ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

yıllarca bu tip babalar anneler ile karşılaştım durdum. sorunlar hep aynı. gercekten cok ama coookk yüce gönüllü olmanız gerekiyor bu tip bir ilişkiyi yürütebilmek için. ve maalesef anne yda baba daha acil olanı hangisi ise onu tercih ettiginde evde kalan yada yalnız kalan eş cıldırıyor ve kavga cıkıyor.
miras senin cocugun hayırlı mıydı da miras bırakıyosun ona ? yada senin cocugun bir bayramda bile gelip el öpmedi onu özel koleje mi göndericem buradaki cocuklarının rıskından kesip ona göndericen..... daha 5000 bin tane problem.
hee iyi olanları yok mu var. ama nasıl ? ilk cocuk kimdeyse onda kalır. cocukla bir daha görüşülmez ise yeni ilişki genellikle cok iyi yürüyor.

Çocuk küçük olsaydı bınları düşünürdüm ama çocuk 18 yasına giriyor önümüzdeki ay ünv ye başlayacak artık çocuk Büyüyünce anne baba da çocuğun hayatından çıkmaya Başlıyor o Yüzden çocuğu pek dert etmiyorum tabi ki babası ilgilensin ben onların arasına giremem

sen tercihini yapmışsın... :) hayırlısı olsun ne diyiim..

çocuklar hiçbir zaman anne babalarının hayatından çıkmaz 40 yaşına gelse bile
maddi destek olursada sorun olmazsa sizin için o zaman güzel

parmaklarına saglık cok güzel ve dogru yazmışsın... adam cok iyi olabilir iyi bir baba olabilir ama yeni eşi de ona uygun olmalı. sen genc birisin kendine uygun 2. evliligini yapmış bile olsa cocuksuz birini bulamadın mı diyesim ama ama... tercihini yapmış ne desek boş. anası babası da dese gene evlencem diyecek belli :)

Artık neden OLDUĞUNU bilmiyorum ama evlilikler çok kısa Sürüyor beklentilerimiz mi fazla yoksa güvenimiz mi az acaba

Benim ki şahsen yanlış bır tercihten oldu.
Çok severek evlendik ve aile uyumsuzlugunu göremedim sevince.
Demek ki neymiş evlilik sadece aşkla sevgiyle olmuyomus hepsi bır uyumlu olacak hakkında hayırlısı olsun mantığını on planda tut

Oluyor zaten maddi destek her konuda destek oluyor 40 yasına gelse de çıkmaz biliyorum ama en azından 5 yasında çocuk kadar da sık ilgi gerektirmez

Bu tercih meselesi değil ki pazardan elma armut seçmiyorsun sonuçta şöyle şöyle olsun demiyorsun nasip karşıma bu çıktı bununla anlaştım bunun yanında mutlu oldum

Ailelerin uyumu da önemli neyse ki benimki pek ailesiyle görüşen biri değil

Sanirim evlilige hazir degilsiniz. Ilk evliligini dusunen adam neden bosansin ki?
Bence evlilik isteyip istemediginizi tekrar dusunun. Hazir degil gibisiniz.
Aslında hazır mıyım değil miyim onu da bilmiyorum yanında çok mutluyum ana insanlar Kafamı karıştırıyor hep

hiç o kadar bencil değilim baba oğul arasına da girmem benden evladı olduğunda nasıl sorumluluk sahıbı bır baba olmasını ıstersem aynı sekılde ılk çocuğuna da sorumlu olmalı. bu söyledikleriniz senin çocuğun bayramda el öptü mmü ne mirası ne okulu vs gibi sözleri son derece üçünkü sınıf insanların yapacağı tartışmalar

peki.........

Ilişkinin Başımda bunları hiç düşünmemiştim ama şimdi baktım ki hersey ciddiye binmeye başladı emekte ettim o kadar malum seviyorum da vazgeçmek çok zor geliyor

açıkçası bekar birisiyle evlensen de bazı korkular yaşayarak evlenebilirdin.
elbette şu an çok daha fazla düşünmen gerekli..
çocuğu ile arandaki dengeyi sağlayabilecek mi? yeni bir aile kavramına sevgiliniz GERÇEKTEN açık mı?
aranızdaki yaş farkı, eğitim durumu gibi şeyleri düşündüğünüzü varsayıyorum.
eski eşi ile neden ayrılmıs ve çocuk dolayısıyla görüşmeleri çok sık mı? nafaka gibi durumları nasıl sonuçlandırmışlar? sizin geçiminize mani bir durumu var mı?

üçüncü sınıf falan demeyin bence bu büyükbir imtehan Allah başaranlardan etsin kendi çocugunuz olunca ve yaşınız ilerleyince böyle düşünmeyeceksiniz Allah kimseyi nefsine uydurmasın hakkaniyetten geri koymasın işiniz zor ama imkansız degil önce büyük imtehan oldugunu kabul etmenizi ondan sonra ben bu yolda varım demenizi öneririm mutluluklar dilerim

Kendi kendinize başınıza dert arıyorsunuz resmen....

Herşey çok iyi gittiği için sıkıldınız sanırım...

Adam eski günlerini özlese neden sizinle 5 sene flört etsin ...

Ve neden eşi ile boşansın... ? Dimi ama ?

Bu detaylara takılıyorsan bence evlenme, net...

Bu detaylar önemsiz detaylar ben benden sonraki hayatına bakardım, neticede bir çoğumuzun daha önce hayatına illaki birileri giriyor çıkıyor...

Sindiremeyeceksen devam etme belliki takıntılı bir yapın var, senin için ilerleyen zamanlarda da zor olur...

Konuştuk onların hepsini eski eşle maddi durumlar Yüzünden ayrılmışlar 10 yıl evvel çocuk büyüdüğü için artık çok görüşmüyorlar

Büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayım teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…