9 ocak da benimki cnm ayy valla cok heyecanli ama bu ay bende hicbir belirti yok yaBenim bat 14 ocak.bakalım heyecanla bekliyorum bende.
Canım başın sağ olsun.Allah acını hafifletsin insallah.ne kadarlikti canim.insallah tekrar anneliği tadarsın.rabbim saglikli ve hayirli gebelikler nadip etsin herkese insallahSlm kızlar benimde bir oğlum var 22 aylık.ikinciye hamile idim maalesef 28 Aralık'ta ölü doğum Yaptım .mıralim çok bozuk
Masallah canim.hayırlı olsun cok sevindim yaaaa.ne zamandan beri istiyordunuz canım.benim 14 ocak bat.insallah olur bu sefer...Kizlar testi yaptim ve cift cizgiyi gordum :)
Sagol canim ikinci ayimizdi gecen ay olmadi bu ay nasip oldu kizim iki ay sonra iki yasina giricek.Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsinMasallah canim.hayırlı olsun cok sevindim yaaaa.ne zamandan beri istiyordunuz canım.benim 14 ocak bat.insallah olur bu sefer...
Canım 20 haftalıktı tüp bebekti.kalbi Durmuş maalesefCanım başın sağ olsun.Allah acını hafifletsin insallah.ne kadarlikti canim.insallah tekrar anneliği tadarsın.rabbim saglikli ve hayirli gebelikler nadip etsin herkese insallah
Canım allah sabır versın sıze.. Umarım kısa zamanda toparlanırsın.Canım 20 haftalıktı tüp bebekti.kalbi Durmuş maalesef
Hadı gozun aydın canım. Ikı ay oncemı denemelere baslamıstınız.Kizlar testi yaptim ve cift cizgiyi gordum :)
Canim bir ay denedik olmadi bu ay da oldu cok sukur nasip iste yarin kan vericem cok sagolHadı gozun aydın canım. Ikı ay oncemı denemelere baslamıstınız.
Bizde kasım ayında başladık denemelere.bakalım ocak girdi.insallah nu ay kısmet olur.güzel bir hamilelik gecir insallah canım.Sagol canim ikinci ayimizdi gecen ay olmadi bu ay nasip oldu kizim iki ay sonra iki yasina giricek.Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Hosgeldin CanımBenide listeye eklermisiniz aranıza yeni katıldım 2. Çocuk özlemindeyim , 9 ay olcak neredeyse ama olmadıbenim bat ocak 28
Canım cok gecmis olsun.biliyorum cok zor ama Allahın takdiri.rabbimin nir bildigi vardır elbet.bunda da bizim bilmedigim iz ne hayırlar gizlidir ama biz bilemeyiz.sanir versin rabbim.insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalıp bu acini unutursun canimCanım 20 haftalıktı tüp bebekti.kalbi Durmuş maalesef
olur insallah hic takmayin Allah aratmasin.ilkinde cok kotuydum mide bulantisi cok cektim yine oyle olursa cok zor gecicek benim icinBizde kasım ayında başladık denemelere.bakalım ocak girdi.insallah nu ay kısmet olur.güzel bir hamilelik gecir insallah canım.
Canım kan verdın mı nasıl durumlar haberdar etCanim bir ay denedik olmadi bu ay da oldu cok sukur nasip iste yarin kan vericem cok sagol
İlk cocugun kac yasında?Benide listeye eklermisiniz aranıza yeni katıldım 2. Çocuk özlemindeyim , 9 ay olcak neredeyse ama olmadıbenim bat ocak 28
Benimde bat 26 hadi bakalımBenide ekleyin 27 ocak bat 1yildir ugrasiyorum ama tik yok oglm 1.sinifta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?