benzerlikler olbaılırDünkü konunun degisik versiyonunun aynısının tıpkısı
Bende aynen ona takıldım.Hayır o başkası dedi,farklı bir kişiymiş, şuanda dünkü konu sahibi 2.üyelik almış pasif görünüyor hatta konusu kapatılmış....
yardım almam lazım galibacok kiskac birisiniz galiba. simdiden bu kadar dusunuyor endise ediyorsaniz cok zor bir evlilik hayatiniz olur..simdiden boyle ayni evin icine girince ne yapacaksaniz? surekli kendinizi eski esle mi kiyaslayacaksiniz?.bitmis o gecmis gitmis.siz sizden sonrasina bakin yeni bir sayfa acin hee bunlari kafamdan atamiyorum olamaz diyorsaniz adamada yazik etmeyin bence..yol yakinken donun.ikinci es oldugunu anlamak diye bisey mi var yahu o adamin esiysen esisindir iste bitmistir.kendinize guvenin karsidakine kotu bisey yapmis gibi davranmayin.umarim kafanizdan bunlari atar mutlu olursunuz..
kesinlikle..ve bu durumu atlatmadan da evlenmeyin lütfen..yardım almam lazım galiba
Agziniza sağlık valla çok mantıklı ve net...Güzelmidir benden acaba ,seviyormudur o mudur bu mudur sorularına takılmışsınız.Yani zamanında zaten sevmiş aşık olmuş ki evlenmiş ama sonra aşk bitmiş ve ayrılalı epey bir zaman olmuş.Sanki dün konunuzu okudum gibi ama daha çok ANNE 'nizin konusu ağır basıyordu.Sanırım sizin kafanız epey karışmış 5 yıllık bir ilişki söz konusu !
Bunda size bağlılığını şu zamana kadar görmeniz gerekliydi.Birde şu açıdan bakın olay sadece imza atmak mı e ozaman ayrıldığı eşinden öncede deli gibi aşık olmuş olabilir başka birine yada çok sevmiş olabilir ne yani o ozaman bunlar ayrılma sebebiniz mi olacak sizden güzelde olabilirler ne var bunda ?
Bunlar doğal şeyler .İnsanız severiz aşık oluruz ayrılır yada barışırız çok normal.Normal olmayan şu an sanki sizin kendinizi evliliğe hazır hissetmemeniz bunları aşmadan zaten birşey düşünmeyin derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun....
Yersiz mi gerçekten takıntılarım ?kesinlikle..ve bu durumu atlatmadan da evlenmeyin lütfen..
Yersiz mi gerçekten takıntılarım ?
Canım benim şimdi bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum; ilk eşimin ikinci eşi idim ve evet çocuk da vardı. ..takilman; dusunmen ve sorgulaman gayet normal ..burda çok farklı fikirler var ama ben bizzat yaşadım istersen özelden mesaj atabilirsin. ..kendine hak ver takilmakta ama söyle düşün ;yanlış giden birsey varmış ki bitmiş! Ve siz olmuşsunuz gerisi hiç önemli değil. ..sizi aklına getiren başkası olsun siz en güzel zamanlarınızi heder etmeyin. ..Yaptım da biliyorum :))5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
lütfen kırıcı olmadan yanıtlar vermenizi rica ederim.
bir kadin gozuyle soruyorsaniz evet cok cok yersiz.bir erkek gozuyle bakildiginda ise kendinizi ne duruma dusurursunuz bilemiyorum..ben oyle bir duruma dusmek istemezdim.eger hayatinizdaki insani kaybetmek istemiyor ve mutlu olmak istiyorsaniz bu dusuncelerden kurtulun.tek basiniza atlatamiyorsaniz kesinlikle yardim alin ve duzelmeden sakin evlenmeyin.ikinizede mutsuzluktan baska birsey getirmez o evlilik.en azindan bu durumun farkindasiniz buda bir adim bence ikinci adimi atin hemen destek almaya baslayin.umarim herseyi asar mutlu olursunuz..Yersiz mi gerçekten takıntılarım ?
Teşekkür ederimbir kadin gozuyle soruyorsaniz evet cok cok yersiz.bir erkek gozuyle bakildiginda ise kendinizi ne duruma dusurursunuz bilemiyorum..ben oyle bir duruma dusmek istemezdim.eger hayatinizdaki insani kaybetmek istemiyor ve mutlu olmak istiyorsaniz bu dusuncelerden kurtulun.tek basiniza atlatamiyorsaniz kesinlikle yardim alin ve duzelmeden sakin evlenmeyin.ikinizede mutsuzluktan baska birsey getirmez o evlilik.en azindan bu durumun farkindasiniz buda bir adim bence ikinci adimi atin hemen destek almaya baslayin.umarim herseyi asar mutlu olursunuz..
Duygularımdan eminim ama gel gitler yasıyorum karar veremiyorum seviyorum ama aklıma bu Düşünceler geliyorSiz evlilige gercekten hazir misiniz? Astiniz mi aranizda ki sorunlari. Konulariniza baktimda hep bi gel gitlerde kalmissiniz. Ozellikle son iki konunuz icinizde oturmayan bir seyler oldugunu gosteriyor. Kendinize zaman taniyin duygularinizdan emin olun.
+1Ben 2. evliliğimi yapan biri olarak söylüyorum ki bana göre benim yaşayışıma göre 2. evliliğimi yaparak ilk evliliğimi tarihin dozlu raflarına acmamak uzere kapadım. Aşağıladım , sen kimsin sensiz ben mutlu olamazmıyım demenin nikah bulmuş hali oldu.
Ama sizin evleneceğiniz kişinin düşünceleri nasıldı bilemiyorum ancak çok sevse , siz olmazdınız emin olun. Kimse kendini 2. kez bir maceraya atmak istemez haybeye
O zaman evlenmeye hazir degilsin. Bana gore sevdigin adamla evlilik oyle bir sey ki oncesinde gozun gormez kulagin duymaz kalbin deli gibi inanir.Duygularımdan eminim ama gel gitler yasıyorum karar veremiyorum seviyorum ama aklıma bu Düşünceler geliyor
Galiba yardım almam gerekecekO zaman evlenmeye hazir degilsin. Bana gore sevdigin adamla evlilik oyle bir sey ki oncesinde gozun gormez kulagin duymaz kalbin deli gibi inanir.
Tabi ki korlularinda haklisin. Peki bunlari evlendikten sonra asamazsan ne olacak. Hep kafanda bu sorularla evliligine nasil devam edeceksin
Acele etme. 5 yilini vermus olman ömrünü vermene sebep degil bunu da unutma. Evlilik zaten kolay degilken sen kafanda acabalarla bunu gerceklestirirsen senin için zor gunler olabilir.Galiba yardım almam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?