Amin canım Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinBen de gördüm.Hayırlı olsun inş:)
Insallah canım ya cok sevındım bebişin sana sıkı sıkı tutunsunCumartesi regl günü ama akıntı çok oldu bende kasık bölgesinde ağrı vardı sanki birşeyler batıyordu birde karnımın içinde sanki tadilat vardı rahimin üst bölgesinde sertleşme oldu şüphelendim üç gündür test yapıyorum onlar daha silik çıktı bugünkü daha belirgindi birde ikinci çizgi hemen oluştu ayy inşallah vardır ya umarım bu seferde düşmez
İnşallah canım ya yarın randevu aldım ben biraz yerinde duramayan bir tipim ev işleri konusunda eğer bu sefer varsa yatacam hep evi pislik götürsünInsallah canım ya cok sevındım bebişin sana sıkı sıkı tutunsun
yumurtalığına alttan bakıyorlar rahim filmi nasıl oluyor bilen varmı benim alttan bakıldı bir sorun yok yumurtam oluşuyor catlıyor ama nedense olmuyorDr.gitmeye cekiniyorum ya.rahat degilim cok kasıyorum kendimi.alttan mı muayene ediyorlar.karından ultrasonla baksalar olmaz mi ki?
İnşallah canım ya yarın randevu aldım ben biraz yerinde duramayan bir tipim ev işleri konusunda eğer bu sefer varsa yatacam hep evi pislik götürsün
35 yaş altı 1sene 35 yaş ustu 6 ay sonra dr gıdılmesi gerekiyorSelam kızlar.hosgeldiniz.bende 37 yasindayim.2.sinifa giden bir oğlum var.kasım da başladık denemelere.batım 14 ocak.insallah bu sefer gelmez kırmızılar.eger olmazsa dr gitmek icin erken mi?
evet aynen napcam bilmiyoru eşimide ikna edemiyorum test içinİlçede olunca zor evet.Benim de öyle maalesef.Tatili bekliyprum.
bende de sol kasıkta batmalar oldu iğne batar gibi aynı belirtiler vsrdı ama 9 olmam gerekirken bugun lekelenmem oldu ya kişiden kişye değişiyor bence belirtilerCumartesi regl günü ama akıntı çok oldu bende kasık bölgesinde ağrı vardı sanki birşeyler batıyordu birde karnımın içinde sanki tadilat vardı rahimin üst bölgesinde sertleşme oldu şüphelendim üç gündür test yapıyorum onlar daha silik çıktı bugünkü daha belirgindi birde ikinci çizgi hemen oluştu ayy inşallah vardır ya umarım bu seferde düşmez
Bendede hiç lekelenme olmuyor ya kızımdada aynıydı yerleşme kanaması falan deniliyor bende hiç birşey yokbende de sol kasıkta batmalar oldu iğne batar gibi aynı belirtiler vsrdı ama 9 olmam gerekirken bugun lekelenmem oldu ya kişiden kişye değişiyor bence belirtiler
Bende ogluma hamıleyken oyle kanama fln yasamadım hıc bısey yasamadım hemde. Kızın kac yasındaydı ?Bendede hiç lekelenme olmuyor ya kızımdada aynıydı yerleşme kanaması falan deniliyor bende hiç birşey yok
Yok canım ya eşim yat diyor hiç birşey yapma diye sağolsun oda iyidir hoştur da hiç birşey den anlamaz kendide yapmıyor birde kızım var mecbur kalkıyorum burda kimsemde yok yardımcı olacak işim Zor yaniaynen oyle bebişten kıymetlımı
5 yaşında canım inşallah hayırlısı yla sana bir kız banada bir oğlan nasip etsin bu gebelik sitresini kapatalım iki evladıda tatmış olalımBende ogluma hamıleyken oyle kanama fln yasamadım hıc bısey yasamadım hemde. Kızın kac yasındaydı ?
Ayyy koptum yaYok canım ya eşim yat diyor hiç birşey yapma diye sağolsun oda iyidir hoştur da hiç birşey den anlamaz kendide yapmıyor birde kızım var mecbur kalkıyorum burda kimsemde yok yardımcı olacak işim Zor yani
Oh masallah evet ya ınsallah. Bazen korkmuyo degılım burada kımsem yok belkı dogumuma annem gelırse gelır.5 yaşında canım inşallah hayırlısı yla sana bir kız banada bir oğlan nasip etsin bu gebelik sitresini kapatalım iki evladıda tatmış olalım
Aynen canım bardak aldığı dolabı bile kapatmaz benimkinin hamilelikten anlayışı günde on kere canın birşey istiyormu diye sorar başka birşey yokAyyy koptum yasana yat dıyo oda bıseyden anlamıyo kendıde yapmıyo allah ıyılıgını versın guldurdun benı. :) Olsun ya oda ıyı :))
Aynen canım bardak aldığı dolabı bile kapatmaz benimkinin hamilelikten anlayışı günde on kere canın birşey istiyormu diye sorar başka birşey yok
Aaaaa o psikolojiyi hiç sorma şimdiden kabusum oldu hiç kimsemiz yokOh masallah evet ya ınsallah. Bazen korkmuyo degılım burada kımsem yok belkı dogumuma annem gelırse gelır.
Ya benımde oyle malesefAaaaa o psikolojiyi hiç sorma şimdiden kabusum oldu hiç kimsemiz yokailem Erzurum'da ben taaa Tekirdağ'da yım ve tam okulların açılacağı döneme denk geliyor şimdi gelde doğur
Evet Erzurum luyum dadaşımYa benımde oyle malesefdadaşmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?