İkinci eş kuma meselesi

Ben mesela eşim adetken benden tatmin etmemi istediğinde bu adil değil ama benim içimde kalacak diyorum. Bişey olmaz diyor
Aslında sende olabilirsin, olmasan bile bu adil demen çok saçma geldi bana. Sen adetsin tatmin olmuyorsun diye eşini cezalandirmak bence çok saçma . Sevsen zaten onun tatmin olması seni mutlu ederdi.

Aslında sende olabilirsin, olmasan bile bu adil demen çok saçma geldi bana. Sen adetsin tatmin olmuyorsun diye eşini cezalandirmak bence çok saçma . Sevsen zaten onun tatmin olması seni mutlu ederdi.
Ama o yapmıyor işte olabilirim de. Yapmadığı için beni hallet gözüyle baktığı için adil değil diyorum

Bunun normali anormali yok ki ama. İki insan karşılıklı ne kadar istiyorsa o kadar sevişir.

Siz esinizle birlikte olunca zevk almiyor musunuz ? Aynı şekilde eşiniz haz duymuyor mu? Cevaplar evetse yapıcak bişey yok uyumsuzsunuz. Iki taraf icin de zulum bir evlilik olur. Bosanin arkadas kalin.

Siz esinizle birlikte olunca zevk almiyor musunuz ? Aynı şekilde eşiniz haz duymuyor mu? Cevaplar evetse yapıcak bişey yok uyumsuzsunuz. Iki taraf icin de zulum bir evlilik olur. Bosanin arkadas kalin.
2 senelik evliyiz bı yeni evliyken ilk 1 2 ay bir de ikinci senesinde artık zevk almaya başladım. O da ben tatmin olmuyorum. Bir kerede son noktaya ulasmiyorim. Bana ikincisi gerekiyor. O da kısa sürede tatmin olduğu için yorgun düşüp devam etmiyor.

O halde siz de ona deyin erken bosanma problemin var ben zevk alamiyorum sana kuma mi getiriyim ya gel orta yolu bulup ikimizde tatmin olmayi deneyelim ya da bosanalim herkes kendine uygun birini bulsun deyin. Adam hem erken bosaliyo hemde sizin kadinliginiza laf ediyor pes dogrusu. Susmayin asil siz onun yetersiz kaldigini soyleyin.

sen de o zaman bakim ben senin üstüne kuma alayım diye ayyy herif hem balon gibi hem konuşuyor zaten böyleleri seks gurusu kesilir

Adam hayatınızı yaşamanıza izin vermiyor, sizi hapsetmiş, siz kuma lafına bozuluyorsunuz.

Dünya nimetlerini tadamadan ölmek problem değil yani?

Evet onu da söyledim sen hemen işini bitiriyorsun ben daha tatmin olmadan bir daha dönüp bakmiyorsun dedim. O kadar itici yatak halin var ki anca o kadar oluyor dedi. Öyle cansız da değilim hatta çağırınca dur biraz kendime bakım yapıp geleyim diyorum ne gerek var deyip hemen olsun diyor yani bakimsizim desem öyle bir beklentisi de yok

Oysaki beni çok seviyor ve halbuki gitmemi istemiyor yazıları olmasaydı....

Çok seviyor canım belli o kadar seviyorki kuma getirecek.

Gururunuza ne oldu yoksa hiçmi yok köle ruhlumusunuz.

Regli iken bile paşanın çükünün derdindesiniz

İki yolunuz var ya kuma kabul edeceksiniz ya da boşanacak ve özgür olup (insan) gibi yaşıyacaksınız

Seni gözden çıkarmış. Sevdiği falan yok. Çocuğu bırak git diye diye dilinde de tüy bitmiş. Yapmanız gereken Adliye kapısından içeri girmek.

Yani orda yanlış ifade etmişim ama sinirle bunları deyip sonrasinda çok seviyorum gitmeni istermiyim sinirle söyledim diyor
Bakınız öfke ile söyledim diye bir şey yok. Öfke denilen duygu içindeki gerçekleri dışarı döker. Yani öfkeli söylediği şeylerin hepsi gerçek duyguları. Çünkü içinde bastırdığı duyguların dışa vurumudur..

Bunu ben de çok istiyorum. Nezaman bir günlük ailme gitsem ya da o şehir dışına çıkıp ailemde kalsam kendimi kuş gibi hissediyorum. Ama çocuğu birakmazsan kimseyi sağ bırakmam demesi bana adım attirmiyor

Boş laf. Nasıl bakacakmis çocuğa. Hem çocuk sizin olduğu kadar onunda çocuğu, düşmana teslim edermiş gibi bahsediyorsunuz.
Bunun dışında bı daha evlense o kadına yetebile ek yani pehh. Sen önce elindekine yet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…