İkinci çocuk için erken mi?

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Arkadaşlar konuyu kardeşim için açtım. Bir tane çocuğu var ve şu an hamile. İlk çocuğu henüz 2 yaşını doldurmadı yani çocuklar arasında iki yaş olacak. Sizce erken mi?

Artık yapacak bir şey var mı? Benimki üç yaş olacak ben kara kara düşünüyorum. Zorlanır bence.

Arkadaşlar konuyu kardeşim için açtım. Bir tane çocuğu var ve şu an hamile. İlk çocuğu henüz 2 yaşını doldurmadı yani çocuklar arasında iki yaş olacak. Sizce erken mi?
Eee zorlancak biraz ama ikisi bir arada buyucek o guzel tarafi zaten hamile yani baska caremi dusunuyorki bu soruyu sordu

Yol gayet normal benimle abim Arasında 3 Yas var keske daha az olsaydı ikiz gibi büyürler daha iyi olur bence biz abimle cok güzel büyüdük :dondurma:

Birlikte buyurler, biraz zorluk cekilir ama deger.

Sonra rahat ediyor insan :)

Hayirli olsun

kadin hamileymis neyi soruyorsun sen erken desek ne olacak tovbe tovbe aksam aksam, gidin isinize bakin Allahtan hayirlisini sagliklisini dileyin boyle seyler icinde laf olsun diye konu acmayin.

kadin hamileymis neyi soruyorsun sen erken desek ne olacak tovbe tovbe aksam aksam, gidin isinize bakin Allahtan hayirlisini sagliklisini dileyin boyle seyler icinde laf olsun diye konu acmayin.

Niye böyle tepki gösterdiniz anlamadım, zorlukları kolaylıkları ve deneyimler hakkında bilgi almak için açtık konuyu. Belki yanlış ifade ettik konunun başında ama böyle bir tepki hoş değil, kusura bakmayın.

Sanırım yanlış anlaşıldım, veya yanlış ifade ettim. Çocuğu aldırmak gibi bir düşüncesi yok, biz deneyimi olanlardan fikir almak istedik sadece.

Niye böyle tepki gösterdiniz anlamadım, zorlukları kolaylıkları ve deneyimler hakkında bilgi almak için açtık konuyu. Belki yanlış ifade ettik konunun başında ama böyle bir tepki hoş değil, kusura bakmayın.

Konu basliginiz yanlis o halde baska sekilde anlasiliyor cunku..

Canim valla sana şoyle soyliyim hayatta bir pismanligimda ard arda cocuk dogurmamak ilki 10 ikinci 4 yasinda simdi hamileyim yine az kaldi doguma cok zorlandim ilki cok kiskandi okula basladi ikinci bebekti okul bahcelerinde emzirdim yemek yedirdim basta zorlanir belki ama sonra ohh der iyiki yapmisim saglikli dogumlar dilerim kardesine hayirli evlatlar olsunlar insallah

Back
X