ikinci cocuk

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
33
Béni ve sikintilarimi bilenler var esim israrla ve hatta kustu bana ikinci cocugu. Istiyo. Daha kizim. Bir bucuk yasinda masil vazgecerebilirim esimi bı akil vérin bana lutfen

Béni ve sikintilarimi bilenler var esim israrla ve hatta kustu bana ikinci cocugu. Istiyo. Daha kizim. Bir bucuk yasinda masil vazgecerebilirim esimi bı akil vérin bana lutfen
kendi mi bakicakmis sanki.
Ustune atip gitmeyi iyi bilicek.
Erkeklere hava hos zaten.
Izin versen futbol takimi kurarlar.

Kendini hazir hissetmiyorsan sakin yapma gerekirse gizli korun sana yazik olur sanki esin sana yardim edecek yipranirsin yazik sen korun onada bisey deme

Küsen erkeklerde bi ayrı.. Ne o öle çocuk gibi.. Kendini hazır hissetmiosan yapma. Bakacak olan büytecek olan sensin. Erkek 2 sever bezini mamasını alır agladımı da sen annene git hadi der. Küserse küssün. Sende ona küs...

Valla hepsini saydim ben bakacam sen degil felan yok ben istiyom ben erkegim istersem olur bilmem ney bunu diyince iyice depem atiyo

Valla hepsini saydim ben bakacam sen degil felan yok ben istiyom ben erkegim istersem olur bilmem ney bunu diyince iyice depem atiyo

Sende hic istemiyom felan deme belliki dahada Hirs yapip istiyor hic seslenme insallah askim de git bi korunma yontemi bul

Valla yapın gitsin.büyük oğlum 5yaşına geldi tani gelene kadar saçlarım beyazladı büyüdü ikincisini yspıyom dedim aradaki yaş farkı her geçen yıl beni yıpratıyor zor.şimdiki aklım olaydı ğeşpeie yapıp bir defada büyütürdüm şimdi 9 yıldır çocuk büyütüyorum:)

Esin kandirmasini iyi biliyo yasi yakin olur iyi olur felan diyo ama benım kizim cok sorunluydu acikcasi korktum vede sorunlarimiz ufak tefek ne olacagimiz belli degil biraz daha zaman istiyom bir sene felan

Çocukların arasında çok ara vermek de iyi değil, dipdibe doğurmak da. Benle kardeşim arasında 11 ay var. Babam hep siz nasıl büyüdünüz bilmem der, ama bir de anneme sor nasıl büyüdük. Ki çok iyi bir Babadır ama erkekler anca o kadar olabiliyor işte. Hayırlısı olsun hakkınızda ama yorucu bir şey. Eğer eşiniz küsmekten vaz geçip biraz Olgun bir yaklaşım sergileyebilecek bir erkekse, bu konuda uzman görüşlerini içeren yazılar okutun bir kaç defa, ya da bahsedin. 3-4yaş anne için de çocuk için de uygun oluyor. Anne biraz dinlenmiş, çocuk da bebekliğini yaşamış oluyor

ben de çok yakın bir zamana kadar iki üç çocuğu peşpeşe yaparım, biraz zorluk çekerim ama azcık büyüdüklerinde de rahat etmiş olurum diyordum. şu an bebek küçükken gebe kalınması ve eve yeni bir bebek gelmesi konusunda büyüğe haksızlık edilebileceğini, onunla yeteri kadar ilgilenilemeyeceğini düşünüyorum. ben olsam napardım? eşimi bir şekilde ikna ederdim ayrıca ben istemiyorsam ısrar etmezdi ama seninki evde erkeğin sözü geçer diyenlerden herhalde. o zaman sana çok tasvip etmesem de eşinden gizli korunmanı önermek kalıyor

Eşin çok geri kafalı düşünüyor. Çocuk yapma makinesi gibi davranıyor sana. Bunun kararını beraber vermeniz gerek. Diğer çocuk çok büyük olmayacak bebek olursa onunla yeteri kadar ilgilenemeyeceksin yazık değil mi?

bende aynı sorunu yasıyorum bır tane oglum var 9 yasında esım dıyo kı yeter artık ıkıncıyı yapalım ama ben ıstemıyorum yanı bı ıstıyorum bı ıstemıyorum aslında rahatlıga alıstım belkıde ondandır

Esinizi kandirdiniu heralde, spiral taktirdiginiza göre... Bukadar cocuk isteyen bi es uzun vadeli koruma methodu olan Spirale nasil izin verdi, meral ettim dogrusu...:ssz:

yok ben spiral taktırmadım esım korunuyordu zaten yasımızda kucuktu ben 16 yasında evlendım suan 26 yasındayım yasdan dolayı zaten bekledık bıraz kendımızı toparlayalım dedık ama ben galıba rahatlıga cok alıstım

Back
X