- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
Neyle korunuyodun canimSlm kizlar bende katilayim araniza bir oglum var ikinciyi istiyoruz.4 aydir deniyoruz.bata 12 var arz ederim
Ayirli olsun canim benimm cook sevindim darisi kucagina almayaKizlar testi yaptim ve cift cizgiyi gordum :)
Allah daha fazla aratmasin insAllah umarim bu yeni yila evladinda katilir araniza..BENİDE EKLEYİN KIZLAR. SLM OLSUN.. BİR OĞLUM VAR 14 YAŞINDA 4 SENEDİR İKİNCİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ OLMUYOR DENEMEDİĞİMİZ KALMADI. RABBİMİN TAKDİRİ İŞTE UMUDUMU KAYBETMEMEYE ÇALIŞIYORUM..
Allah aratmasın canım hamılelıgı dusunmeye basladıktan 5-6 ay sonra hamıle kalmıstım ogluma sogan kuru yapmıstım o ay hamıle kaldıgımı ogrenmıstım. Nedense ıkıncılerde ınsan daha mı saldım cayıra modunda? Sımdı sogan kuru fln hıc ugrasmam ıcemem deKizlar birsey sorucam ilk cocugu icinde uzun sure ugrasan varmi mesela ben 2 yil ugrastim kizim icin budami oyle olucak diye korkuyorum..sizinki nasildi ilk cocukta
Cok şükür biz karar verdik ve korunmadigimiz ilk iliskimde hamile kalmıştım.2 aydır 2.yi deniyoruz.bat 14 ocak.insallah rabbim aratmaz.ve ben hic dogum kontrol hapi igne. Vs hic kullanmadım.hep esim korundu kondomla.Kizlar birsey sorucam ilk cocugu icinde uzun sure ugrasan varmi mesela ben 2 yil ugrastim kizim icin budami oyle olucak diye korkuyorum..sizinki nasildi ilk cocukta
İnsallah canım yas kac?BENİDE EKLEYİN KIZLAR. SLM OLSUN.. BİR OĞLUM VAR 14 YAŞINDA 4 SENEDİR İKİNCİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ OLMUYOR DENEMEDİĞİMİZ KALMADI. RABBİMİN TAKDİRİ İŞTE UMUDUMU KAYBETMEMEYE ÇALIŞIYORUM..
Bu arada yasim 37 .onun da etkisi var herhalde.dr.gitmedim .kızlar bu aradafolikasit filan kullaniyormusinuz ve kullanıyorsunuzCok şükür biz karar verdik ve korunmadigimiz ilk iliskimde hamile kalmıştım.2 aydır 2.yi deniyoruz.bat 14 ocak.insallah rabbim aratmaz.ve ben hic dogum kontrol hapi igne. Vs hic kullanmadım.hep esim korundu kondomla.
Aynen canım bende esım korundu kondomla bakalım artık benım yumurtlama gunlerıme az kaldı :)Cok şükür biz karar verdik ve korunmadigimiz ilk iliskimde hamile kalmıştım.2 aydır 2.yi deniyoruz.bat 14 ocak.insallah rabbim aratmaz.ve ben hic dogum kontrol hapi igne. Vs hic kullanmadım.hep esim korundu kondomla.
Ben 5 ay içtim. 1 tane içiyrdum. Doktor 3 tane iç dedi. Olmayınca 1 ay içmedim. Şimdi tekrar başladım, 1 tane içiyorum. İç iç nereye kadar diyorumBu arada yasim 37 .onun da etkisi var herhalde.dr.gitmedim .kızlar bu aradafolikasit filan kullaniyormusinuz ve kullanıyorsunuz
Deli kız gıbı herseye cevap verıyorum yazıyorum ama napıyım :))) leylimley hamıle kalmadan once kullanmadım. Ama kullanılması gereklı sanırım hamılelıkten once dusuluyosa.Bu arada yasim 37 .onun da etkisi var herhalde.dr.gitmedim .kızlar bu aradafolikasit filan kullaniyormusinuz ve kullanıyorsunuz
Canim ben ilk gebeligimde hemeb hamile kalmistim ama dusukle sonuclandi ondan bir yil sonra hamile kaldim ortada bi sorunda yoktu.simdi ise ikinci ayda hamile kaldim bende korkuyorum tekrar dusuk falan olur diye insallah saglikli bi sekilde kucagima alirim alirizKizlar birsey sorucam ilk cocugu icinde uzun sure ugrasan varmi mesela ben 2 yil ugrastim kizim icin budami oyle olucak diye korkuyorum..sizinki nasildi ilk cocukta
Teşekkürler canımHosgeldin Canım
Estağfurullah olur mu oyle şey.bende ilk gebeligimde hamilelik oncesi kullanmadım .ama iyiymiş kullanılması.gidip eczaneden alsam diyorum ama hangi folikadit iyidirDeli kız gıbı herseye cevap verıyorum yazıyorum ama napıyım :))) leylimley hamıle kalmadan once kullanmadım. Ama kullanılması gereklı sanırım hamılelıkten once dusuluyosa.
Canım bu hamileliginde yumurtlama gunlerinde mi birlikte oldunuz.benim 31 aralık yumi gunumdu.ama biz 27 29 ve 1 ocak gunletini degerlendirdikCanim ben ilk gebeligimde hemeb hamile kalmistim ama dusukle sonuclandi ondan bir yil sonra hamile kaldim ortada bi sorunda yoktu.simdi ise ikinci ayda hamile kaldim bende korkuyorum tekrar dusuk falan olur diye insallah saglikli bi sekilde kucagima alirim aliriz
34 YAŞINDAYIM CNMİnsallah canım yas kac?
ALLAH RAZI OLSUN CNM YA NE İYİ GELİYOR BU DUALARINIZ.. İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN CÜMLEYLE BİRLİKTE BANA DA ÇOK İSTİYORUM ÇOKKKAllah daha fazla aratmasin insAllah umarim bu yeni yila evladinda katilir araniza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?