Çok teşekkür ederim sagolunNe kadar naif yürekli bir insansınız...
Ablanıza sıradan bir seymis gibi söylemeniz daha dogru olur gibime geldi. Ayrıca cocugunuza bakacak olan sizsiniz, bunu yaparken hatır-gönül isini düsünmeyin bile. Eminim ablanız da bir yegeni olacagı icin cok sevinecektir.
Rica ederim canım çok haklisin ama şuan iyi gidiyor ve çok değişti o yüzden düşünüyorum...umarım bir daha yaşamam aynı seyleri...Çok özür diliyorum kesinlikle haddim değil ama eşinizin bir sevgilisi vardı. Bir daha olmayacağını garantilemeden nasıl olacak bu iş?
Boşanma olursa ilerde 2. Çocuğunuzun hesap sorma hakkı olmaz mı ?
Bile bile neden dünyaya getirdin anne beni demez mi?
Benim düşüncen kırdıysam özür dilerim
Ben değil ablam yaptırdı onun çocuğu olmuyor ama 3 farklı yere yaptırdı hiç bilmiyorum nerde yapildiginiNerede yaptrdiniz tup bebegi bizde dusunuyoruzda?
Canım belki olmicak çocuğum ki gerçekten olmasa bile Allahın bi bildiği vardır derim...gerçekten öyle herseyin hayırlısı siz de çok iyi niyetlisiniz belli o yüzden eminim eşiniz ve cevrenizdekiler çok şanslı...Bakın bebeği olmayan biri olarak söylüyorum, aklım başımda ve kendimi bırakmadım hiçbir zaman . Tüm çocukları çok severim insanlar çekinir iste yanimda çocuğunu sevmez ya da utanarak söyler bebeğini en çok buna kızarım . Evet bir iki kez zor oldu kenarda köşede ağladim ama 2 dk içinde hemen toplandım ve aile adına mutlu oldum arkadaşlarımın çocuklarının en sevdikleri teyzeleri oldum ama çocuğum yok diye bağlanmadim ki ben sevdiğim için sevdim .
Lütfen doğal davranın eşinizi de üzmeyin emin olun ablanız sevinecek sizin adınıza ve kendi adına. Üzülürse de yadırgamayın siz onun en yakinisiniz bırakın sizin yaninizda üzülsün . Kıyıda köşede ağlar elbette bu onun sınavı ama emin olun mutlu olur teyze olacak .
Ne olur bebeği olmayan kadınlara çekinerek yaklaşmayın hassasiz çünkü insanlar bizi, yanımızda rahat olamıyor
Not : ben harika bebek yaparim deyip yanımda bebeğini çılgınca seven insanlardan da olmayın ama . Bebeğini severken Allah sana da nasip eder elbet deyip gösteriş yapan mi dersin
Çocuk doğurdum kocam bilezik aldı hakkım tabi diyerek bakış atan mi dersin onlarin ki de sınav elbet kızmıyorum
Doğru soyluyorsunuzKaza oldu dersen üzülür asıl hele ki kaza olmadığını duyarsa daha da çok üzülür ki hamileleri vs görünce zaten üzülüyordur sende kendi hayatına devam etmek zorundasın bebek olunca hamileyim dersin detaya girmezsin
Evet haklisinizN nihan8080 boşanma riskiniz varsa kesiblikle yapmayın bence. Tüm sorunları aştık diyorsanız yapın tabi ki. Insanın hayatında kardeş olmalı mutlaka..
