- 21 Ağustos 2015
- 31.854
- 96.710
- 598
- 37
- Konu Sahibi yalnizdisikurt
-
Adamı Ferhans a gonder sen de rahatlasın o daEvet işte tam da bu gerçekten. Ben istekli biriyim o konuda normalde. Ama bana her yaklaştığında içimden bı ses ne gezdir ne kendim çıkmama izin ver ne isteklerimi yap ihtiyacın olunca çağır oldu diyor hep.
Aynı...Vıdı vıdı konuşsa neye yarar, dinleyen olmadıktan sonra
Ha duvara söylemiş ha eşine
Ablacım iki günde bir adamla sevişiyor, regl olduğunuzda bile adamı tatmin ediyorsunuz. Bunun nesi istememek? Cinsel hayatımız yolunda diyen insanların büyük kısmı sizin kadar sevişmiyordur muhtemelen.Evet işte tam da bu gerçekten. Ben istekli biriyim o konuda normalde. Ama bana her yaklaştığında içimden bı ses ne gezdir ne kendim çıkmama izin ver ne isteklerimi yap ihtiyacın olunca çağır oldu diyor hep.
Kuma olarak ferhansı alsınlar, çok mantıklı.Adamı Ferhans a gonder sen de rahatlasın o daKökten cozum.
Gerçekten mi ? O da bana diyor ki yılda toplasak anca 100 kere olmuştur ilişki. Ben de daha ne diyorum. Bu normal değil diyor. Bana da o anormal geliyor.Ablacım iki günde bir adamla sevişiyor, regl olduğunuzda bile adamı tatmin ediyorsunuz. Bunun nesi istememek? Cinsel hayatımız yolunda diyen insanların büyük kısmı sizin kadar sevişmiyordur muhtemelen.
Tablo hazırlayın ya da çetele tutun benceGerçekten mi ? O da bana diyor ki yılda toplasak anca 100 kere olmuştur ilişki. Ben de daha ne diyorum. Bu normal değil diyor. Bana da o anormal geliyor.
Hakikaten he. Regl iken bile kadın adamı düşünüyor.Ablacım iki günde bir adamla sevişiyor, regl olduğunuzda bile adamı tatmin ediyorsunuz. Bunun nesi istememek? Cinsel hayatımız yolunda diyen insanların büyük kısmı sizin kadar sevişmiyordur muhtemelen.
Regl olunca benim libidom tavan yapıyor. Kendi isteğimle sırnaştığımda bile red yiyorum senin tatmin olmadığın bişey istemiyorum diyerek. Adamı inandıramadım istediğimeHakikaten he. Regl iken bile kadın adamı düşünüyor.
İsteksizsin diye diye inandırmış kadını da. Damızlık boğa gibi olamaz ki herkes yani.
Sen az önce erkeğin istemesi benim için yeterli ben istemesem de olur demiyo muydun?Bir olumlu, bir olumsuz bir olumlu, bir olumsuz.....
Maşallah cinsel gücü yerinde koca ama bu sefer de diğer özellikler ofsayt. Tersi de çok. ilgi, şefkat on numara, cinsel istek yok.ama böyle de olmaz tabi.o mutsuzlukla, iç sıkıntısıyla insanın cani ilişki mi ister ?
Kumayı alacak yol yapıyor çakal herif işte.Hakikaten he. Regl iken bile kadın adamı düşünüyor.
İsteksizsin diye diye inandırmış kadını da. Damızlık boğa gibi olamaz ki herkes yani.
:) Benim dönemlerim berbat geçiyor valla Kudra. Bir ilacım var, onu almazsam hele acillik olabilirim. O durumdayken bir de herif mi çekeceğim? Valla o kumayı alır, sonra onun... Arkasını sen tamamla Kudracığım, samimiyetimiz az çok var, tanıyorsun beni.Regl olunca benim libidom tavan yapıyor. Kendi isteğimle sırnaştığımda bile red yiyorum senin tatmin olmadığın bişey istemiyorum diyerek. Adamı inandıramadım istediğimedamızlık boğa bulamamışım
Bence de öyle. Ne yapacaksa alıp da, orası da ayrı mevzu. 2 kadın 1 kadından daha ağır gelecek halbuki.Kumayı alacak yol yapıyor çakal herif işte.
Eşiniz sizi sevse kuma getiricem lafı etmez kendinizi kandırmayınHayır kesinlikle kabul etmem daha öncesinde öyle bir şey olursa giderim sen de rahatlıkla dolu dizgin cinsel hayatını yaşarsın dedim. Yine o zaman çocuğu bırak git napiyosan yap dedi. Çocuğu bırakamam. Çocukla gidersem de kimseyi canlı bırakmam diyor. Yapabilecek biri değil aslında ama aileme gitmek bir sürü olay yaşamak da istemiyorum cikmazdayim
Onu derken beyniyle düşünmüyor ki . Beyni ile düşündüğü zamanlar susup oturuyor çayını içiyor paşa paşa.Bence de öyle. Ne yapacaksa alıp da, orası da ayrı mevzu. 2 kadın 1 kadından daha ağır gelecek halbuki.
Evet... Hep sinirle hararetle kavga edince söylüyor.Onu derken beyniyle düşünmüyor ki . Beyni ile düşündüğü zamanlar susup oturuyor çayını içiyor paşa paşa.
Evet...Onu derken beyniyle düşünmüyor ki . Beyni ile düşündüğü zamanlar susup oturuyor çayını içiyor paşa paşa.
Ben düzelmem için tehdit olarak algılıyorum. Onun gözünde düzelmem gerektiği için. Yapacağınsan değil de. Ama böyle yapınca hepten duzelesim gelmiyorEşiniz sizi sevse kuma getiricem lafı etmez kendinizi kandırmayın
İnanın ben de öyle dedim. Senin isteğin çok fazla diye. İnternetten araştırıyorum hatta haftada ikiden fazlasının normal olmadığını gördüm hep. Ama ona göre ben hiç onu tatmin etmiyormuşum. Ben ona ne zaman kızsam sanki kenarda cephanelik tutuyor bunu direk sen de kadın değilsin ne yapıyorsam ondan yapıyorum beni eve çekmemek senin suçun diyorTablo hazırlayın ya da çetele tutun benceya da eşinizi bir cinsel terapiste götürün, adam hasta.
Zaten bana ikinci eş dediğinde ben o ikinci olmaz çünkü ben çeker giderim dedim. O da yapamazsın öyle bişey dedi. Yapınca görürsün dedim. Sonrasında da çocuğu bırak gidiyorsan git dedi. Akşamına da sensiz yaşayamam dediBazı ruh hastaları vardır . Evdeki kadını aldatır ama asla ayrılmak istemez. Cunku kadını tapulu malı olarak görür bir müddet sonra
Yanı aşktan maşktan degil hastalıktan. işte bu kadın öldüren yaratıklar var ya ? Onlar genelde sizin kocanızın zınhıneyınde olanlar
Aynı benRegl olunca benim libidom tavan yapıyor. Kendi isteğimle sırnaştığımda bile red yiyorum senin tatmin olmadığın bişey istemiyorum diyerek. Adamı inandıramadım istediğimedamızlık boğa bulamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?