İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Bugun dısarıya cıktım gozum emzıklere bebek kıyafetlerıne gıttı ılk kez :)) uzun bır arafan sonra son dıyodum asla dıyodum. Ama hayat son dedıgın yerden baslamaz mı??

Valla kızlar burda utanacak birşey yok hep birbirimize yol gösterip yardımcı olmaya çalışıyoruz ben size utanmadan formülleri yazayımovulasyon testi şart adet bittikten sonra bir veye ikikere eşinizle beraber olun üçer gün arayla sonra testlerde pozitifi yakaldağın zamanlar başlayın bu arada eşinizi iyi besleyin ben Redbull ve kahveyi çok içirdim kafeinli içecekler sonra pozitif ve arkasındaki iki günü yani üç gün boyunca ful çalışma olacak sonra da adet günü nü beklemeye başlayın

Ovulasyon testi kullanmadim hiç.otomatik hesap.gore hareket ediyorum.birde 2 aydır 24 gun arayla regl oluyorum.14 ocak bat tarihim.12 gun kaldi.canim senin adetlerin duzensiz mi?

Ovulasyon testi kullanmadim hiç.otomatik hesap.gore hareket ediyorum.birde 2 aydır 24 gun arayla regl oluyorum.14 ocak bat tarihim.12 gun kaldi.canim senin adetlerin duzensiz mi?
Düzenli ama internette 25 i gösteriyordu ama ben 22 sinde yumurtlama oldu her kadının ki farklı oluyormuş adetten hemen sonra yumurtlama günü olanlarda çok ucuz bişe internetten alıyorum işimi garantiye almış oldum dene istersen

En mantıklısı adetten sonra gun asırı ılıskı dıger adete kadar ben ilkinde oyle yapmıstım :)

Merhaba kizlar benide araniza alin benimde 3 yasinda bir oglum var aallah nasip ederse ikinciyi dudunuyoruz esim benden daha fazla istiyor hayirlisi diyelim yasim 27

Selam kızlar benimde ilk çocuğum 5 yaşına girdi 9 aydır istiyoruz 7. ayda pozitifi gördüm ama sevincim kısa sürdü kimyasal gebelik yaşadım çok yıkıcı oldu ilk kez böyle bişey yaşadım şimdi kimyasal üstüne adet gördüm adet bitiminde çalışmalara devam edicez bakalım aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. sat 31 aralık bat 27 ocak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benim 2. Ay denemem olacak, ilkinde kızın dişleri patlıyordu uykusuz ve halvetsiz gecelerle o ayı yedik, bu ayda da ishal oldu günlerce bu ayın da başını yedik bence evde bebe varken, diğer bebenin yapım çalışması bile zor oluyor batım 8 ocak.

Bilemedim valla ben cok stres yaparim herhalde.bu test her gun mü yapılıyor ve nasil oluyor brn tam bilmiyorum canım

Bilemedim valla ben cok stres yaparim herhalde.bu test her gun mü yapılıyor ve nasil oluyor brn tam bilmiyorum canım
Evet canım her gün yapıyorsun ben adet bitince başladım iki saat hiç sıvı almıyorsun her gün aynı saatte yapacan test koyulaşma ya başlayınca günde ikitane yaptım zamanı kaçırmamak için en koyu olduğu gün ve sonraki iki günü değerlendiriyorsun sitres konusuna gelince evet sancılı bir dönem ama kesin sonuç

Ikinci cocuk fikri aklimin ucundan gecmiyo yaa cok zor cocuk buyutmek hepinize helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…