İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Kizlar ben takvimim diye bir uygulama indirdim.hesabaa gore 31 aralık yumurr.gunumdu.27 29 1 ve 3 ocak degerlendirdik.esim diyor beni hasta edeceksin.hakli da kışın zor bu is.neyse bu denemelerle olur insallah.esime hadi demeye cekinir oldum

İnşallah hamile haberini alırız seninde bu iş planlı olunca sitres oluyor insan yapacağı varsada yapamıyor hiç çekinme bence asıl zoru sen çekeceksin onlara ne varda

benimki pekde memnuu bu işten ama ben sıkılıyorum

Belkide olmaz ya sıkma canını bazıları birkaç gün lekelenme oluyor bitiyor inşallah seninkide öyledir
Sanmam ya ben oğlumda gunum gecmişti ne lek ne bişey olcaks aadetim kesilir diye düşünüyorum..sıkıldım arkadaşlar ya olacaksa olsun olmayacaksa öğrensem ya

Sanmam ya ben oğlumda gunum gecmişti ne lek ne bişey olcaks aadetim kesilir diye düşünüyorum..sıkıldım arkadaşlar ya olacaksa olsun olmayacaksa öğrensem ya
Canım ya seni anlıyorum kızımda hiç planlanmamış tık hemen oldu gayet güzel hamilelik geçirdim şimdi istiyoruz ilk defa kimyasal gebelik yaşadım sevincimiz kursağımızda kaldı şimdi sanırım yine hamileyim daha başında ayağa kalkacak halim yok sitres yapınca olacağı varsada gerçekten olmuyor kendini rahat bırakmaya çalış Allahım kalbine göre versin

Amin amin Rabbim hayırlı olanı bilir..Ama bizde o sabır yok insan özlüyor ya minicik eller falan

Ben takvım ısıne guvenmıyorum ya normalde 9 u gosterıyo yumurtlama gunum takvımde ama bende yumurta akı gıbı akıntı oluyo

Kızlar kan verdim sonuçları 2:30 da çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Kizlar tavuk derisine benzer biseyler geldi adetimde normalmi sizdede oluyormu

so
Benimde bi okadar oldu ogluma ilk ayda hamile kalmistim 6 yasinda yillarca korunduk oluyomus gibi
sorma canim ya sandimki korunmayi biraktigim anda hemen hamile kalirim beni bu surec cok yipratti zaten mide hastasiyim stres midemi mahvediyor usandim bu ay hic beklemicem offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…