çocuk sahibi olmaya uğraşan biri olarak, biri bana kazayla oldu dese daha çok üzülürüm. ben o kadar uğraşıyorum olmuyo diye. ayrıca hemen olacağınında garantisi yok. biz artık 2.yi düşünüyoruz diye söyleyebilirsin.
ayrıca eşine güvenip ailenin yanına gidemezken 2. çocuk niye. ablanı değilde bunu düşün
Aldatma aliskanligi olan kocam basligini atali iki ay olmus ne degistiki ona ikinci bir cocuk verecek kadar guvendiniz. Bence cok acele ediyorsunuz. Hamilelik lohusa sureci zaten esler arasinda zorlayici bir durumken o hassas halinizde esinizin aldatip aldatmayacagi endiselerine hazir misini?
Kocan seni aldatıyor ve sen bunu umursamıyorsan demekki onu hiç sevmiyorsun yazık değil mi çocuklara.ben de tüp bebek yaptırıyorum ama kardeşimin ya da bir başkasının çocuğu olmasına üzülmem sevinirim ablanız da sevinir merak etmeyin.kazara oldu demek dürüst olmaz ve daha kırıcı.ama aldatılmak ciddi bir problem eşiniz istiyor ya da her şeyden habersiz küçük çocuğunuz kardeş istiyor diye kendinizi yakmayın