İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Slm kizlar bizde ikinci bebiş denemelerindeyiz inş olur ama onceki gibi ustune dusmuyoruz surpriz olmasini istiyorum hadi bakalim ilk kime surpriz olacak hadi hayirlisi

Slm kizlar bizde ikinci bebiş denemelerindeyiz inş olur ama onceki gibi ustune dusmuyoruz surpriz olmasini istiyorum hadi bakalim ilk kime surpriz olacak hadi hayirlisi

Senin ne problemin var benimde igne kullanmam lazim yapilan genetik testlerinde heterozigot tasiyici cikmistim bir dusugum oldugu icin doktor hic riske girmeyelim igneye baslayalim demisti.
Ben de heteroyum, kaybım var.
Kızımda 5. Haftadan 38e kadar hap, iğne kullandım. Psikolojik olarak çok rahatlatmıştı.

3 yaşına girecek kızım var eylülde 2 aylık düşük yaptım yeniden başladık hayırlısı ovulasyondan 2 gün önce tutarmı acaba

Hanımlar cuma reglimin ilk günüydü ve oldum ama şöyle bir durum var. Cumailk kahverengi sonra pembe geldi tamam dedim oldum. Ama öle yoğunlul yok. Sonra yarın çoğunluk kahverengi akıntı pembe yok denecek kadar az. ve akşam tamamen kesildi hala bişey yok. 2 günde 2 pet bile dolmadı. Acaba implantasyon ya da üstüne görme gibi bir durum mu yaşadım. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı?

Üstüne gorenler oluyormus.hatta normal adetini olup hamile oldugunu ogrenenler var.kan testi kesin sonuc verir.yaptir istetsen

Kizlar bende kasımda basladim ama regl oldum..saglik ocaginda dr bana b12 vutamini ve gynoferon diye bir ilac yazdi.aldim kullaniyorum.ama gerek var mi ki diye düşünüyorum kullanmasam mi ki diyorum bir.folikasit demistim ama dr unuttu mu ne yapti bilemedim.eczaneden bun verdiler.siz gebelik oncesi birseyler kullaniyormusunuz folikasit basladiniz mi mesela.hangi folik asiti kullaniyorsunuz?

B vitamin grubu karışık bir vitamin, supraydn ve folic trio kullanıyorum.
Foliği gebelik planlamadan 3 ay öncesinde başlamak lazım diye, b vitamini dinç ve enerjik hissettiriyor ve çok dÜzenli beslenemiyorum diye, supradyni de emziriyorum vücuda destek olsun diye, ha ayda 1 dvitamini alıyorum malum güneş gitti artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…