- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
Haklisin canim..insAllah bu sefer oyle olmayiz..Allah yeniden kalmayi nasip etsinSagol canm sanada buyuk gecmis olsun insaAllah nasip olursa kolay gecer senin de.aynen canimizla ugrasirken birde laf soz cekmekte ayri bi bunalim
Sagol guzelim sana da cok gecmis olsun. Benim ki kirmizi degildi ama seffaf kirli ten rengi gibi bisiydi acilde kan testinde gebelik gorunmedi.nasil umutlanmistm anlatamam. Senin varmi guzelim cocugun? Yoksa ilk mi olucak?Geçmiş olsun canım benim geçen ay adetime 5 gün vardı kan testi yaptırdım hamile çıktım değerler yükseldi ama adetin bir hafta falan geçmişdi bende sendeki gibi et parçası na benzer birşey düştü sonrada kanama başladı Dr gittik beta HCG sıfırlanmıştı kimyasal gebelik olabilir seninkide
Benimkide beyaz et parçası gibiydi ilk düşen sonradan kanama açıldı zaten önce beta HCG düşermiş sonra kanama olurmuş kızım var canım 5 yaşında ikinciyi istiyoruz nasipse ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay hamile kaldım sonu hüsran oldu bu ay bakalım ne olacak Allahım sanada isteyen herkese hayırlı evlatlar Nasip etsinSagol guzelim sana da cok gecmis olsun. Benim ki kirmizi degildi ama seffaf kirli ten rengi gibi bisiydi acilde kan testinde gebelik gorunmedi.nasil umutlanmistm anlatamam. Senin varmi guzelim cocugun? Yoksa ilk mi olucak?
Yasadıgın olay ıcın uzuldum canım ınsallah tekrar hamıle kalırsın. Ovulasyon testıylemı hamıle kaldın.?Benimkide beyaz et parçası gibiydi ilk düşen sonradan kanama açıldı zaten önce beta HCG düşermiş sonra kanama olurmuş kızım var canım 5 yaşında ikinciyi istiyoruz nasipse ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay hamile kaldım sonu hüsran oldu bu ay bakalım ne olacak Allahım sanada isteyen herkese hayırlı evlatlar Nasip etsin
Amiiiin.. ne guzel bi yer burasi herdey paylastikca daha guzel:)Haklisin canim..insAllah bu sefer oyle olmayiz..Allah yeniden kalmayi nasip etsin
Oyy Allah bagislasin melegini ikinciyi de kucagina alirsn en kisa zamanda insaAllahBenimkide beyaz et parçası gibiydi ilk düşen sonradan kanama açıldı zaten önce beta HCG düşermiş sonra kanama olurmuş kızım var canım 5 yaşında ikinciyi istiyoruz nasipse ovulasyon testi kullanıyorum ilk ay hamile kaldım sonu hüsran oldu bu ay bakalım ne olacak Allahım sanada isteyen herkese hayırlı evlatlar Nasip etsin
Bende 13 sene ara verdikten sonra 4.cocugumu istedim ama 1 sene sonra hamile kaldim fakat düşük oldu. İki ay oluyor düşük yapalı bu arada benim yaşım 40 senin kaç şünu soylemek isterim çok kafana takma olur insallah.Ovulazyon testi almayi dusunyrm cok soz ediliyr kizlar eczanede fiyat ne kadar biliyomusnz? Nasil kullaniliyo anlamazsam yine sorarim kafanizi agritirim
Bende 13 sene ara verdikten sonra 4.cocugumu istedim ama 1 sene sonra hamile kaldim fakat düşük oldu. İki ay oluyor düşük yapalı bu arada benim yaşım 40 senin kaç şünu soylemek isterim çok kafana takma olur insallah.
Hep oyle dıyolar canım o rahata alısmısken de zor oluyodur tabıkı kucukkende ıkısıyle ugrasmakta zordurAma su var ki ara verdin mi veriyosun yani baya bi benm oglum da 13 yasinda.sonra da ugras dur pes pese 4 5 sene arayla yap gitsin:) ah simdi ki aklim
Evet canım testleri kullandım ay hamile kalmıştımYasadıgın olay ıcın uzuldum canım ınsallah tekrar hamıle kalırsın. Ovulasyon testıylemı hamıle kaldın.?
İnş. Seninde olur cok ara verince boyle beklemek gerekiyor seni takip deyim biz bu ay tekrar bebek istemeye başladık hayirlisi bakalim 3 tane kızım var. Birde oglumuz olsun isteriz tebiki istemek bizden takdir AllahtanTakiyorm ya su son bi kac aydir. Yas 39. Ayy ne guzel 3 tane melegin var zaten ben ikinci icin ugrasiyrm:)Allah bagislasn canim olur ins. 4. Meleginde
Canım bende aynı çalışmada yım bir kızım var birde oğlumuz olursa bu hamilelik sayfasını kapatmak istiyorum artık onun için ovulasyon testi kullanıyorum bu ayda yakaladım yumurtlama gününü bakalım inşallah tutarİnş. Seninde olur cok ara verince boyle beklemek gerekiyor seni takip deyim biz bu ay tekrar bebek istemeye başladık hayirlisi bakalim 3 tane kızım var. Birde oglumuz olsun isteriz tebiki istemek bizden takdir Allahtan
Kesinlikle oyle. O yuzden yapin pes pese:) Amiiin guzelim Rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsinHep oyle dıyolar canım o rahata alısmısken de zor oluyodur tabıkı kucukkende ıkısıyle ugrasmakta zordurIstenıyo ıste Allah hayırlısını nasıp etsın
Yas kacti gUzelim senin ? Hayrli olsun tekrar.Evet canım testleri kullanım ay hamile kalmıştım
Evin neseleri onlar ne guzel kalabalik aile hep guzeldir:) erken evlendin galiba sen canm 13 sene ara verdm dedn en kucugun 13 yasinda olmali masaAllah:)cvp vermemissn guzelim gormedn sanirim ben gecen sancili adetimden kirli ten rengi seffaf bisi dusurdm.baktm fasulye buyuklugnde bi parca icinde minik bi kilcal damar gibi bisi vardi yaninda da tavuk derisi gibi bisi kimyasal dusuk mu kist mi acaba?İnş. Seninde olur cok ara verince boyle beklemek gerekiyor seni takip deyim biz bu ay tekrar bebek istemeye başladık hayirlisi bakalim 3 tane kızım var. Birde oglumuz olsun isteriz tebiki istemek bizden takdir Allahtan
32 yaşında yım mutlaka testleri dene derim ben çok faydasını gördüm o testleri takip Edip hamile kalan arkadaşlar çokYas kacti gUzelim senin ? Hayrli olsun tekrar.ben de denicem kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?