Biz de deniyoruz olmuyor. Arkadaşlarım doğum yaptıklarında o kadar çok mutlu oluyorum ki.. Her çift ayrı bir aile. Ablanın da olur umarım. Ama onun olmuyor diye yapmamazlık etmeyin. Ve burada bazı arkadaşların da dediği gibi ne düşünüyorsanız onu söyleyin ablanıza. Kazara oldu vs bahanelere hiç gerek yok. Onu üzmemeye çalışırken daha çok üzebilirsiniz..
konu sahibi konu dılı ama arkadaşa sormak istediklerim var müsadenizle.bizde 3yıldır deniyoruz.nasip olmadı gebelik hiç.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Hayırlı olsun evladınız.Özel değilse gebe kalamayaşınızın sebebi neydi.tüp bebekleriniz tutunamamış ama ankarada infertilite alanında memnun kaldığınız doktor hastane merkez varmıydı .doğal yolla hamile kaLdığınızda ek bi takviye kullanmışmıydınız.Ankarada 3 ayri merkezde ama benim tüp degil o kadar denemeden sonra kendiligimden hamile kaldim...6 tup bebekte de hic tutunma olmadi benim...nasip
Hissetiklerimizi cok dogru ifade etmissiniz :)Bakın bebeği olmayan biri olarak söylüyorum, aklım başımda ve kendimi bırakmadım hiçbir zaman . Tüm çocukları çok severim insanlar çekinir iste yanimda çocuğunu sevmez ya da utanarak söyler bebeğini en çok buna kızarım . Evet bir iki kez zor oldu kenarda köşede ağladim ama 2 dk içinde hemen toplandım ve aile adına mutlu oldum arkadaşlarımın çocuklarının en sevdikleri teyzeleri oldum ama çocuğum yok diye bağlanmadim ki ben sevdiğim için sevdim .
Lütfen doğal davranın eşinizi de üzmeyin emin olun ablanız sevinecek sizin adınıza ve kendi adına. Üzülürse de yadırgamayın siz onun en yakinisiniz bırakın sizin yaninizda üzülsün . Kıyıda köşede ağlar elbette bu onun sınavı ama emin olun mutlu olur teyze olacak .
Ne olur bebeği olmayan kadınlara çekinerek yaklaşmayın hassasiz çünkü insanlar bizi, yanımızda rahat olamıyor
Not : ben harika bebek yaparim deyip yanımda bebeğini çılgınca seven insanlardan da olmayın ama . Bebeğini severken Allah sana da nasip eder elbet deyip gösteriş yapan mi dersin
Çocuk doğurdum kocam bilezik aldı hakkım tabi diyerek bakış atan mi dersin onlarin ki de sınav elbet kızmıyorum
Bence sizde sorun var. Siz konu açıyor iseniz her görüş olacaktır. Yorum istemiyor iseniz konu açmayıp, ablanıza danışın.Offf bu nesaçma bi cevap yaaa kıskanmakla ne ilgisi var önce yazılanları bi anlayın sonra cvp yazın hatta hiç yazmayın siz bundan sonra bana....
Kızlar 3.5 yaşında kızım var....esim ikinci çocuğu çok istiyor ancak şöyle bir durum söz konusu....iki ablam var birinin çocuğu var diğerinin yok olmuyor . 3 kere tüp bebek denediler yine olmadi çok istiyor ve uzuluyor...benim kizima çok düşkün çok seviyor onu ayrıca inanilmaz iyi niyetli çok hassas dır ablam....ben ikinci çocuğa hamile kalsam üzülür mü onu hiç üzmek kırmak istemiyorum....kazayla oldu desem daha mı mantıklı sizce...
Hayırlı olsun inşaallah sağlikla kucağinıza alırsinızBenimde yillarca cocugum olmadi ve cevremdekiler hamile olduklarini beni üzülcek diye gizlediler belki onlar iyi niyetliydi ama ben buna daha daha cok uzuluyordum bana acıdıklarını düsünüyordum...o yuzden hamile kalirkalmaz saklamak yerine söleyin ablacım bi yegenin daha oluyor diye ..veya kixim büyudu kardes dusunuyoruz bizim gibi kardesi olsun onunda de nebilim....inan bana saklamak daha acı veriyor ..ve rabbim insalahh ablana en kısa zamanda nasip eder ...benim 9 sene sonra 6 tüp bebek yaptiktan sonra kendiliginden oldu ...insalahh kucagimida alirim olmayan herkeseeee dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?