İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Hadı bakalım kızlar bende hıc bır zaman yumurtlama gunumun ne zaman oldugunu anlamıs degılım. Belkı ovulasyon testı alırım.

Kizlar yakin zamanda bati olan yokmu benim yarin normalde ama cumada olabilir karnim falan agrimadi bu ay normalde bir hafta onceden baslardi kasik bel agrilarim bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin

Kizlar yakin zamanda bati olan yokmu benim yarin normalde ama cumada olabilir karnim falan agrimadi bu ay normalde bir hafta onceden baslardi kasik bel agrilarim bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin
Hadi insallah canım haberlerini bekliyoruz Benım henuz adetım bıtmedı

Bilmiyorum fasulye buyuklugundeyse ozaman bebek düşmüştür bence . evet en küçügü 13 yaşinda bakalim 4 ne zaman kısmet olur Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inş.

Bilmiyorum fasulye buyuklugundeyse ozaman bebek düşmüştür bence . evet en küçügü 13 yaşinda bakalim 4 ne zaman kısmet olur Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin inş.
Bence de oyle.ilk defa yasadim. InsaAllah cnm. Uyguladigun bir kur yada ilac var mi?

Bence de oyle.ilk defa yasadim. InsaAllah cnm. Uyguladigun bir kur yada ilac var mi?
Yok hic bir kür kulanmadım. dr yaşımdan dolayı kolomen vermişti hamilelik hizlansın diye .O ayda hamile kalamamıştım .Cok agır gelmisti bana o ilac başım çok ağırdı.birdaha kulanmadım.senin benim gibi olan insan cok var. 2. yada 3. Cocugu isteyipde bir iki sene sonra hamile kalan cok .olmamasınin en büyük etkeni bence kafaya takmak olmayınca insan nedense.Daha cok istiyor olsun diye . hic cocuğu olmayanlar ne yapsın dime . O nedenle çok kafaya takmayalım biz isteyelim takdiri Allaha bırakalım.

[QUOTE="gullu19, post: 49489063, mc bir kür kulanmadım. dr yaşımdan dolayı kolomen vermişti hamilelik hizlansın diye .O ayda hamile kalamamıştım .Cok agır gelmisti bana o ilac başım çok ağırdı.birdaha kulanmadım.senin benim gibi olan insan cok var. 2. yada 3. Cocugu isteyipde bir iki sene sonra hamile kalan cok .olmamasınin en büyük etkeni bence kafaya takmak olmayınca insan nedense.Daha cok istiyor olsun diye . hic cocuğu olmayanlar ne yapsın dime . O nedenle çok kafaya takmayalım biz isteyelim takdiri Allaha bırakalım.[/QUOTE]
Cok dogru soyluyorsun takinca daha bi paranoyak oluyr I

Yazmadim bir turlu dondu kaldi. Cok dogru soyluyrsun daha paranoyak okuyr insan. ALLAHim her bakimdan hayrlisiysa versin. Biz isteyelim takdir Mevlamin.guzelim Allah bagislasin senin 3 yavrun var zaten takmana hic gerek yok. Ben napim

Huuu kızlar napıyosunuz Benım oglan hasta sabah 4 te kalktı Topik baya gerilere gıdıyo ya yazıyımda onlere gelsın

Yazmadim bir turlu dondu kaldi. Cok dogru soyluyrsun daha paranoyak okuyr insan. ALLAHim her bakimdan hayrlisiysa versin. Biz isteyelim takdir Mevlamin.guzelim Allah bagislasin senin 3 yavrun var zaten takmana hic gerek yok. Ben napim
Dogru Allah sanada versin inş oldugu zaman iki tane peş peşe dogurursun inş. Düşünüyormusun 3. Çocugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…