Ben de cok beklicem bu gidişle.Hiç ümidim yok.i
ilac yada baska bir seyle korunmadik ama 1.5 sene oldu
dr gittinmi hic pekiBen de cok beklicem bu gidişle.Hiç ümidim yok.
ohhh keske bende rahat olabilsem yaaa kac yasindasiselam kızlar bende 2. düşünüyorum ama 2019 da inşallah 7 yaşında oğlum var .olursa olur olmazsa da tek kalacak.
:))) aslında rahat değilim 35 yaşına girdimohhh keske bende rahat olabilsem yaaa kac yasindasi
Bence gıt canım hem yumurtalıklarına bakılsın ne var ne yok. En kısa zamanda kavusursunuz ınsallah bebislere :)Selam kızlar.hosgeldiniz.bende 37 yasindayim.2.sinifa giden bir oğlum var.kasım da başladık denemelere.batım 14 ocak.insallah bu sefer gelmez kırmızılar.eger olmazsa dr gitmek icin erken mi?
Gittim, hormon tahlili yapıldı, onda bi sorun cıkmadı. Smear için çağırdı ama korkudan gidemedim. Sömestr tatilinde gidicem inş.dr gittinmi hic peki
nisanda bende 35 gircem ve bugun test ysptin negatifffff:))) aslında rahat değilim 35 yaşına girdim
nisanda bende 35 gircem ve bugun test ysptin negatifffff
ben daha hormana gidemedim ilcede oturuyorum oglan okula gidiyor esimde calisiyorGittim, hormon tahlili yapıldı, onda bi sorun cıkmadı. Smear için çağırdı ama korkudan gidemedim. Sömestr tatilinde gidicem inş.
Dr.gitmeye cekiniyorum ya.rahat degilim cok kasıyorum kendimi.alttan mı muayene ediyorlar.karından ultrasonla baksalar olmaz mi ki?Bence gıt canım hem yumurtalıklarına bakılsın ne var ne yok. En kısa zamanda kavusursunuz ınsallah bebislere :)
İlçede olunca zor evet.Benim de öyle maalesef.Tatili bekliyprum.ben daha hormana gidemedim ilcede oturuyorum oglan okula gidiyor esimde calisiyor
Ben de erteliyorum,herkes korkulacak bişey yok diyr ama nedense cook korkuyorum,çekiniyorum.Dr.gitmeye cekiniyorum ya.rahat degilim cok kasıyorum kendimi.alttan mı muayene ediyorlar.karından ultrasonla baksalar olmaz mi ki?
Yumurtalıklar ıcın alttan bakılmalı daha detaylı. Kasmayın kendınızı bence netıcede o doktor ıcın ha kulagına bakmıs ha orayaDr.gitmeye cekiniyorum ya.rahat degilim cok kasıyorum kendimi.alttan mı muayene ediyorlar.karından ultrasonla baksalar olmaz mi ki?
Canımm bence gıt goruyorum cızgıyı ayy cok heyecanlandım ya :)))Eki Görüntüle 1934804 kızlar adete 2 gün var testime bakarmısınız sanki birşeyler var gibi yarın gitsemmi kan vermeye
Cumartesi regl günü ama akıntı çok oldu bende kasık bölgesinde ağrı vardı sanki birşeyler batıyordu birde karnımın içinde sanki tadilat vardı rahimin üst bölgesinde sertleşme oldu şüphelendim üç gündür test yapıyorum onlar daha silik çıktı bugünkü daha belirgindi birde ikinci çizgi hemen oluştu ayy inşallah vardır ya umarım bu seferde düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?