Doğru hatırlıyorsunuz ama artık bi problem kalmadi ki olsa bile çocuğuma kardeş İyi olur diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık. ..2.cocuk dusunmemelisin sanki uzun bir sure daha.senin esinle bosanmak gibi bir durumlarinda olmamismiydi?yanlis hatirliyorsamda kusura bakma
Çok teşekkür ederimAçıklama yapmak zorunda olmadığınızı bilin yeter bence .
Sizin ve eşinizin dışında kimsenin fikrinin / hassasiyetinin etkisi olmayacak bir konu bu çünkü .
BU konuda bu denli hassas davranayım derken , eşini kırma ihtimalini de göz ardı etme .
Rabbim dileyen isteyen herkese , ablana da bir evlat nasip eder inşallah .
HaklisinizAblanız ilkine çok düşkünse ikincisinide sever merak etmeyin..
Bu sizin hayatınız, siz hele bi başlayın çalışmalara, Rabbim verecekmi ikinciyi bakalım..
Böyle şeyler düşünmekle olmuyor..
Kafan cok karisik olmamali iste.sakinim huzurluyum keyifli ve mutluyum diyebilmelisin kalpten.Doğru hatırlıyorsunuz ama artık bi problem kalmadi ki olsa bile çocuğuma kardeş İyi olur diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık. ..
Çok teşekkür ederim ama ablamin erken menepoz olayı çıktı çocuk olayı artık çok zorKızını çok seviyorsa üzülmez bence. Hem kaza dersen daha çok üzülebilir , ben uğraşırken onlar kazara bile hamile kalıyor diye düşünebilir.
Benzer bi şeyi arkadaşımla yaşadım, o tüp bebek için uğraşırken ben yine hamileydim, 3 ay söyleyemedim , sonra başkasından duydu çok üzüldü sakladığıma . Allahtan (çok dua etmiştim) hemen arkasına hamile kaldı , şimdi çok az araları var benimkiyle:) Allah ablanıza da verir inşallah
İnşallah TSK ederimKafan cok karisik olmamali iste.sakinim huzurluyum keyifli ve mutluyum diyebilmelisin kalpten.
Tabi ki sen bilirsin. Insaallah tekrar sorun yasamazsin evliliginde
Aynen çok TSK ederimKazayla oldu dersen daha çok üzülmez mi? Ben deniyorum olmuyor başkası istemeden hamile kalıyor diye düşünebilir sanki. Bence hiç çekinmeyin ya da birşeyler uydurmayın. Hamile kalınca diğer yakınlarınız gibi ona da haber verin. Bebek hazırlıklarını gözüne sokmayın yeterli. Sizin çocuğunuzsa onun da yeğeni duyduğunda sevinir elbette, sanki üzülecekmiş gibi yapsanız daha çok kırılır. Keyifsiz görürseniz, biz hastanedeyken ablası sende kalsa olur mu gibi şeyler teklif edin.
Benimde yillarca cocugum olmadi ve cevremdekiler hamile olduklarini beni üzülcek diye gizlediler belki onlar iyi niyetliydi ama ben buna daha daha cok uzuluyordum bana acıdıklarını düsünüyordum...o yuzden hamile kalirkalmaz saklamak yerine söleyin ablacım bi yegenin daha oluyor diye ..veya kixim büyudu kardes dusunuyoruz bizim gibi kardesi olsun onunda de nebilim....inan bana saklamak daha acı veriyor ..ve rabbim insalahh ablana en kısa zamanda nasip eder ...benim 9 sene sonra 6 tüp bebek yaptiktan sonra kendiliginden oldu ...insalahh kucagimida alirim olmayan herkeseeee dua ediyorumKızlar 3.5 yaşında kızım var....esim ikinci çocuğu çok istiyor ancak şöyle bir durum söz konusu....iki ablam var birinin çocuğu var diğerinin yok olmuyor . 3 kere tüp bebek denediler yine olmadi çok istiyor ve uzuluyor...benim kizima çok düşkün çok seviyor onu ayrıca inanilmaz iyi niyetli çok hassas dır ablam....ben ikinci çocuğa hamile kalsam üzülür mü onu hiç üzmek kırmak istemiyorum....kazayla oldu desem daha mı mantıklı sizce...
Çok sevindim haklisinizBenimde yillarca cocugum olmadi ve cevremdekiler hamile olduklarini beni üzülcek diye gizlediler belki onlar iyi niyetliydi ama ben buna daha daha cok uzuluyordum bana acıdıklarını düsünüyordum...o yuzden hamile kalirkalmaz saklamak yerine söleyin ablacım bi yegenin daha oluyor diye ..veya kixim büyudu kardes dusunuyoruz bizim gibi kardesi olsun onunda de nebilim....inan bana saklamak daha acı veriyor ..ve rabbim insalay ablana en kısa zamanda nasip eder ...benim 9 sene sonra 6 tüp bebek yaptiktan sonra kendiliginden oldu ...insalahh kucagimida alirim olmayan herkeseeee dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?