İkinci çocuk istediğim ablamı üzer mi?

Bu ne saçma bi konu böyle, ablanıza göre mi çocuk yapacaksınız? Sorun ablanız isterse yapın istemezse yapmayın öyleyse. Ablanıza göre şekillenmeyip cocuk yapacağınıza göre kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz.
Ben çocuk için uğraşıyorum.
İster eşim tarafı, ister benim tarafım olsun. İsteyen istediği kadar dogursun. Umrum olmaz. Psikopat bi ruh yapısı lazım kıskanmak için...

Ne kadar naif yürekli bir insansınız...
Ablanıza sıradan bir seymis gibi söylemeniz daha dogru olur gibime geldi. Ayrıca cocugunuza bakacak olan sizsiniz, bunu yaparken hatır-gönül isini düsünmeyin bile. Eminim ablanız da bir yegeni olacagı icin cok sevinecektir.

Şu kk daki konulari gorunce yok canim uzulmez sevinir diyemiyorum.
Kendisine inat cocuk yapildigini dusunecek kadar tuhaf insanlar var. Eger ablaniz boyle tuhaf biriyse aman bosverin uzulsun, ama gercekten iyi niyetli bir insansa sizin adınıza sizin kadar sevinecektir.

Üzülecek olan ne söylerseniz üzülür zaten. Kazayla oldu dersiniz bu sefer ben uğraşarak yapamıyorum onun kazayla olmuş der yine üzülür. İkinci çocuk için sizin ve eşinizin ne hissettiği önemli başkalarının değil.

Doğru hatırlıyorsunuz ama artık bi problem kalmadi ki olsa bile çocuğuma kardeş İyi olur diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık. ..
Çok özür diliyorum kesinlikle haddim değil ama eşinizin bir sevgilisi vardı. Bir daha olmayacağını garantilemeden nasıl olacak bu iş?
Boşanma olursa ilerde 2. Çocuğunuzun hesap sorma hakkı olmaz mı ?
Bile bile neden dünyaya getirdin anne beni demez mi?
Benim düşüncen kırdıysam özür dilerim

Hanımefendi neden üzeceksiniz ablanız
Ablanın çocuğunun olmamasının müsebbibi siz değilsiniz

+1

Bir arkadasim ve kiz kardesi yaklasik bir hafta arayla dogum yapacakti ne yazikki bir tanesinin bebegi karninda oldu ve digeri saglikli bir cocuk sahibi oldu. Tabi icindeki firtinalari bilemeyiz ama o kadar duskundur ki yegenine masallah.
Incelikli olmak hos ama bu biraz fazla sanki sizin de kendi yasaminiz, kendi dunyaniz.
Ilki kadar sever mutlaka yegenini ve Allah insallah ona da evlat nasip eder.

Eşinizin istegini ablanıza söylemek zorunda degilsiniz,
Hamile kalırsınız sonrada söylersiniz,
Süreklide bebeginizden bahsetmesseniz onun yanında kırılacagını sanmıyorum.

Nerede yaptrdiniz tup bebegi bizde dusunuyoruzda?

Bakın bebeği olmayan biri olarak söylüyorum, aklım başımda ve kendimi bırakmadım hiçbir zaman . Tüm çocukları çok severim insanlar çekinir iste yanimda çocuğunu sevmez ya da utanarak söyler bebeğini en çok buna kızarım . Evet bir iki kez zor oldu kenarda köşede ağladim ama 2 dk içinde hemen toplandım ve aile adına mutlu oldum arkadaşlarımın çocuklarının en sevdikleri teyzeleri oldum ama çocuğum yok diye bağlanmadim ki ben sevdiğim için sevdim .
Lütfen doğal davranın eşinizi de üzmeyin emin olun ablanız sevinecek sizin adınıza ve kendi adına. Üzülürse de yadırgamayın siz onun en yakinisiniz bırakın sizin yaninizda üzülsün . Kıyıda köşede ağlar elbette bu onun sınavı ama emin olun mutlu olur teyze olacak .
Ne olur bebeği olmayan kadınlara çekinerek yaklaşmayın hassasiz çünkü insanlar bizi, yanımızda rahat olamıyor
Not : ben harika bebek yaparim deyip yanımda bebeğini çılgınca seven insanlardan da olmayın ama . Bebeğini severken Allah sana da nasip eder elbet deyip gösteriş yapan mi dersin
Çocuk doğurdum kocam bilezik aldı hakkım tabi diyerek bakış atan mi dersin onlarin ki de sınav elbet kızmıyorum

bence ablanız bu dusuncenızı bılse asıl buna kırılır
ınsan yegenı olacagına sevınır bence uzulmez ne olursa olsun...

acıklama yapmak zorunda da degılsınız kı.

Kaza oldu dersen üzülür asıl hele ki kaza olmadığını duyarsa daha da çok üzülür ki hamileleri vs görünce zaten üzülüyordur sende kendi hayatına devam etmek zorundasın bebek olunca hamileyim dersin detaya girmezsin

Kazara derseniz daha çok üzülür gibi geldi bana.. Ben o kadar istiyorum olmuyor, insanlar istemeden hamile kalıyor diye geçebilir aklından..

Kalbi size neden kırılsın ki? Uzulur o ayri cunku evlat hasreti ukte kalmistir ama dunyada bir sizin cocugunuz mu uzulup kirilacagi

N nihan8080 boşanma riskiniz varsa kesiblikle yapmayın bence. Tüm sorunları aştık diyorsanız yapın tabi ki. Insanın hayatında kardeş olmalı mutlaka..

Biz de deniyoruz olmuyor. Arkadaşlarım doğum yaptıklarında o kadar çok mutlu oluyorum ki.. Her çift ayrı bir aile. Ablanın da olur umarım. Ama onun olmuyor diye yapmamazlık etmeyin. Ve burada bazı arkadaşların da dediği gibi ne düşünüyorsanız onu söyleyin ablanıza. Kazara oldu vs bahanelere hiç gerek yok. Onu üzmemeye çalışırken daha çok üzebilirsiniz..

Offf bu nesaçma bi cevap yaaa kıskanmakla ne ilgisi var önce yazılanları bi anlayın sonra cvp yazın hatta hiç yazmayın siz bundan sonra bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…