İkinci çocuk istediğim ablamı üzer mi?

Çok teşekkür ederim sagolun

Rica ederim canım çok haklisin ama şuan iyi gidiyor ve çok değişti o yüzden düşünüyorum...umarım bir daha yaşamam aynı seyleri...

Canım belki olmicak çocuğum ki gerçekten olmasa bile Allahın bi bildiği vardır derim...gerçekten öyle herseyin hayırlısı siz de çok iyi niyetlisiniz belli o yüzden eminim eşiniz ve cevrenizdekiler çok şanslı...

Evet haklisiniz

Eşinizin aldatma alışkanlığı olduğundan, ve asla güvenmediğinizden, ama bir şekilde barıştığınızdan bahsetmişsiniz bir önceki konunun her yorumunda.

Çok değil, aradan 1 ay geçmiş. 2.çocuk fikrinden bahsediyorsunuz. Bu noktada ablanızın üzülmesinden daha önemlisi, o yapacağınız çocuğun ileride ne kadar üzüleceğidir. Sırf kızınızın kardeşi olsun diye yapacaksanız, yapmayın. Bir çocuk hiç kolay geçmiyor anne-babası ayrılmış şekilde büyümek. Yada sorunlu evliliğe şahit olarak büyümek...

Benimde hala olmuyor denemeye devam Rabbim nasip ederse.. Ablam da 4. yü doğurmak istiyor :) 2 yil once ben evlenirken önce sen yap ta bende senden sonra yaparım Allah izin verirse diyordu .. beklemesin de ki amaç da yardımcı olmak için ilk çocuk zor vs ..

Neyse uzatmayayım bizde durumlar sarpa sarınca yaşin gidiyor yapacaksan yap beni bekleme diyorum :) gayet rahat konuşuyoruz dertleşiyoruz ben ablam adına mutlu oluyorum üzülmüyorum. . Ve kuzucuklarimi da cokk seviyorum teyze diye koşup sarilmalari paha biçilmez ve teyze olmayı da çok seviyorum. .

Bazen yapı olarak daha çok etkilenen ve yıpranan hatta saplantı haline getirenler olabilir o durumlarda yardım alınması taraftarıyım ama bizde normal insanız yani bizim olmuyor diye insanlar çocuk yapmasın mi .. Sadece bir arkadaşın da dediği gibi görmemişin çocuğu olmuş hesabı tipler var çok komik gorunduklerinin farkında değiller sanırım. .

Ankarada 3 ayri merkezde ama benim tüp degil o kadar denemeden sonra kendiligimden hamile kaldim...6 tup bebekte de hic tutunma olmadi benim...nasip
konu sahibi konu dılı ama arkadaşa sormak istediklerim var müsadenizle.bizde 3yıldır deniyoruz.nasip olmadı gebelik hiç.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Hayırlı olsun evladınız.Özel değilse gebe kalamayaşınızın sebebi neydi.tüp bebekleriniz tutunamamış ama ankarada infertilite alanında memnun kaldığınız doktor hastane merkez varmıydı .doğal yolla hamile kaLdığınızda ek bi takviye kullanmışmıydınız.

Hissetiklerimizi cok dogru ifade etmissiniz :)

Ben de çocuğu olmayan bir kadın olarak yazıyorum. Insanlar hamile kaldığını benden gizlediğinde daha çok üzülüyorum, benim onların çocuklarını kıskanacağımı mı düşünüyorlar? Ablaniza açık olun çocuk istediğinizi nasibinizde varsa olacağını, çocuğunuzun onun gibi bir teyzesi olacağı için sevdiğinizi söyleyin yeter.

Offf bu nesaçma bi cevap yaaa kıskanmakla ne ilgisi var önce yazılanları bi anlayın sonra cvp yazın hatta hiç yazmayın siz bundan sonra bana....
Bence sizde sorun var. Siz konu açıyor iseniz her görüş olacaktır. Yorum istemiyor iseniz konu açmayıp, ablanıza danışın.

Sonuçta zaten çocuğun var.Kıskansa onu da kıskanırdı ama bak çok seviyormuş.Sen böyle bir durum için çocuk sahibi olmayı erteleme.Kızının

Zaten bir çocuğun var.Kıskanan onu da kıskanırdı ama bak cok seviyormuş.Sen kızında küçükken bu durumu erteleme.Bir kardeşi olsun.Allah ablanada isteyen herkese de versin inşallah.

Ablanın ömrü boyu çocuğu olmasa ömür boyu yapmayacak mısın 2. çocuğu
Bak bende çocuğu olmayan bir ablayım, tüm kardeşlerimin çocuğu var ve ikincileri de yaptılar
Bu beni incitmez asla aksine sevinirim geniş aileler oluyorlar
Eğer çocuk yapman ablanı üzüyorsa ablanda bir tuhaflık vardır, çocuk bu her hangi bir eşya, sıradan bir mevzu değil, aile hayatını ablana göre ayarlayamazsın. Çocuğu olmayan bir insan olarak şunu özellikle belirtmek isterim, bize hasta,eksik, arızalı, aşırı hassas muamelesi yapmayın lütfen, bu inanın çocuk yapmanızdan daha kırıcı

Hayırlı olsun inşaallah sağlikla kucağinıza alırsinız

Ablanız kumanız değil ki üzülsün kahrolsun. Sizce diger kardesleriniz bu kadar ince düşünürmú? Iyi niyetliyse bu iyi niyetini kaybetmez. Sizin hayatiniz kaderiniz farkli onunki farkli. Yaninda hevesli degilde normal konusursaniz belki daha ilimli yaklasmis olursunuz cunku oda hassastir bu konudam ama daha fazlasi gereksiz bence

Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Bir başkası yüzünden İlerde pişman olacağınız kararlar almayın. Çocuk sizin hakkınız ve eşiniz istiyorken, Allah veriyorken neden mahrum kalasınısz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…