Hadi insallah canım haberlerini bekliyoruzKizlar yakin zamanda bati olan yokmu benim yarin normalde ama cumada olabilir karnim falan agrimadi bu ay normalde bir hafta onceden baslardi kasik bel agrilarim bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin
slm bende yasi takanlardanimTakiyorm ya su son bi kac aydir. Yas 39. Ayy ne guzel 3 tane melegin var zaten ben ikinci icin ugrasiyrm:)Allah bagislasn canim olur ins. 4. Meleginde
Bilmiyorum fasulye buyuklugundeyse ozaman bebek düşmüştür bence . evet en küçügü 13 yaşinda bakalim 4 ne zaman kısmet olur Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inş.Evin neseleri onlar ne guzel kalabalik aile hep guzeldir:) erken evlendin galiba sen canm 13 sene ara verdm dedn en kucugun 13 yasinda olmali masaAllah:)cvp vermemissn guzelim gormedn sanirim ben gecen sancili adetimden kirli ten rengi seffaf bisi dusurdm.baktm fasulye buyuklugnde bi parca icinde minik bi kilcal damar gibi bisi vardi yaninda da tavuk derisi gibi bisi kimyasal dusuk mu kist mi acaba?
Bence de oyle.ilk defa yasadim. InsaAllah cnm. Uyguladigun bir kur yada ilac var mi?Bilmiyorum fasulye buyuklugundeyse ozaman bebek düşmüştür bence . evet en küçügü 13 yaşinda bakalim 4 ne zaman kısmet olur Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inş.
Takmayalim artik stresten bebisler gelmiyor:) bizim bi tanidik ablamiz 44 yasinda dogum yapti onun oncesinde de de cok cocuk aldirdi. MasaAllah herseyi tikir tikir calisiyodu.yasin kac guzelim?n
slm bende yasi takanlardanim
34 yasindayimTakmayalim artik stresten bebisler gelmiyor:) bizim bi tanidik ablamiz 44 yasinda dogum yapti onun oncesinde de de cok cocuk aldirdi. MasaAllah herseyi tikir tikir calisiyodu.yasin kac guzelim?
Yok hic bir kür kulanmadım. dr yaşımdan dolayı kolomen vermişti hamilelik hizlansın diye .O ayda hamile kalamamıştım .Cok agır gelmisti bana o ilac başım çok ağırdı.birdaha kulanmadım.senin benim gibi olan insan cok var. 2. yada 3. Cocugu isteyipde bir iki sene sonra hamile kalan cok .olmamasınin en büyük etkeni bence kafaya takmak olmayınca insan nedense.Daha cok istiyor olsun diye . hic cocuğu olmayanlar ne yapsın dime . O nedenle çok kafaya takmayalım biz isteyelim takdiri Allaha bırakalım.Bence de oyle.ilk defa yasadim. InsaAllah cnm. Uyguladigun bir kur yada ilac var mi?
Yasin benden daha musait takma bence. 39 ben34 yasindayim
Dogru Allah sanada versin inş oldugu zaman iki tane peş peşe dogurursun inş. Düşünüyormusun 3. Çocugu.Yazmadim bir turlu dondu kaldi. Cok dogru soyluyrsun daha paranoyak okuyr insan. ALLAHim her bakimdan hayrlisiysa versin. Biz isteyelim takdir Mevlamin.guzelim Allah bagislasin senin 3 yavrun var zaten takmana hic gerek yok. Ben napim
Amiiin cnm isteyen herkese versin Allah. Kiz once bi 2.olsun:)Dogru Allah sanada versin inş oldugu zaman iki tane peş peşe dogurursun inş. Düşünüyormusun 3. Çocugu.
gecmis olsun grip mi? Benim oglan da gripti o iyilesti bana bulasti simdiHuuu kızlar napıyosunuzBenım oglan hasta sabah 4 te kalktı Topik baya gerilere gıdıyo ya yazıyımda onlere gelsın
Guzel haber olarak bugun hayit otuna basladim benKizlar guzel haber yokmu kimsede..morel olurdu bize
cocugun varmi pekiYasin benden daha musait takma bence. 39 ben
Ikiz olmasini isterdim ama su anAmiiin cnm isteyen herkese versin Allah. Kiz once bi 2.olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?