İkinci eş kuma meselesi

Ahhh ikiniz de birbirinizi yaralayacak cümleler kurmussunuz. Soğukluk eşiniz iyi bile davransa olabilir doğum sonrasi. Hele zorlu bir doğumsa ya da bebek çok ağlayan uyku sıkıntısı olan bir bebekse. İnanın bunlar çok normal ama daha da aranıza soğukluk girmesin diye iyi bir terapistle görüşün. Tabiki olmuyorsa yine boşanırsınız ama ilerde evladım için bu yuva için herşeyi yaptım diyebilin içiniz vicdanınız rahat olsun.

Yuvayi neden disi kus yapiyor? Erkek yok mu o evde iliski tek tarafli olur mu hic deseniz ya gorumcenize. Ayrica neden bu kadar izin verdiniz kocaniza. Nefes almanizi bile engelliyor. Yasadiginiz hayat degil ki. Sadece alismissiniz.bu yuzden de sevdiginizi saniyorsunuz. Yani o evden gittiginizde anlayacaksiniz aslinda onu sevmediginizi.

Bir olumlu, bir olumsuz bir olumlu, bir olumsuz.....
Maşallah cinsel gücü yerinde koca ama bu sefer de diğer özellikler ofsayt. Tersi de çok. ilgi, şefkat on numara, cinsel istek yok.ama böyle de olmaz tabi.o mutsuzlukla, iç sıkıntısıyla insanın cani ilişki mi ister ?

ay bir suru sey yazacaktim kursagimda kaldi. nereye gittin ki konu sahibi?

Sevme anlayısınız cok degisik.
Evde siddet var resmen,cinsel,psikolojik.Kuma flaan alıp baskalarının da basını yakmayın ne diyim.
Ben zaten bunu sevgi olarak görmüyorum. Defalarca söylüyorum böyle bir sevgi mi olur. Ama o aksine diyor ki ben seni çok seviyorum ama sen karşılık vermedigin için tavırlarım bu şekilde değişti. Sözde ben onun kadar sevmediğim için ilgilenmedigim için böyle olmuş. Kuma işi de benim için çok sıradışı bir olay zaten. Arkadaşlar bunu yazdım diye sanırım normal karşılıyorum sanmış. Ama tabi ki bu yüzyılda ne alaka. Ben çaresizliğimi yazdım sadece. Geri kafalı bir insan değilim

Evet işte tam da bu gerçekten. Ben istekli biriyim o konuda normalde. Ama bana her yaklaştığında içimden bı ses ne gezdir ne kendim çıkmama izin ver ne isteklerimi yap ihtiyacın olunca çağır oldu diyor hep.

Sevmedğin adamla aynı yataga girmek geri kafalılık degil de nedir?Bunu acıklar mısınız?

İnanın ben de öyle düşünüyorum alışkanlıktan ibaret mi acaba sadece yaşanacaklar korkutuyor çocuğa üzülüyorum yoksa sanki bırakıp gitsem ferahlayacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…