• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuk için çok mu geç kaldım

benim abimle 10 ablamla 9 yas fark var aramizda.Annem beni buyuturken cok yardimci olduklarini soyledi.Simdi 26 yasindayim ablam 35 abim 36 ama aramizda sadece 3-4 yas fark varmis gibi.Birbirmize cok guzel destek oluyoruz.
Ne güzel benimkileri arası 18 yaş olaçak sence sorun olurmu çok ya

benim abimle 10 ablamla 9 yas fark var aramizda.Annem beni buyuturken cok yardimci olduklarini soyledi.Simdi 26 yasindayim ablam 35 abim 36 ama aramizda sadece 3-4 yas fark varmis gibi.Birbirmize cok guzel destek oluyoruz.
Ne güzel benimkileri arası 18 yaş olaçak sence sorun olurmu çok ya

Benim annem 43 yaşında kız kardeşimi doğurdu. Ben 15 yaşındaydım, erkek kardeşim 12.
Ne zaman büyüdü de bana destek verir oldu diyorum, şimdi 17 yaşında sınava hazırlanıyor. Küçükken çok vakşt geçirdik, o zamanlar tabi bir bebek eğlendirmekten hoşlanmazdım ama büyüdükçe işler değişti iyi ki var.
Peki o zamanlar annen zorlandımı bebek eve gelince ara verdikten sonra sizler yardımcı oldunuzmu

15 yaşında bir kızım var troit hastası olduğum için bu zamana kadar ikinci çocuğu hep erteledim
ameliyatlar yüksek hormonlar falan hep kendimle uğraştım 9 aydır bütün değerlerim çok iyi ve ben ikinci çocuğu ciddi anlamda düşünüyorum ama henüz hamile kalamadım
size sormak istediğim kardeşler arsında bu kadar yaş farkı olması bizi nasıl etkiler olumlu yada olumsuz lütfen fikirlerinizi yazın
okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler
Sizin yaşınız hamilelik için uygunsa bence iki kardeş arası 15 yaş çok fazla değil. Abimle kardeşim arası 12 yaş fark var, kanka modunda takılıyorlar şuan

Yaş farkı çok.Büyük ihtimalle birlikte büyümedikleri için kızınız onu kardeşi gibi göremeyecek zaten bir kaç seneye üniversiteye gidecek ve eve Bayramdan bayrama gelecek.Yeni doğacak çocuğunuzla kızınız fazla Zaman getiremedikleri için hep birbirlerine uzak olacaklar bence
Herkesin fikri tabi neden kardeş gibi görmesini daha çok sever kollar

15 yaşında bir kızım var troit hastası olduğum için bu zamana kadar ikinci çocuğu hep erteledim
ameliyatlar yüksek hormonlar falan hep kendimle uğraştım 9 aydır bütün değerlerim çok iyi ve ben ikinci çocuğu ciddi anlamda düşünüyorum ama henüz hamile kalamadım
size sormak istediğim kardeşler arsında bu kadar yaş farkı olması bizi nasıl etkiler olumlu yada olumsuz lütfen fikirlerinizi yazın
okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler

Benim kardeşimle aramda 11 yaş var
Küçükken pek kardeş gibi hissedememiştim ama büyüdükten sonra anlıyor insan ..

Bence muhim olan senin yasin yas farkindan ziyade.. mesela 35yasindaysan yas farkinin onemi yok. Tabii bebegi kendine yapiyorsun bu durumda cunku ablanin abinin birlikte oynayacagi biri olmayacak bu bebek

Hiçbir zaman geç değil. Aksine çocuğunuz 15 yaşında artık birçok şeyin farkında , kıskançlık falan da olmaz çok güzel bir ilişkileri olur inşallah.

Burada önemli olan sizin yaşınız, sağlığınız ikinci çocuk için müsait mi. Yani siz sağlıklı olun ki çocuklarınız için de güzel günler olsun. Hamilelik ve doğum sürecini güzel bir şekilde atlatmanızı umarım. Yakın zamanda mutlu haberi alırsınız inşallah :)

Kızlar aranızda istemeden hamile kalip kaygı endişe yaşayıp doguranlar paylaşabilirmi neler yaşadılar bebek eve gelince süreç nasıl oldu

Ay hayır elimden geldiğince moral bozucu konuşmamaya çalışırım ben hayatta. Şöyle ben 28 iken böyle düşünüyorum dedim adam 40 yaşında yapmış düşün yani dedi eşim. İkinci çocuktu o kişileirn de. Kaç yaşındasınız. Hem neden geç olsun ne güzel. Onla oyalanırsınız.
41 yaşındayım eşim 45 sence çokmu gec

Ben ikinci çocuğu 37 yaşında doğurdum. Abisi ile arasında 10 yaş var. Annem kardeşimi ben 18 yaşındayken doğurdu başta kızıyorlar ama sonra çok seviyorlar bence geç değil.Eviniz şenlenecek tekrar.
Peki annen kardeşini dogurdugunda kaç yasindaydi

Yaş ilerledikçe riskler artıyor tabi ama değil 41 normal bence artık herkes geç yapıyor.ilk coçuğunuz mu?
Hayir 2.olacak kızım 17 yaşında İstemiyodum ben aklımdan sildiğim anda oldu eşimde çok istedi bebegi aldırıp günaha giremezdim Allah bu zamanda nasip etti demek vakti buymus

Benimle kardeşim arasinda 13yas var. Gerçekten kucuk annesi sayılırım. Ben buyuttum onu. Ve iyiki var😊

Benimle kardeşim arasinda 13yas var. Gerçekten kucuk annesi sayılırım. Ben buyuttum onu. Ve iyiki var😊
Anladım nasıldı o zamanlar eve yeni bebek gelmesi annenız zorlandımı büyütürken ben ara verince zorlanirmiyim diye korkuomm

Anladım nasıldı o zamanlar eve yeni bebek gelmesi annenız zorlandımı büyütürken ben ara verince zorlanirmiyim diye korkuomm
Biz büyüktük. Benim 2 abimde var. Anneme yardımcı olduk. Ama çok sevdik kardeşimizi. Evde kucuk bir bebek olmasi evin havasını cok değiştirdi. Zorlamak konusunda kızınız ve eşiniz yardımcı olur size. Benim de şuan 1 yasında kizim var esim yardimci olmasa zor olurdu. Ama evde büyük bir kardeşi daha olsa isterdim daha kolay olurdu. Yükümü azaltirdi

Annem 38 yaşındaydı. Eğer sağlıklı iseniz bence yaşın önemi yok. İnsanların ne dediğini umursamayın.
Hımm 41 yaşındayım bir sorun yok gebelikte eşimde 45 sence sorun mu yaş ya ben galiba fazla takıyorum kafama ya

Back
X