve yaninda tavuk derisi gibi bisi vardi.hatta findik bjyuklugndekinin icinde incecik kilcal damar gibi bisi vardi anlayamadm snra dusuk yptm sandm. Acilde kana baktilar gebelik yok. Boyle bisi duyan bilen yasayan oldu mu? Hala aklimi kurcaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?