- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size kalan 3300 bu para dört kişilik aile için çok az olmaz mı? Gezip tozamadik diyorsunuz sizi geçtim gezip tozup istediğini yapamayan çocuklara yazık değil mi? Ayrıca size de yazık değil mi? Bu yaşlarınız geri gelecek miŞöyle ki aslında eşimle ikimiz asgari ücret standardındayız fakat eşimin yükselmesi sebebi ile ve farklı bır projede ekstra gorevlendırılmesı sebebı ıle maaşı yükseldi ortalama 6.500 tl gelirimiz var evimiz kira 1200 tl ve 2.000tl kadar kredi borcumuz var. Öncelikle borçları bitirip birikim yapmayı planlıyoruz. Haliyle 2. Cocuk bu durumda olmaz
Bak canim illa baskalari icin yapma sen ne istiyorsun onu dusun. Ayrica yasin genc 36 civarinda da dusunebilirsin ama diyorum ya maddi sartlar 3 5 yil içinde cok da degismeyecekse ve mutlaka cocugumun kardesi olsun diyorsan bence bekleme yani sen ne istiyorsun bu onemli yoksa Allah evlat duygusunu yasatmis cok sukur 2. olmayada bilir. Olay sen de bitiyorBende 10 yıllık evliyim fakat biz Evlendıgımızden beri herşeyi kendimiz yaptık borç üstüne borç asgari düzeydeydi maaşlar, öyle gezip tozmadık açıkçası daha yeni yeni biraz maaşlar yükseldi biraz rahat ettim derken yok diyorum 2. Cocuk felan çevreden baskı olunca da acaba mi diyorum çünkü manevi olarakda aileler çok köpük oğlum yalnız büyüyor
Neden olmayacak yaştan ötürü mü?33 yaş 2. İçin güzel
Ben 39 da anne oldum bebeğim 8 aylık
Sizin yaşınızda olsam kesinlikle isterdim
Evet bir kardeşi olsun ne kadar kötü olsa da kardeş ...
Benim bebeğimin olmayacak mesela çok üzülüyorum
HayırNeden olmayacak yaştan ötürü mü?
Allah yardımcınız olsun,38 yaşında ve hamile olduğum için sordum.Benim de yaşla ilgili korkularım var.Hayır
Bebeğim tüp bebek
Yaşım 40 oldu
Ve çok zor bir hamilelik ile doğum sonrası yaşadım
Allah can sağlığı versin ama doğduğundan Beri ağlayan
8 aydır kucakta gezen bir bebeğim var
Yardımcı kimsem yok ve işe dönmek zorundayım
İkinciyi hemen düşünmem lazım yaşım geçiyor sma gözüm öyle Korktu ki birdaha kızım gibi bir bebeği nasıl büyütürüm
Görsel olarak 10yas ileri attı beni saçlarım beyzladi ve döküldü çok
Yaşınızda birsey yokAllah yardımcınız olsun,38 yaşında ve hamile olduğum için sordum.Benim de yaşla ilgili korkularım var.
90larda dogup da tek cocuk olanlara yazik denirdi.cunku o zaman herkes 2 3 4 kardesti.ama 2000lerden itibaren artik 1 2 cocuk oluyor.3 cocuk bile cok azaldi.yani bu zamanin tek cocuklari kendilerini garip hissetmez diye dusunuyorum.zaten arkadaslarinin bir kismi tek cocuk bir kismi 2 olcak.Çok teşekkür ederim millet 2.çocuk olmazsa 1.sinin psikolojisi bozulur gibi davranıyor
Yaşınız kaç?2.cocukla ilgili acilan tüm konulara ayni seyi yazıyorum gene yazacagim. 2.cocuk kesinlikle çocuğum yalnız kalmasın diye yapilmamali asla. Siz sıfırdan bir insan yetiştirmek istiyor ve bunla ilgili tüm maddi be manevi sorumluluğu almaya hazırsanız yapın. Kardeşler birbirin e hayırlı olacak diye bir kaide yok maalesef. Oğlum 13 aylik. Maddi olarak gelirimiz ortalamanın üstünde diyebilirim. Öğretmen olduğum icin çalışma saatleeim de çoğu çalışan anneye gore daha rahat ama 2mcocugu düşünmüyorum. Çünkü oğlumun maddi manevi imkanlarını bolmek istemiyorum. Artı aynı süreçleri bastan yasamaya hic hazi r degilim. Buyuk konuşmak istemem zaman ne gösterir bilemiyorum. Eger ilerde 2.yi yapmaya karar verirsek bunun sebebi anca kendinizi her yo den hazi r hissedip bebek özlemi duymamiz filan olur. Eşime de diyorum anca senin zengin olman lazım 2.yi yapmanız icin diye :) cok cocuk isi zengin işi bence...
30Yaşınız kaç?
İlerleyen yaşlarda acaba diyebilirsiniz,ben kendimi tamamiyle hazır hissederken bile bu kadar affalamışken,büyük konuşmamak gerektiğine inanıyorum hayırlısı olsun.
Büyük konuşmak istemem dedim zaten ama şu anda cocuk büyütmenin ne denli özveri isteyen bisey olduğunu bizzat yaşıyorum. Amacım kendine yeten , mutlu bir birey yetiştirmek. Iyi bir egitim.alsin isterim mesela iki çocuğu da özel okula verecek gücümüz şu anda yok. Okul dışı aktivite kurs vs bunları iki cocuk icin karşılamak kolay degil bu devirde. Tam cocugu buyutmusken rahat edecekken tüm süreçleri bastan yaşayacak olmak cok zor geliyor mesela simdi. Hiç gönlümüzce tatile gidemeyecek miyiz gezemeyecek miyiz diye dusunyorym mesela.İlerleyen yaşlarda acaba diyebilirsiniz,ben kendimi tamamiyle hazır hissederken bile bu kadar affalamışken,büyük konuşmamak gerektiğine inanıyorum hayırlısı olsun.
Çocuk rızkıyla gelir durumuna inanmiyorum.İşte çocuk bereketiyle gelir diyorlar doğrudur ama ben çok sıkıntı çektim hiçte mantıklı gelmiyor zaten şu durumda hemde ailevi durumda. Cocuk ne dede görüyor ne babanne ne amca kuzen vs hiçbirşey yok
3300 tl elinizde kalacak.Şöyle ki aslında eşimle ikimiz asgari ücret standardındayız fakat eşimin yükselmesi sebebi ile ve farklı bır projede ekstra gorevlendırılmesı sebebı ıle maaşı yükseldi ortalama 6.500 tl gelirimiz var evimiz kira 1200 tl ve 2.000tl kadar kredi borcumuz var. Öncelikle borçları bitirip birikim yapmayı planlıyoruz. Haliyle 2. Cocuk bu durumda olmaz