İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Benim bu ay puuff oldu uctu kizlar bugunde tam yumurtlama gununm sanirim o kadar kendini belli etti ki bikac gundur hayit tohumu ictm sanirim o iyi geldi ama malesef gribim gecen gece hastanelik oldum dustum kafami vurmus bayilmisim esim yazik panik halde kosturdu beni. Simdi de esimde bende antibiyotik kullaniyrz aksilik

Aaa canım gecmıs olsun olsun saglıgın onemlı tabıkı evdemısınız hastanede mı?

Evet canim adet bittikten sonraki haftayi degerlendirdik cokta gunlere takilmadim ama
Benimde son adetim 21 aralikti.bizde 27 29 aralik ve 2 ocağı degerledirdik.hava da soguk olunca zor oluyor.iki adet arasi 24 gun sürüyor.31 aralik yumurt.günümdü.insallah olur

Kızlar benim adete 4 gün var bugün idrar testi yaptım veeee çok silik ikinci çizgi çıktı kan testi verecem ama biraz zaman geçsin diye düşünüyorum inşallah hamileyimdir

Cok gecmis olsun canım

Kızlar benim adete 4 gün var bugün idrar testi yaptım veeee çok silik ikinci çizgi çıktı kan testi verecem ama biraz zaman geçsin diye düşünüyorum inşallah hamileyimdir
Masallah masallah ne güzel bir haber bu?ayaginizi suruyin kızlar.bizde gelelim arkanizdan inşallah

Cok Sagol canim evdeyim. O gece acildeydim sade fee 3 serum tomogrofi akciger filmi kan testleri flan yaptila sanirim vertigo var bende bazen siddetli bir bas donmesi oluyr o da gripken oldu malesef

Masallah masallah ne güzel bir haber bu?ayaginizi suruyin kızlar.bizde gelelim arkanizdan inşallah
İnşallah canım ben geçen ay aynı test yaptım silik çıktı beta HCG 40 çıktı sonra düzeyli şekile yükseldi ama kimyasal gebelikmiş düştü hemen arkasından sanırım yine bebek var ama inad ettim biraz bekliyeyim diye düşünüyorum

Cok Sagol canim evdeyim. O gece acildeydim sade fee 3 serum tomogrofi akciger filmi kan testleri flan yaptila sanirim vertigo var bende bazen siddetli bir bas donmesi oluyr o da gripken oldu malesef
Gecmıs olsun tekrar. Benımde acayıo bas donmelerım var gozlerım kararıyo hıc bısey gormuyorum doktor bı damla vermıstı onu yanımdan ayırmıyorum kotu oldugumda kullanıyorum. İyice dınlenın canım

Hadı gozun aydın canım. Daha guzel haberlerle donersın ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…