Çok acayip :) sırf idrar kokuyor diye tahlil falan yaptırmadan sistit mi dedi? Yediğin içtiğin şeyler de neden olur buna: Çok çay kahve, az sebze vb. İşini bilen insana saygım sonsuz da az yorum çok iş yapacak doktor dediğin. Kışın hamile kalmamak ne oluyor, kedi miyiz biz hepimiz aynı mevsimde yavrulayalim? Hem biz ha deyince olmadığını gördük, öyle cinsiyet seçelim burç belirleyelim kış bebeği olsun yaz bebeği olsun gibi simariklik yapacak durumda değiliz. Kimyasalı var, düşüğü var, yaşı var, tutmaması var... Yavrun için şifa dilerim, geçmiş olsun. Sen kendine başka doktor bul bence, sevmedim onu ben :))
Bende varım. Bu ay basladik calismalara bizde 1 kızım var kardes istiyoruz
Psikolojini bozmamalisin öncelikle. Gecikmenin nedeni (bence) kist değil. Biraz stres yapıp gecikmiş olabilirsin, soğuk almış olabilirsin, kendini bu ay regl olmayacağım diye sartlandirmis olabilirsin. Gecikmeden sonraki gebelik testine güvenmeni öneririm. Bir hafta gecikmeyi beklemek en doğrusu yine de. Olabilir, cok düzenli regl olanlar da arada bir bir haftaya kadar geçikebiliyor, birçok nedeni var, doğal bu. Hiç düşünmeden bekle, bir hafta içinde olmazsan yine bir test yapar, negatifse ve gecikme seni rahatsız ediyorsa kontrole gidersin. Sıkma canını.Mrb kizlar 23yasindayim 4 yasinda bi oglum var bir tane kurtaj olmak zorunda kaldim 6ay önce 6 aydir bebek istiyoruz ama olmuyor doktira gittim 3mm basit kist oldugunu onemsiz oldugunj soyledi gecen ay adetim 5gun once geldi bu ay 3gun once gelmesi gerekirken hala gelmedi bugun 3.gunu cok agrilarim var gece uyuyamiyorim sizce kistten dolayi gecikme mi olmuştur yoksa hamilemiyim yaher ay husran korkuyorim adetimin olmasi gerektigu 2.gun sabahi test yaptim negatif ama adetim hala gelmedi pskoljim cok bozuldu napmaliyim
Stres yapmayın rahat olmaya çalışın.Mrb kizlar 23yasindayim 4 yasinda bi oglum var bir tane kurtaj olmak zorunda kaldim 6ay önce 6 aydir bebek istiyoruz ama olmuyor doktira gittim 3mm basit kist oldugunu onemsiz oldugunj soyledi gecen ay adetim 5gun once geldi bu ay 3gun once gelmesi gerekirken hala gelmedi bugun 3.gunu cok agrilarim var gece uyuyamiyorim sizce kistten dolayi gecikme mi olmuştur yoksa hamilemiyim yaher ay husran korkuyorim adetimin olmasi gerektigu 2.gun sabahi test yaptim negatif ama adetim hala gelmedi pskoljim cok bozuldu napmaliyim
Senin ne problemin var benimde igne kullanmam lazim yapilan genetik testlerinde heterozigot tasiyici cikmistim bir dusugum oldugu icin doktor hic riske girmeyelim igneye baslayalim demisti.Stres yapmayın rahat olmaya çalışın.
Ben ilkinde bat 1 hafta geçince idrar onda da pozitifi görünce kana gitmiştim. Benim rahatsızlığım var, hamileliğim başlayınca iğne ve hap kullanmam lazım o yüzden gecikmem olursa çok beklemeyeceğim ama sağlık sorunu olmayan arkadaşlar battan sonra 1 hafta bekleyebilseler hayal kırıklığı olmaz gibime geliyor.
Su yumurtlama gunleri her ay degisiyor mu acaba.ya da adete kadar denemek mi lazimKızlar ben dün regl oldum. Artık aralık ayına nasipse . Zaten bu ay beklemiyordum
Bilmiyorum ki canım gün aşırı falan mı denemek lazım acaba . Senin de 29 aralık değil mi bat ınSu yumurtlama gunleri her ay degisiyor mu acaba.ya da adete kadar denemek mi lazim
Yalniz degilim ozaman :)Şimdi okudum 30 uymuş. Beraber gün sayacağız seninle
Evet evetYalniz degilim ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?