İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

selam kızlar bende 2. düşünüyorum ama 2019 da inşallah 7 yaşında oğlum var .olursa olur olmazsa da tek kalacak.

Selam kızlar.hosgeldiniz.bende 37 yasindayim.2.sinifa giden bir oğlum var.kasım da başladık denemelere.batım 14 ocak.insallah bu sefer gelmez kırmızılar.eger olmazsa dr gitmek icin erken mi?

Selam kızlar.hosgeldiniz.bende 37 yasindayim.2.sinifa giden bir oğlum var.kasım da başladık denemelere.batım 14 ocak.insallah bu sefer gelmez kırmızılar.eger olmazsa dr gitmek icin erken mi?
Bence gıt canım hem yumurtalıklarına bakılsın ne var ne yok. En kısa zamanda kavusursunuz ınsallah bebislere :)

Bence gıt canım hem yumurtalıklarına bakılsın ne var ne yok. En kısa zamanda kavusursunuz ınsallah bebislere :)
Dr.gitmeye cekiniyorum ya.rahat degilim cok kasıyorum kendimi.alttan mı muayene ediyorlar.karından ultrasonla baksalar olmaz mi ki?

Dr.gitmeye cekiniyorum ya.rahat degilim cok kasıyorum kendimi.alttan mı muayene ediyorlar.karından ultrasonla baksalar olmaz mi ki?
Yumurtalıklar ıcın alttan bakılmalı daha detaylı. Kasmayın kendınızı bence netıcede o doktor ıcın ha kulagına bakmıs ha oraya catala yattıgında zaten bı ortu fln ortuyolar ya.

A alaar batın ne zamandı canım? Belırtıler nelerdı?
Cumartesi regl günü ama akıntı çok oldu bende kasık bölgesinde ağrı vardı sanki birşeyler batıyordu birde karnımın içinde sanki tadilat vardı rahimin üst bölgesinde sertleşme oldu şüphelendim üç gündür test yapıyorum onlar daha silik çıktı bugünkü daha belirgindi birde ikinci çizgi hemen oluştu ayy inşallah vardır ya umarım bu seferde düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…