Yaw ben onu sana mı yazmısımNe
Canm yaBen daha cok utandim simdi:) bu ay da olmucak 40 yasima girmeden dogurayim diyrdm oysa ki:)
Heee :ddYaw ben onu sana mı yazmısım
Valla kızlar burda utanacak birşey yok hep birbirimize yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ben size utanmadan formülleri yazayımHeee :dd
Ovulasyon testi kullanmadim hiç.otomatik hesap.gore hareket ediyorum.birde 2 aydır 24 gun arayla regl oluyorum.14 ocak bat tarihim.12 gun kaldi.canim senin adetlerin duzensiz mi?Valla kızlar burda utanacak birşey yok hep birbirimize yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ben size utanmadan formülleri yazayımovulasyon testi şart adet bittikten sonra bir veye ikikere eşinizle beraber olun üçer gün arayla sonra testlerde pozitifi yakaldağın zamanlar başlayın bu arada eşinizi iyi besleyin ben Redbull ve kahveyi çok içirdim kafeinli içecekler sonra pozitif ve arkasındaki iki günü yani üç gün boyunca ful çalışma olacak sonra da adet günü nü beklemeye başlayın
Düzenli ama internette 25 i gösteriyordu ama ben 22 sinde yumurtlama oldu her kadının ki farklı oluyormuş adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlarda çok ucuz bişe internetten alıyorum işimi garantiye almış oldum dene istersenOvulasyon testi kullanmadim hiç.otomatik hesap.gore hareket ediyorum.birde 2 aydır 24 gun arayla regl oluyorum.14 ocak bat tarihim.12 gun kaldi.canim senin adetlerin duzensiz mi?
Yok canim uc gunde bir :)))ıkı gunde bır mı her gun mu sorunca bıle utandım
Hosgeldin canim.hayirlisi insallah kavusursun bebisineMerhaba kizlar benide araniza alin benimde 3 yasinda bir oglum var aallah nasip ederse ikinciyi dudunuyoruz esim benden daha fazla istiyor hayirlisi diyelim yasim 27
Amin canim insallah hepimiz ayni sekildeHosgeldin canim.hayirlisi insallah kavusursun bebisine
Hosgeldın canım hayırlısıyla olsun ınsallahMerhaba kizlar benide araniza alin benimde 3 yasinda bir oglum var aallah nasip ederse ikinciyi dudunuyoruz esim benden daha fazla istiyor hayirlisi diyelim yasim 27
Bilemedim valla ben cok stres yaparim herhalde.bu test her gun mü yapılıyor ve nasil oluyor brn tam bilmiyorum canımDüzenli ama internette 25 i gösteriyordu ama ben 22 sinde yumurtlama oldu her kadının ki farklı oluyormuş adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlarda çok ucuz bişe internetten alıyorum işimi garantiye almış oldum dene istersen
Evet canım her gün yapıyorsun ben adet bitince başladım iki saat hiç sıvı almıyorsun her gün aynı saatte yapacan test koyulaşma ya başlayınca günde ikitane yaptım zamanı kaçırmamak için en koyu olduğu gün ve sonraki iki günü değerlendiriyorsun sitres konusuna gelince evet sancılı bir dönem ama kesin sonuçBilemedim valla ben cok stres yaparim herhalde.bu test her gun mü yapılıyor ve nasil oluyor brn tam bilmiyorum canım
Evet zor ama çocuğunun tek başına büyümesinede insanının gönlü ev vermiyor kızım 5 yaşında şuan bence ikincinin vakti çoktan gelmişIkinci cocuk fikri aklimin ucundan gecmiyo yaa cok zor cocuk buyutmek hepinize helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?