- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
Var bi oglum 14 yaaina giricek bjr ay sonra. Senin var mi?cocugun varmi peki
8 yasinda bir oglum varVar bi oglum 14 yaaina giricek bjr ay sonra. Senin var mi?
Allah bagislasin cnm. Ikincide nasip olur ins.8 yasinda bir oglum var
insallah istiyorumAllah bagislasin cnm. Ikincide nasip olur ins.
Olur inş.Amiiin cnm isteyen herkese versin Allah. Kiz once bi 2.olsun:)
Bronsit ya oksuruyo duruyo doktor da bısey vermedı kendı kendıme bıseyler yapıyorum bendegecmis olsun grip mi? Benim oglan da gripti o iyilesti bana bulasti simdi
Selam canım hosgeldın. Kac yasındasın ve oglun kac yasında :)Slm kizlar bende katilayim araniza bir oglum var ikinciyi istiyoruz.4 aydir deniyoruz.bata 12 var arz ederim
Canım insallah hamilesindirGunaydin kizlar reglim birgun gecikti beklemedeyimm :) normalde gecikmeler yasamam bugun de olmazsam test yapacagim.
38 yasimdayim oglum 4 yasinda☺ bakalim heyecanla bekliyorum bu ayi ama su an hicbir belirtim yok hersey rutin.bu arada yanlis hesaplamisim bata 10 gun var.Selam canım hosgeldın. Kac yasındasın ve oglun kac yasında :)
Hadi insallah canım hayırlısı olsun.. :)38 yasimdayim oglum 4 yasinda☺ bakalim heyecanla bekliyorum bu ayi ama su an hicbir belirtim yok hersey rutin.bu arada yanlis hesaplamisim bata 10 gun var.
InsAllah ise yaracanim benim hamis kalirsinGuzel haber olarak bugun hayit otuna basladim bencanim ya inanin burda herbirinizin hamisligine kendim.gibi sevinicem
Insallah canim :)))Canım insallah hamilesindir
Sanirim henuz yok :)Hadi insalllah haber verın kızlar :) Bu topicte hamıle olan varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?