Tam zamani :)3 yaşında
Aynen :) senin kuzu kaç yaşındaTam zamani :)
Uc ay sonra iki yasina girecek insallahAynen :) senin kuzu kaç yaşında
Ben de heteroyum, kaybım var.Senin ne problemin var benimde igne kullanmam lazim yapilan genetik testlerinde heterozigot tasiyici cikmistim bir dusugum oldugu icin doktor hic riske girmeyelim igneye baslayalim demisti.
Evde bebe ile çalışmak da ayrı zorBenim bati soylemeyi unutmusum 29 aralik halen adetim bitmedi calismalara basliyamadik
Ben yedinci aya kadar kullandim igneyi bu kezde oyuzden endise ediyorum bigun gecsin test yapmayi dusunuyorumBen de heteroyum, kaybım var.
Kızımda 5. Haftadan 38e kadar hap, iğne kullandım. Psikolojik olarak çok rahatlatmıştı.
Evde bebe ile çalışmak da ayrı zor
Üstüne gorenler oluyormus.hatta normal adetini olup hamile oldugunu ogrenenler var.kan testi kesin sonuc verir.yaptir istetsenHanımlar cuma reglimin ilk günüydü ve oldum ama şöyle bir durum var. Cumailk kahverengi sonra pembe geldi tamam dedim oldum. Ama öle yoğunlul yok. Sonra yarın çoğunluk kahverengi akıntı pembe yok denecek kadar az. ve akşam tamamen kesildi hala bişey yok. 2 günde 2 pet bile dolmadı. Acaba implantasyon ya da üstüne görme gibi bir durum mu yaşadım. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı?
Yarın kan versem mi acaba? çok heyecan yaptım ya..Üstüne gorenler oluyormus.hatta normal adetini olup hamile oldugunu ogrenenler var.kan testi kesin sonuc verir.yaptir istetsen
Ben hiç böyle olmadım zaten 5 6 gün sürer. Birde kahverengi ilk oluyo uarın bir gideyim..Onceki adetlerinizden cok farklı ise yaptirin bence.
B vitamin grubu karışık bir vitamin, supraydn ve folic trio kullanıyorum.Kizlar bende kasımda basladim ama regl oldum..saglik ocaginda dr bana b12 vutamini ve gynoferon diye bir ilac yazdi.aldim kullaniyorum.ama gerek var mi ki diye düşünüyorum kullanmasam mi ki diyorum bir.folikasit demistim ama dr unuttu mu ne yapti bilemedim.eczaneden bun verdiler.siz gebelik oncesi birseyler kullaniyormusunuz folikasit basladiniz mi mesela.hangi folik asiti kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?