- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Yorgunum68
- #81
Hanimlar merhaba yasim 27 oglum var 6 yasinda esimle dusunukduk oglumla konustuk kardesi olmasina karar verdik Allahin izniyle 6 haftalik hamileyim gel gorun ki duyar duymaz moralim bozuldu yani bisey hissetmedim Allah affetsin Hani cok istiyodun diyorum kendime n' oldu? diyorum cvp ya oglum uzulurse Onu uzersem uykusuzluk stres ona yansirsa diye kendimi yiyorum 1 haftadir yastiga basimi koyar koymaz agliyorum simdi yok haketmiyorsun sukretmiyorsun gibi yorumlar olacak asla sukursuzluk etmiyorum benim sorunum bebek degil sadece oglum.. Fikirlerinize ihtiyacim var Benim gibi bu durumu yasayan oldu mu?
Dipnot; esim sehir disinda 1 ay yok oglumla ikimiz yalniz kaliyoruz belkide bu yuzden ogluma bu kadar taktim
Hormonlardandır demek istiyorum. Zira bunu düşünmek için biraz geç kalmışsınız. Büyük çocuğunuza neden haksızlık olsun? Çok saçma düşünüyorsunuz. Üçünüz de ortak bir karar verip istediniz sonuçta.
Umarım evlat ayırt eden bir anne olmazsınız. Siz asla diyebilirsiniz ama bunu yapan çok kadın var. Bilinçaltlarında hep bir çocuğunu daha çok sahiplenip öteki sanki istemeden veya kendi kendine olmuş gibi davranan.
Çocuğunuza da bebekle ilgili basit görevler verirseniz ona hiç de haksızlık etmiş olmaz tam tersi sorumluluk aşılamış olursunuz.
Hamilesiniz hassassınız. Eşiniz yanınızda değil. Yorulmuş olabilirsiniz. Biraz daha zaman verin kendinize. Zaten başka yapacak bir şeyiniz yok. Allah çocuklarınızın ikisini de size bağışlasın.