Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee zorlancak biraz ama ikisi bir arada buyucek o guzel tarafi zaten hamile yani baska caremi dusunuyorki bu soruyu sorduArkadaşlar konuyu kardeşim için açtım. Bir tane çocuğu var ve şu an hamile. İlk çocuğu henüz 2 yaşını doldurmadı yani çocuklar arasında iki yaş olacak. Sizce erken mi?
Yol gayet normal benimle abim Arasında 3 Yas var keske daha az olsaydı ikiz gibi büyürler daha iyi olur bence biz abimle cok güzel büyüdükArkadaşlar konuyu kardeşim için açtım. Bir tane çocuğu var ve şu an hamile. İlk çocuğu henüz 2 yaşını doldurmadı yani çocuklar arasında iki yaş olacak. Sizce erken mi?
Arkadaşlar konuyu kardeşim için açtım. Bir tane çocuğu var ve şu an hamile. İlk çocuğu henüz 2 yaşını doldurmadı yani çocuklar arasında iki yaş olacak. Sizce erken mi?
kadin hamileymis neyi soruyorsun sen erken desek ne olacak tovbe tovbe aksam aksam, gidin isinize bakin Allahtan hayirlisini sagliklisini dileyin boyle seyler icinde laf olsun diye konu acmayin.Arkadaşlar konuyu kardeşim için açtım. Bir tane çocuğu var ve şu an hamile. İlk çocuğu henüz 2 yaşını doldurmadı yani çocuklar arasında iki yaş olacak. Sizce erken mi?
kadin hamileymis neyi soruyorsun sen erken desek ne olacak tovbe tovbe aksam aksam, gidin isinize bakin Allahtan hayirlisini sagliklisini dileyin boyle seyler icinde laf olsun diye konu acmayin.
Niye böyle tepki gösterdiniz anlamadım, zorlukları kolaylıkları ve deneyimler hakkında bilgi almak için açtık konuyu. Belki yanlış ifade ettik konunun başında ama böyle bir tepki hoş değil, kusura bakmayın.