İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Hangi Ovulasyon testi marka ne?kac tane almak lazim.bu ay insallah olur ,olmazsa belki ilerleyen zamanlar da alirim

Hayırlısı olsun canım benim kızımda 5 yâsında geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım adete 4 gün var dün idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı sanırım yine hamileyim düşük den sonra daha çabuk hamile kalınıyor diye duymuştum

Ya kızlar benim yumurt.günüm 31 aralikti.biz 27 29 ve 1 ocağı degerlendirdik.kasiklarimda hafif baski hissediyorum bir de dün beyaz akıntı vardı.diyorum ki ben yumurtlama gününü geçirdim.acaba suan yumurtlamami oluyor.calla kocise hafi yapalim demekten utanır oldum

Hangi Ovulasyon testi marka ne?kac tane almak lazim.bu ay insallah olur ,olmazsa belki ilerleyen zamanlar da alirim
Canım ben internetten aldım laboquicik marka genelde herkes onu kullanıyor daha ucuz eczaneler çok pahalı 30 lu 40 lı paketler var hangisini tercih edersen artık

Canim bat gelmeden. Gebelik testi yapsan belli oluyor mu?

Ovulasyon testlerı cok pahalı gercekten ya burada gecen baktım 5 tanesı 17 eur :/

Kan testi yaptırmadın mı canım?

Ay hadi inşallah hayırlısı olur sanada canım rabbim bu kez hüsran yaşatmasın inşallah
Hayır daha yaptırmadım cumaya kadar beklemeyi düşünmüyorum yine hüsran yaşamamak adına
kesinlikle bekle bat en aşağı 1 hafta geçsin sonra çok üzücüoluyo ben 4 gün kala öğrenmiştim kanda sonra bat 5 gün geçince kanamam başladı

Cumaya kadar bekliyecem canım benimde 5 gün sonra kanama açılmıştı ben 5 yıl hap kullandım ona bağlamıştım

Gunaydın kızlar. Ikıncı cocuk fıkrınden esım vazgectı sadece bir kez korunmasız olarak adet gunumun bıtımınde oldu.

Gunaydın kızlar. Ikıncı cocuk fıkrınden esım vazgectı sadece bir kez korunmasız olarak adet gunumun bıtımınde oldu.
Günaydın.hayırdır. neden vazgecti ki?benim esimde önceleri istemiyordu.cok sukur ikna ettim sonunda.2 aydir deniyoruz.insallah cok bekletmeden rabbim saglikli ve hayırlı bebekler nasip eder hepimize

Günaydın.hayırdır. neden vazgecti ki?benim esimde önceleri istemiyordu.cok sukur ikna ettim sonunda.2 aydir deniyoruz.insallah cok bekletmeden rabbim saglikli ve hayırlı bebekler nasip eder hepimize
Nasıl kaldırıcaz uykusuz geceleri diyo,cok zor ve riskli dogum yaptım bunuda goz onune alarak bı daha o anları yasamamı ıstemıyo. Oglum 3 yasında gece uyanma derdı yok bısey yok rahatız yanı buna takmıs kafayı ondan ıstemıyo.

Allahım çok aratmasın.Benim kızım da 6 yasında ve kardeş istyr. Adet olunca insan cok üzülüyr,çalışma dönemlerinde yine içinde bi umut oluyor. İnş. çok beklemeyiz. Yasım da 34. Korkuyorum
slm ya bu topik tam bana goreymis bende 34 yasindayim oglum 8 yasinda adet olunca aynen bende cok uzuluyorum yetersiz gibi hissediyorum adetim9 ocak test yaptimnegatif

slm ya bu topik tam bana goreymis bende 34 yasindayim oglum 8 yasinda adet olunca aynen bende cok uzuluyorum yetersiz gibi hissediyorum adetim9 ocak test yaptimnegatif
Uzun süre korununca hemen olmuyor dyrlar ama bilmşyorum artık.Bu 7.ayımız.Siz ne kadardr deniyrsunz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…